gelin dertlerimizi paylaşalım. içimizi döküp rahatlayalım.

27 yaşımdayım. elle tutulur bi sebebimiz yok ama gün içerisinde sebebsiz konuşmama günlerimiz başladı
ya siz 27 yaşındasınız. ben sadece lise döneminde falan olur diye düşünüyordum böyle şeylerde. takmayın kafanıza. ben takıyodum kulaklığı acıyodum müziği. bi bakıyordum kendisi atmış mesaj :) neden peşinden koşup havalandırim demi

Kpeder rahatsızmış. Dizleri felan çok ağrıyomuş. İnşallah iyi olur. :KK43:. Bende buna üzüldüm.

ya siz 27 yaşındasınız. ben sadece lise döneminde falan olur diye düşünüyordum böyle şeylerde. takmayın kafanıza. ben takıyodum kulaklığı acıyodum müziği. bi bakıyordum kendisi atmış mesaj :) neden peşinden koşup havalandırim demi
zaten takmıyorum artık beyfendinin gelgitleri bende alışkanlık yaptığı için eninde sonunda arayan kendi oluyor

19 yaşındayım.
Bende 19 yaşındayım ve gün boyu evdeyim. Ders çalışmam lazım ve çalışmıyorum, çok çok çok büyük aile problemlerimiz var onlarla uğraşıyorum. Sevgilimle kavgalıyım artık çekemiyorum. Çok sıkıntılıyım çokkk 19 yaşımda omuzlarımda o kadar çok yük var kiii

zaten takmıyorum artık beyfendinin gelgitleri bende alışkanlık yaptığı için eninde sonunda arayan kendi oluyor
yaşınız geçmeden doğru insanla evlilik yapmak en doğrusu bence. böyle sevgili nişanlı ayaklarında hep kalbimiz kırılıyor. bide trip atmıyolar mı :KK70:

23bilgi23 .!.:
ay canımmmm. çok geçmiş olsunnn umarım iyi olurr doktor başvurusu yaptınız mı?
Yok. Kaplıcaya gelmek istiyo ama kalp var. Ben çok karışmak istemiyom işlerine zaten bildiklerini okuyorlar beni dinlemezler. Hastalık işleri zor yaa. Allah dermansız dert vermesin kimseye. Yaşlılık sa zor.

Canım seni ne zaman görsem içim bi hoş oluyor yaaaa Neden bilmiyorum avatarın çok tatlı ondan heralde :KK70:

Canım seni ne zaman görsem içim bi hoş oluyor yaaaa Neden bilmiyorum avatarın çok tatlı ondan heralde :KK70:

yok evlenmeyi düşünmeyen taraf benim aslında ilişkinin uzamasının büyük sebebi benden kaynaklı. ayyy ne komik oluyr erkeğin trip atması. bide umursamayınca iyice sinir oluyor şapşik.

Bende 19 yaşındayım ve gün boyu evdeyim. Ders çalışmam lazım ve çalışmıyorum, çok çok çok büyük aile problemlerimiz var onlarla uğraşıyorum. Sevgilimle kavgalıyım artık çekemiyorum. Çok sıkıntılıyım çokkk 19 yaşımda omuzlarımda o kadar çok yük var kiii
aynı dert bende de var. hep evdeyim arkadaşlarım geziyor ben evde sıkılıyorum. aslında dışarı bi çıksak gitsek bi sahilee. doğanın nefis görüntüsü ve dalga sesleri. bunu ben yaptım çok işe yarıyor 1-2 saatliğinede olsa kafanız dinleniyor. bence sevgiliyi boşverin aile daha önemli . anlatmak isterseniz dinlerim

yok evlenmeyi düşünmeyen taraf benim aslında ilişkinin uzamasının büyük sebebi benden kaynaklı. ayyy ne komik oluyr erkeğin trip atması. bide umursamayınca iyice sinir oluyor şapşik.
neden evliliği uzatmak istiyorsunuz. biz bayanların genel yapısında vardır erkekleri sinirlendirmek :KK70:

X