- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi Miniimalistt
Benim de yumurtlamanin 11 .gunu umudum olsa test yaparım ama olmayacak biliyorum o nedenle testle yikilmak istemiyorum
Benimki genelde 12. Gunde cikiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de yumurtlamanin 11 .gunu umudum olsa test yaparım ama olmayacak biliyorum o nedenle testle yikilmak istemiyorum
Canım çok tebrik ederim grubumuzun ilk hamilesi sensin daha çok minik bebişin inşallah sağ salim 9ayı geçirip kucağına mutlulukla alırsın:) İlk bebeğinmiydi tatlım Removeben
Allah razi olsun kuzum darisi isteyene insallah . Bir dusuk bir kurtaj oldum nasip olursa ilk bebegim
Allah tamamına erdirsin canım inşallah :))
o zaman heyecan büyük bende 10 yılsonra ilk bebeğime kavuştum o heyecanı anlatamam hele kucağıma aldığım ilk an dedim ki Allahım dünyaya geliş amacım buymuş öyle bir duygu öyle bir mutluluk yaşamadım Allahım inşallah o günleride göstersin sana ve isteyen herkese inşallah:)
Aminn aminn kuzum insallah allah bagislasin. Insan tedirgin oluyor iste telasla gececk 3 hafta var onumde canlanmasini beklemek kalbini beklemek en buyyk korkumuz yine kalbi atmazsa korkusu
Masallah canim katlanarak gitsin insallah
Yaptim canim negatif cikti ama uzulmedim varsada cikmazmis gibi cunku bugun yumurtlamanin dokuzuncu gunu be test 25 ve uzerini olcuyormus bekliyorum bakalim yarin birgun gene yaparim
Icini ferah tut canim :) Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsinAminn aminn kuzum insallah allah bagislasin. Insan tedirgin oluyor iste telasla gececk 3 hafta var onumde canlanmasini beklemek kalbini beklemek en buyyk korkumuz yine kalbi atmazsa korkusu
Yaptim canim negatif cikti ama uzulmedim varsada cikmazmis gibi cunku bugun yumurtlamanin dokuzuncu gunu be test 25 ve uzerini olcuyormus bekliyorum bakalim yarin birgun gene yaparim
Insallah canim kismet.. onceki aylarda cok daha stressliydim buay daha rahatim merakla bekliyorum bakalim..Daha çok erken canım olsa bile çıkmaz dediğin gibi inşallah ilerleyen günlerde hayırlısı ile görürüz:)
Allahın izniyle o günlerde gelir canım sana tek ve en büyük tavsiyem bu konuda kendi sağlığına kendine dikkat ettikten sonra kalbini Allaha bırak tevekkül et o bebeğin alacağı nefes varsa gelecek dünyaya büyüyecek anne baba diyecek zaten
olumsuzu düşünme hiç kontrolemi gidiyorsun kalp atışını duyacak mıyım diyetek gitme bebeğimin kalbini dinlemeye gidiyorum diye git . İçten içe en kötüye her zaman haxırlıklı olmalıyız tabi ama olumlu düşünmek senin hormonlarına kadar etkiliyor unutma dualarım seninle canım. Hamilesin diye topiğimizide bırakma temmuzannelerine gitsende burayada gel:)
Hoşgeldin tatlım Batı yazarsan ekleyeyim listemize:))
Insallah canim kismet.. onceki aylarda cok daha stressliydim buay daha rahatim merakla bekliyorum bakalim..
Allah senden de razı olsın canım:) Rekor gerçekten 5 gün kala Allah ilk bebişimize sağlık sıhhat versin inşallah :) Bizde burdan güzel haberlerini alalım:)Allah razi olsun kuzum sozunu dinleyecegim :) ben buradayim orasi sikar beni. Burda belirti danisma uzmani olayim rekordayim 20 iken 5 gun kala ogrendim
Hoşbuldum :)
Bat 26 Kasım ama şuan mecburi korunuyoruz canım.Gerçek batı Aralık'ta bildiririm inşallah :)
Tamam canım aralıkda sen söylediğinde yazayım:)
Sabah saatlerinde spermlerin daha hizli oldugu soyleniyor ne kadar dogru bilmiyorum ama denemeye degerBide dün ilişki oldu gece bugün olsun mu yoksa sabaha karşımı uyansak Yoksa yarın akşammı ayy bilemedm bir türlü sağ kasığımda ağrı var yumurtluyorum galiba.
Kızlar iyi akşmlar ya ovu testimi atıyorum size üstteki akşam 18.00gibi diğeride akşam 22.30 gibi ama ilki baya bekleyince öyle oldu ikincide böyle ne yapacağımı bilemedm bi türlü
Bide dün ilişki oldu gece bugün olsun mu yoksa sabaha karşımı uyansak Yoksa yarın akşammı ayy bilemedm bir türlü sağ kasığımda ağrı var yumurtluyorum galiba.
Bu gece olmasın ozmn değilmi? Sabaha karşı uyanayım ağrım var evet hissediyorum sağ kasığım ağrıyo:)Canım bence sabah testi tekrarla ve ağrın varsa yumurtluyorsun sabah bir çalışma yap istersen
Hoşbuldum :)
Bat 26 Kasım ama şuan mecburi korunuyoruz canım.Gerçek batı Aralık'ta bildiririm inşallah :)
Gözünaydınnnn :) maşallah diyeyimm
Allah hep iyi haberlerini duymayı,sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn
Bide dün ilişki oldu gece bugün olsun mu yoksa sabaha karşımı uyansak Yoksa yarın akşammı ayy bilemedm bir türlü sağ kasığımda ağrı var yumurtluyorum galiba.
Removeben canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
ilk Bebişimiz geldi inşallah hepimiz güzel haberler veririz