gelin dertlerimizi paylaşalım. içimizi döküp rahatlayalım.

Anlatsamda bişey değişmeyecek canım ya çok zor gerçekten içimde yaşıyorum ben

Bende az önce sevgilisinden ayrılmış biri olarak bu başlıkta yer almalıyım :) Dertliyim kızlar dertliyim bu erkekler niye böyle öküz

neden evliliği uzatmak istiyorsunuz. biz bayanların genel yapısında vardır erkekleri sinirlendirmek
daha elimde bi mesleğim yok çünkü kendi paramı kazanmadan da evlenmek istemiyorum şuan da yüksek yapıyorum o bitsin bakcez artık ondan sonra

evlilik değil tabikii. 25den aşşağı evlenmem :) sevgili anlamında. okulum iyi lise son staj dönemindeyim
Ohh dedim bir an :) düşünebilirsin tabii , bu yasa kadar olanlar nasıldı ? Sevmek , sevilmek her yasta güzel , bunun bir sınırlandırılması olmamalı.

Anlatsamda bişey değişmeyecek canım ya çok zor gerçekten içimde yaşıyorum ben
şimdi kafamıza takıyoruz içimizde yaşıyoruz ama bi 10 sene sonra bunları düşünüp kendimize gülücez. ama hiç yaşlanmak istemiyorummm ama bu yaşımda da durmak istemiyorum

Bende az önce sevgilisinden ayrılmış biri olarak bu başlıkta yer almalıyım :) Dertliyim kızlar dertliyim bu erkekler niye böyle öküz
erkek milleti. hiç kimse babası gibi birini bulamicak maalesef. annelerimiz cok sanslı. neden ayrıldın anlat bakalımm

Ohh dedim bir an :) düşünebilirsin tabii , bu yasa kadar olanlar nasıldı ? Sevmek , sevilmek her yasta güzel , bunun bir sınırlandırılması olmamalı.
bide anneme anlatmak istiyorum tanıştırmak istiyorum. ama çok ilgisiz bana karşı. daha yasın genç diyor sanki güvenmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…