size bi konuda danışabilirmiyim ablaAnladım canımtam limoncu konusu , kaç kez dendi ona gel yapma etme aç bir başlık diye. Ama yok anlaşamadık.
ya siz 27 yaşındasınız. ben sadece lise döneminde falan olur diye düşünüyordum böyle şeylerde. takmayın kafanıza. ben takıyodum kulaklığı acıyodum müziği. bi bakıyordum kendisi atmış mesaj :) neden peşinden koşup havalandırim demi27 yaşımdayım. elle tutulur bi sebebimiz yok ama gün içerisinde sebebsiz konuşmama günlerimiz başladı
Elbette tatlım.size bi konuda danışabilirmiyim abla
ay canımmmm. çok geçmiş olsunnn umarım iyi olurr doktor başvurusu yaptınız mı?Kpeder rahatsızmış. Dizleri felan çok ağrıyomuş. İnşallah iyi olur.. Bende buna üzüldüm.
sizce ben bu yaşta ciddi ilişki düşünsem normal mi yani??Elbette tatlım.
zaten takmıyorum artık beyfendinin gelgitleri bende alışkanlık yaptığı için eninde sonunda arayan kendi oluyorya siz 27 yaşındasınız. ben sadece lise döneminde falan olur diye düşünüyordum böyle şeylerde. takmayın kafanıza. ben takıyodum kulaklığı acıyodum müziği. bi bakıyordum kendisi atmış mesaj :) neden peşinden koşup havalandırim demi
küçük bir kızım var yanımda uyuyor şu antakmayın kafanıza. şimdi düşündüm de çok sıkılıyorsunuzdur siz. dışarı çıkmak istesek içimizi döksek çok iyi olur aslında. anlaşılan çocuk yok sizde
Bende 19 yaşındayım ve gün boyu evdeyim. Ders çalışmam lazım ve çalışmıyorum, çok çok çok büyük aile problemlerimiz var onlarla uğraşıyorum. Sevgilimle kavgalıyım artık çekemiyorum. Çok sıkıntılıyım çokkk 19 yaşımda omuzlarımda o kadar çok yük var kiii19 yaşındayım.
yaşınız geçmeden doğru insanla evlilik yapmak en doğrusu bence. böyle sevgili nişanlı ayaklarında hep kalbimiz kırılıyor. bide trip atmıyolar mızaten takmıyorum artık beyfendinin gelgitleri bende alışkanlık yaptığı için eninde sonunda arayan kendi oluyor
eşinizden bir parça yanınızda şuan. ne kadar güzel birşeyyküçük bir kızım var yanımda uyuyor şu an
Yok. Kaplıcaya gelmek istiyo ama kalp var. Ben çok karışmak istemiyom işlerine zaten bildiklerini okuyorlar beni dinlemezler. Hastalık işleri zor yaa. Allah dermansız dert vermesin kimseye. Yaşlılık sa zor.23bilgi23 .!.:ay canımmmm. çok geçmiş olsunnn umarım iyi olurr doktor başvurusu yaptınız mı?
Amin..eşinizden bir parça yanınızda şuan. ne kadar güzel birşeyyAllah bagışlasınn
aynı dert bende de var. hep evdeyim arkadaşlarım geziyor ben evde sıkılıyorum. aslında dışarı bi çıksak gitsek bi sahilee. doğanın nefis görüntüsü ve dalga sesleri. bunu ben yaptım çok işe yarıyor 1-2 saatliğinede olsa kafanız dinleniyor. bence sevgiliyi boşverin aile daha önemli . anlatmak isterseniz dinlerimBende 19 yaşındayım ve gün boyu evdeyim. Ders çalışmam lazım ve çalışmıyorum, çok çok çok büyük aile problemlerimiz var onlarla uğraşıyorum. Sevgilimle kavgalıyım artık çekemiyorum. Çok sıkıntılıyım çokkk 19 yaşımda omuzlarımda o kadar çok yük var kiii
Canım seni ne zaman görsem içim bi hoş oluyor yaaaa Neden bilmiyorum avatarın çok tatlı ondan heraldeAmin..
Evlilik gibi mi? okul falan ne durumda?sizce ben bu yaşta ciddi ilişki düşünsem normal mi yani??
neden evliliği uzatmak istiyorsunuz. biz bayanların genel yapısında vardır erkekleri sinirlendirmekyok evlenmeyi düşünmeyen taraf benim aslında ilişkinin uzamasının büyük sebebi benden kaynaklı. ayyy ne komik oluyr erkeğin trip atması. bide umursamayınca iyice sinir oluyor şapşik.