- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
Anlatsamda bişey değişmeyecek canım ya çok zor gerçekten içimde yaşıyorum benaynı dert bende de var. hep evdeyim arkadaşlarım geziyor ben evde sıkılıyorum. aslında dışarı bi çıksak gitsek bi sahilee. doğanın nefis görüntüsü ve dalga sesleri. bunu ben yaptım çok işe yarıyor 1-2 saatliğinede olsa kafanız dinleniyor. bence sevgiliyi boşverin aile daha önemli . anlatmak isterseniz dinlerim
evlilik değil tabikii. 25den aşşağı evlenmem :) sevgili anlamında. okulum iyi lise son staj dönemindeyimEvlilik gibi mi? okul falan ne durumda?
Sevindim yaa bir gönlü hoş etmek öyle kolay değildir aslında bakarsanCanım seni ne zaman görsem içim bi hoş oluyor yaaaa Neden bilmiyorum avatarın çok tatlı ondan heralde
ahhahaahaCanım seni ne zaman görsem içim bi hoş oluyor yaaaa Neden bilmiyorum avatarın çok tatlı ondan heralde
daha elimde bi mesleğim yok çünkü kendi paramı kazanmadan da evlenmek istemiyorum şuan da yüksek yapıyorum o bitsin bakcez artık ondan sonraneden evliliği uzatmak istiyorsunuz. biz bayanların genel yapısında vardır erkekleri sinirlendirmek
Ohh dedim bir an :) düşünebilirsin tabii , bu yasa kadar olanlar nasıldı ? Sevmek , sevilmek her yasta güzel , bunun bir sınırlandırılması olmamalı.evlilik değil tabikii. 25den aşşağı evlenmem :) sevgili anlamında. okulum iyi lise son staj dönemindeyim
şimdi kafamıza takıyoruz içimizde yaşıyoruz ama bi 10 sene sonra bunları düşünüp kendimize gülücez. ama hiç yaşlanmak istemiyorummmAnlatsamda bişey değişmeyecek canım ya çok zor gerçekten içimde yaşıyorum ben
Sana demedi o yalnız.ahhahaahateşekkür ederim. çok güzel dimi avatardaki kız
erkek milleti. hiç kimse babası gibi birini bulamicak maalesef. annelerimiz cok sanslı. neden ayrıldın anlat bakalımmBende az önce sevgilisinden ayrılmış biri olarak bu başlıkta yer almalıyım :) Dertliyim kızlar dertliyim bu erkekler niye böyle öküz
Konu sahibesine dememiştim o an pc dondu çoklu göndermiş :) Olsun onunkide güzelmişSana demedi o yalnız.
Babam gibi birini bulmak inan hiç istemezdim..erkek milleti. hiç kimse babası gibi birini bulamicak maalesef. annelerimiz cok sanslı. neden ayrıldın anlat bakalımm
evet şimdi fark ettim canım. pardonSana demedi o yalnız.
bide anneme anlatmak istiyorum tanıştırmak istiyorum. ama çok ilgisiz bana karşı. daha yasın genç diyor sanki güvenmiyor banaOhh dedim bir an :) düşünebilirsin tabii , bu yasa kadar olanlar nasıldı ? Sevmek , sevilmek her yasta güzel , bunun bir sınırlandırılması olmamalı.
hayırlısı canım ya. umarım iyi bir işe sahip olursundaha elimde bi mesleğim yok çünkü kendi paramı kazanmadan da evlenmek istemiyorum şuan da yüksek yapıyorum o bitsin bakcez artık ondan sonra
kusura bakma yaa canımm baba katmamalıydım.Babam gibi birini bulmak inan hiç istemezdim..
Yok canım önemli değil sadece o lafına istinaden söyledim ben :)kusura bakma yaa canımm baba katmamalıydım.
anlatmak istermisin ?Yok canım önemli değil sadece o lafına istinaden söyledim ben :)
çoooook uzun çoooook anlatsam sayfalara sığdıramamanlatmak istermisin ?