• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün kendime biraz kışlık alışverişi yapacağım bebiş gelsede büyüyene kadar göbüş epey zaman var daha:)) Sizler nasıl geçireceksiniz pazarı valla ben bu işim olmasa akşama kadar evde keyif yapacaktım:))

Kızlar bugün kendime biraz kışlık alışverişi yapacağım bebiş gelsede büyüyene kadar göbüş epey zaman var daha:)) Sizler nasıl geçireceksiniz pazarı valla ben bu işim olmasa akşama kadar evde keyif yapacaktım:))
Gunaydin canim dun ben de alisveris yaptim tam ustume gore olanlari aldim dedigin gibi hamile kalsak bile uzun sure giyeriz daha .Amaan olsun da tum dolabi yenilemeye raziyim Rabbim kucagimizi bos birakmasin .Ben de mutfagi toplayacağım çamaşır atarim aksam uzeri de sinemaya gitcez .Calisinca tum isler birikiyor haftasonuna

Gunaydin canim dun ben de alisveris yaptim tam ustume gore olanlari aldim dedigin gibi hamile kalsak bile uzun sure giyeriz daha .Amaan olsun da tum dolabi yenilemeye raziyim Rabbim kucagimizi bos birakmasin .Ben de mutfagi toplayacağım çamaşır atarim aksam uzeri de sinemaya gitcez .Calisinca tum isler birikiyor haftasonuna

Daha cok baharlik ve yazlik esyalar lazim olur bundan sonra kalinca :)
Gerci pantolonlar her turlu zor baharı bile beklemez :) hatta simdiden cok dar giymemeye dikkat edin kizlar♡

Bizde bir miniş var bugün onun günü baba evde olunca :)

Günaydın kızlar şimdiki ovulasyon testimi yolluyorum kafam karıştı yumurtladım mı? Yumurtlayacağım mı ? :KK9::KK9:

Eklentiler

• IMG_7283.JPG
    IMG_7283.JPG
    86,9 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar nerdesiniz??? Simdi ben sabah test yaptimya negatif o testte dort saat sonra suan bariz cizgi var kizlar:halay: biliyorum sonradan cikan cizgiler anlamsiz ama ben aylardir yapiyorum bu testi gunlercede dursa cizgi falan cikmiyordu.. ay cook heveslendim simdi dua edin bana yarin tekrarlayacam testi:dua::dua:

Aynen canım çalışınca herşeyi haftasonuna sıkıştırıyoruz. Ben Şener Şeni çok severim Yol Agrımı filmine gittik güzeldi canım.

Daha cok baharlik ve yazlik esyalar lazim olur bundan sonra kalinca :)
Gerci pantolonlar her turlu zor baharı bile beklemez :) hatta simdiden cok dar giymemeye dikkat edin kizlar♡

Bizde bir miniş var bugün onun günü baba evde olunca :)

Bencede tatlım zaten benim hamilelikte kilo alma hızım inanılmaz iki hamileliğimdede 25 kilo aldım:)

Selam kızlar ben 4+4 gebeyim ama ağrılarım var ve çok endişeleniyorum.bu ağrılar normal mi acaba?

Tatlım endişelenme ağrı oluyor adetolacakmışsın gibi bel bacak vs ama için rahat değilse yine görün doktoruna.

Günaydın kızlar şimdiki ovulasyon testimi yolluyorum kafam karıştı yumurtladım mı? Yumurtlayacağım mı ? :KK9::KK9:

Tatlım böyle çift çizgi koyu olduktan 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor bugünü yarını es geçme

Benim test gene negatif :KK43:

Kizlar nerdesiniz??? Simdi ben sabah test yaptimya negatif o testte dort saat sonra suan bariz cizgi var kizlar:halay: biliyorum sonradan cikan cizgiler anlamsiz ama ben aylardir yapiyorum bu testi gunlercede dursa cizgi falan cikmiyordu.. ay cook heveslendim simdi dua edin bana yarin tekrarlayacam testi:dua::dua:

Benimde aynı canım tıllardır saatlercede beklese görmedim 2.çizgiyi çok yenibir gebelik olabilir inşallah sabah çok belirgin çıkar:))

Kızlar yarın yeni bir hafta başlıyor umarım güzel , huzurlu mutlu bir hafta geçiririz hep birlikte Allahım iyilerle karşılaştırsın dualarınızı hayırlı ise geri çevirmesin bol bol bebiş haberleri gelsin:)

Kızlar yarın yeni bir hafta başlıyor umarım güzel , huzurlu mutlu bir hafta geçiririz hep birlikte Allahım iyilerle karşılaştırsın dualarınızı hayırlı ise geri çevirmesin bol bol bebiş haberleri gelsin:)
Insallah canim ;) senin bat yazmiyo ilk sayfada geldimi kirmizilar

Back