• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum bilgiler ise yararsa cok mutlu olurum yarin kan verebilirsem hacettepe de super olacak:dua:

İnşallah canım soru işaretlerinde kalkar böylelikle:)

Pek umidim yok ama hadi insallah:KK66:

Umutsuzluk yok tatlım inşallah güzel sonuç alırsın:)

Yarin tip aciline gidip dis randevum var ama midem bulaniyor basim donuyor gebelikten suphe ediyorum bakar miainiz diyecegim

Alemsin canım ya :)))

Merhaba kızlar :) Isimlerinize göz aşinalığım var surekli ayni yerlerde dolaninca :)
Insallah guzel haberleriniz olur.
Bende katılayım aranıza :)

Haftasonunuz guzel gecain kizlar kan verdim saat 12 de e mail atacaklar
Geldimi sonuç canım ben çok heyecan yaptım senin için:))

Merhaba kızlar :) Isimlerinize göz aşinalığım var surekli ayni yerlerde dolaninca :)
Insallah guzel haberleriniz olur.
Bende katılayım aranıza :)

Hoşgeldin tatlım Batı yazarsan ekleyeyim listemize:))

Ben sabah dip köşe temizlik yaptım kızlar. Testte çıkmayınca bari temizliği aradan çıkarayım dedim şimdi dinlenmeye geçtim . Daha birşey yapasım yok. Yarın yada en geç pazartesi regl olmayı bekliyorum ellerim falan şişti balın gibi oldum olsa da rahatlasam. Artık ağustos annesi olma adaylığına geçiş yapıyorum:)) Sizde ne var ne yok?

Ben sabah dip köşe temizlik yaptım kızlar. Testte çıkmayınca bari temizliği aradan çıkarayım dedim şimdi dinlenmeye geçtim . Daha birşey yapasım yok. Yarın yada en geç pazartesi regl olmayı bekliyorum ellerim falan şişti balın gibi oldum olsa da rahatlasam. Artık ağustos annesi olma adaylığına geçiş yapıyorum:)) Sizde ne var ne yok?
Ben de temizlik yaptim karnim agriyor bata bir kac gun kaldi yok diye düşünüyorum bir sey .Temizlik bitti süslenip esimle gezmeye cikcam :)

Back