- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Supermis valla o test cok erken gosterir tabi bes ve ustu hamile diye 6 yi olcuyor demek
Sagol kuzum seninde kandada baktirda icin tam rahat etsin
Ateş bu şekilde 36 nın üstündeyse hamilelikte benim bu ay da yok galiba az önce ölçtüm 35.7 ☹7 gün var bata daha.
Insallah kuzum bilgiler ise yararsa cok mutlu olurum yarin kan verebilirsem hacettepe de super olacak
Pek umidim yok ama hadi insallah
Yarin tip aciline gidip dis randevum var ama midem bulaniyor basim donuyor gebelikten suphe ediyorum bakar miainiz diyecegim
Haftasonunuz guzel gecain kizlar kan verdim saat 12 de e mail atacaklar
Hadi hayırlısı
Insallah tatlim son 1 saat heyecan yapmaya basladim
Yapılmaz mı :))))))
Sayfayı sayısızca yenileye yenileye mail var mı diye kontrol edilmez miiiii şimdi :)))))
Heyecanın daim olsun inşallah ♡
Bekliyorum iyi haberi :)
Geldimi sonuç canım ben çok heyecan yaptım senin için:))Haftasonunuz guzel gecain kizlar kan verdim saat 12 de e mail atacaklar
Merhaba kızlar :) Isimlerinize göz aşinalığım var surekli ayni yerlerde dolaninca :)
Insallah guzel haberleriniz olur.
Bende katılayım aranıza :)
Herhalde cok yeni canim insallah katlanarak yukselir
Herhalde cok yeni canim insallah katlanarak yukselir
Ben de temizlik yaptim karnim agriyor bata bir kac gun kaldi yok diye düşünüyorum bir sey .Temizlik bitti süslenip esimle gezmeye cikcam :)Ben sabah dip köşe temizlik yaptım kızlar. Testte çıkmayınca bari temizliği aradan çıkarayım dedim şimdi dinlenmeye geçtim . Daha birşey yapasım yok. Yarın yada en geç pazartesi regl olmayı bekliyorum ellerim falan şişti balın gibi oldum olsa da rahatlasam. Artık ağustos annesi olma adaylığına geçiş yapıyorum:)) Sizde ne var ne yok?
Benim de yumurtlamanin 11 .gunu umudum olsa test yaparım ama olmayacak biliyorum o nedenle testle yikilmak istemiyorumBugun yumurtlamadan sonra 12. Gun canim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?