Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok tebrik ederim grubumuzun ilk hamilesi sensin daha çok minik bebişin inşallah sağ salim 9ayı geçirip kucağına mutlulukla alırsın:) İlk bebeğinmiydi tatlım Removeben

Allah razi olsun kuzum darisi isteyene insallah . Bir dusuk bir kurtaj oldum nasip olursa ilk bebegim

Allah razi olsun kuzum darisi isteyene insallah . Bir dusuk bir kurtaj oldum nasip olursa ilk bebegim

Allah tamamına erdirsin canım inşallah :))
o zaman heyecan büyük bende 10 yılsonra ilk bebeğime kavuştum o heyecanı anlatamam hele kucağıma aldığım ilk an dedim ki Allahım dünyaya geliş amacım buymuş öyle bir duygu öyle bir mutluluk yaşamadım Allahım inşallah o günleride göstersin sana ve isteyen herkese inşallah:)

Aminn aminn kuzum insallah allah bagislasin. Insan tedirgin oluyor iste telasla gececk 3 hafta var onumde canlanmasini beklemek kalbini beklemek en buyyk korkumuz yine kalbi atmazsa korkusu

Aminn aminn kuzum insallah allah bagislasin. Insan tedirgin oluyor iste telasla gececk 3 hafta var onumde canlanmasini beklemek kalbini beklemek en buyyk korkumuz yine kalbi atmazsa korkusu

Allahın izniyle o günlerde gelir canım sana tek ve en büyük tavsiyem bu konuda kendi sağlığına kendine dikkat ettikten sonra kalbini Allaha bırak tevekkül et o bebeğin alacağı nefes varsa gelecek dünyaya büyüyecek anne baba diyecek zaten
olumsuzu düşünme hiç kontrolemi gidiyorsun kalp atışını duyacak mıyım diyetek gitme bebeğimin kalbini dinlemeye gidiyorum diye git . İçten içe en kötüye her zaman haxırlıklı olmalıyız tabi ama olumlu düşünmek senin hormonlarına kadar etkiliyor unutma dualarım seninle canım. Hamilesin diye topiğimizide bırakma temmuzannelerine gitsende burayada gel:)

Masallah canim katlanarak gitsin insallah

K Kayra2021 canım sende test yapacaktın yaptın mı? Saat farkından dolayı şu an orda kaç bilmiyorum ama inşallah 2.hamilemizde sen olursun:)
Yaptim canim negatif cikti ama uzulmedim varsada cikmazmis gibi cunku bugun yumurtlamanin dokuzuncu gunu be test 25 ve uzerini olcuyormus bekliyorum bakalim yarin birgun gene yaparim
Icini ferah tut canim :) Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin

Yaptim canim negatif cikti ama uzulmedim varsada cikmazmis gibi cunku bugun yumurtlamanin dokuzuncu gunu be test 25 ve uzerini olcuyormus bekliyorum bakalim yarin birgun gene yaparim

Daha çok erken canım olsa bile çıkmaz dediğin gibi inşallah ilerleyen günlerde hayırlısı ile görürüz:)

Allah razi olsun kuzum sozunu dinleyecegim :) ben buradayim orasi sikar beni. Burda belirti danisma uzmani olayim rekordayim 20 iken 5 gun kala ogrendim

Insallah canim kismet.. onceki aylarda cok daha stressliydim buay daha rahatim merakla bekliyorum bakalim..

Stresin olmaması çok iyi canım ne zaman insanın kafası rahatlıyor stres yapmıyor geliyor bebiş:)

Allah razi olsun kuzum sozunu dinleyecegim :) ben buradayim orasi sikar beni. Burda belirti danisma uzmani olayim rekordayim 20 iken 5 gun kala ogrendim
Allah senden de razı olsın canım:) Rekor gerçekten 5 gün kala Allah ilk bebişimize sağlık sıhhat versin inşallah :) Bizde burdan güzel haberlerini alalım:)

Hoşbuldum :)
Bat 26 Kasım ama şuan mecburi korunuyoruz canım.Gerçek batı Aralık'ta bildiririm inşallah :)

Tamam canım aralıkda sen söylediğinde yazayım:)

Kızlar iyi akşmlar ya ovu testimi atıyorum size üstteki akşam 18.00gibi diğeride akşam 22.30 gibi ama ilki baya bekleyince öyle oldu ikincide böyle ne yapacağımı bilemedm bi türlü

Eklentiler

• IMG_7280.JPG
    84,4 KB · Görüntüleme: 90
Bide dün ilişki oldu gece bugün olsun mu yoksa sabaha karşımı uyansak Yoksa yarın akşammı ayy bilemedm bir türlü sağ kasığımda ağrı var yumurtluyorum galiba.
Sabah saatlerinde spermlerin daha hizli oldugu soyleniyor ne kadar dogru bilmiyorum ama denemeye deger

Kızlar iyi akşmlar ya ovu testimi atıyorum size üstteki akşam 18.00gibi diğeride akşam 22.30 gibi ama ilki baya bekleyince öyle oldu ikincide böyle ne yapacağımı bilemedm bi türlü

Bide dün ilişki oldu gece bugün olsun mu yoksa sabaha karşımı uyansak Yoksa yarın akşammı ayy bilemedm bir türlü sağ kasığımda ağrı var yumurtluyorum galiba.

Canım bence sabah testi tekrarla ve ağrın varsa yumurtluyorsun sabah bir çalışma yap istersen

Aminn Allah razı olsun isteyen herkese hemencecik hayirlisi ile nasio etsin rabbim

12-36 saat icinde derler hep.
Aslinda haftada duzenli 2-3 iliski yasandiginda ovulasyon yakalanir her turlu.Nasipten otesi yok tabii.

Sabah 5-6 gb erkeklik hormonu,sabah 8 de de tum hormonlar tavan yaparmis aklinda olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…