• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunda pek cikmamis sanki ama dikkate alma sabah ilk idrarinla yap canim daha cok yeni :KK66:

Flash bozdu kuzum asil hali bu
IMG-20171110-WA0037-01.jpeg

Idrar dan kaynakli görünmüyor galiba 5 6 saat wc ye gitmesen koyu cikardi sen tutabilir misin bilmiyorum da ben tutamam :))

Flash olmadan hali bu :) en som 4 de yapmıştım buda 8 de işte takip etmeye calisacagim

Eklentiler

• IMG-20171110-WA0037-01.jpeg
    IMG-20171110-WA0037-01.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 39
Yumurtlamadan 6 gun sonra atesim 36.8 den 36.4 e dustu. Galiba dollenme gunu dusermis sonra tekrar yukseldi.
● vucudum hep sicakti. Hala sicak. Sanki atesim 40 derece gibi
● Yuzumde ates basmasi gibi yanma var
● yumurtlamadan 7-8 gun sonra kasikta ve vajinada igne batmasi.
● Göğüs ucum hassas ama rengi ayni
● goguslerde kasinma yumurtlamadan 1 hafta sonra basladi. Goguslerimin ortasi da dahil cok kaşınıyor
●bugun yumurtlama olali 11 gun oldu sabah kaset testte cikti

Removeben Removeben canim senin bu yaptigin testler hangi degeri olcuyorlarmis.. simdi Benim yarin yapacagim testin ustunde erken gebelik yaziyor ama yirmibes ve uzerini olcuyormus.. baska uc degisiik markanin testi daha var elimde ama onlarin ustunde bunla ilgili bi ibare goremedim

Yumurtlamadan 6 gun sonra atesim 36.8 den 36.4 e dustu. Galiba dollenme gunu dusermis sonra tekrar yukseldi.
● vucudum hep sicakti. Hala sicak. Sanki atesim 40 derece gibi
● Yuzumde ates basmasi gibi yanma var
● yumurtlamadan 7-8 gun sonra kasikta ve vajinada igne batmasi.
● Göğüs ucum hassas ama rengi ayni
● goguslerde kasinma yumurtlamadan 1 hafta sonra basladi. Goguslerimin ortasi da dahil cok kaşınıyor
●bugun yumurtlama olali 11 gun oldu sabah kaset testte cikti

Canım ne güzel özetlemişsin hepimizin işine yarayacak bilgiler teşekkürler :) son attığında bariz belli 2.çizgi 5 gün kala böyle çıkıyırsa adet gününde ikiside kopkoyu görünür:) Yeni topiğimizaçılır açılmaz bir hamilemiz olması beni çok mutlu etti güzel haberlerini alırız inşallah tatlım:))

Removeben Removeben canim senin bu yaptigin testler hangi degeri olcuyorlarmis.. simdi Benim yarin yapacagim testin ustunde erken gebelik yaziyor ama yirmibes ve uzerini olcuyormus.. baska uc degisiik markanin testi daha var elimde ama onlarin ustunde bunla ilgili bi ibare goremedim

Seninde yarın 5 gün kalıyor değil mi canım. İnşallah testinde görürsün çift çizgiyi çifte mutluluk olur bizede üst üste iki gün:))

Canım ne güzel özetlemişsin hepimizin işine yarayacak bilgiler teşekkürler :) son attığında bariz belli 2.çizgi 5 gün kala böyle çıkıyırsa adet gününde ikiside kopkoyu görünür:) Yeni topiğimizaçılır açılmaz bir hamilemiz olması beni çok mutlu etti güzel haberlerini alırız inşallah tatlım:))

Insallah kuzum bilgiler ise yararsa cok mutlu olurum yarin kan verebilirsem hacettepe de super olacak:dua:

Kuzum 6.0 mm midstream yaziyor

Ateş bu şekilde 36 nın üstündeyse hamilelikte benim bu ay da yok galiba az önce ölçtüm 35.7 ☹7 gün var bata daha.

Back