- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
- Konu Sahibi Miniimalistt
Bunda pek cikmamis sanki ama dikkate alma sabah ilk idrarinla yap canim daha cok yeniEki Görüntüle 2066130 az once yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda pek cikmamis sanki ama dikkate alma sabah ilk idrarinla yap canim daha cok yeniEki Görüntüle 2066130 az once yaptim
Idrar dan kaynakli görünmüyor galiba 5 6 saat wc ye gitmesen koyu cikardi sen tutabilir misin bilmiyorum da ben tutamam :))Eki Görüntüle 2066130 az once yaptim
Removeben canım galiba ilk hamilemizsensin kan testini sabırsızlıkla bekliyorum:)
Bunda pek cikmamis sanki ama dikkate alma sabah ilk idrarinla yap canim daha cok yeni
Idrar dan kaynakli görünmüyor galiba 5 6 saat wc ye gitmesen koyu cikardi sen tutabilir misin bilmiyorum da ben tutamam :))
Bunda belli canimFlash bozdu kuzum asil hali buEki Görüntüle 2066135
Bunda belli canim
Yumurtlamadan 6 gun sonra atesim 36.8 den 36.4 e dustu. Galiba dollenme gunu dusermis sonra tekrar yukseldi.
● vucudum hep sicakti. Hala sicak. Sanki atesim 40 derece gibi
● Yuzumde ates basmasi gibi yanma var
● yumurtlamadan 7-8 gun sonra kasikta ve vajinada igne batmasi.
● Göğüs ucum hassas ama rengi ayni
● goguslerde kasinma yumurtlamadan 1 hafta sonra basladi. Goguslerimin ortasi da dahil cok kaşınıyor
●bugun yumurtlama olali 11 gun oldu sabah kaset testte cikti
Removeben canim senin bu yaptigin testler hangi degeri olcuyorlarmis.. simdi Benim yarin yapacagim testin ustunde erken gebelik yaziyor ama yirmibes ve uzerini olcuyormus.. baska uc degisiik markanin testi daha var elimde ama onlarin ustunde bunla ilgili bi ibare goremedim
Canım ne güzel özetlemişsin hepimizin işine yarayacak bilgiler teşekkürler :) son attığında bariz belli 2.çizgi 5 gün kala böyle çıkıyırsa adet gününde ikiside kopkoyu görünür:) Yeni topiğimizaçılır açılmaz bir hamilemiz olması beni çok mutlu etti güzel haberlerini alırız inşallah tatlım:))
Removeben canim senin bu yaptigin testler hangi degeri olcuyorlarmis.. simdi Benim yarin yapacagim testin ustunde erken gebelik yaziyor ama yirmibes ve uzerini olcuyormus.. baska uc degisiik markanin testi daha var elimde ama onlarin ustunde bunla ilgili bi ibare goremedim
Pek umidim yok ama hadi insallahSeninde yarın 5 gün kalıyor değil mi canım. İnşallah testinde görürsün çift çizgiyi çifte mutluluk olur bizede üst üste iki gün:))
Pek umidim yok ama hadi insallah
Supermis valla o test cok erken gosterir tabi bes ve ustu hamile diye 6 yi olcuyor demekKuzum 6.0 mm midstream yaziyor
Sagol kuzum seninde kandada baktirda icin tam rahat etsinBu gece dualar senin icin :)
Ateş bu şekilde 36 nın üstündeyse hamilelikte benim bu ay da yok galiba az önce ölçtüm 35.7 ☹7 gün var bata daha.Canım ne güzel özetlemişsin hepimizin işine yarayacak bilgiler teşekkürler :) son attığında bariz belli 2.çizgi 5 gün kala böyle çıkıyırsa adet gününde ikiside kopkoyu görünür:) Yeni topiğimizaçılır açılmaz bir hamilemiz olması beni çok mutlu etti güzel haberlerini alırız inşallah tatlım:))