• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay soğan kürü yapmıştım sadece son 3 gün içemedim 12 gün içtim. Normalde adetten önce hep kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi direk kırmızılar geldi ve öyle çok gelmişki gece galiba biraz ağır geçiyor inşallah temizledi soğan kürü. Adetim bitsin 10 günlük kalan kürü yapacağım bu ayda inşallah hamile kalabilirim.

Kaset test olani sabah saat 8 9 arasi yaptim 10 dakikada boyle oldu.

Digerini de az once yaptim erken gebelik testi imis
151030988937619645975.jpg
151030988937619645975.jpg
1510310009450706623213.jpg

Kızlar ben bu ay soğan kürü yapmıştım sadece son 3 gün içemedim 12 gün içtim. Normalde adetten önce hep kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi direk kırmızılar geldi ve öyle çok gelmişki gece galiba biraz ağır geçiyor inşallah temizledi soğan kürü. Adetim bitsin 10 günlük kalan kürü yapacağım bu ayda inşallah hamile kalabilirim.

İnşallah canım fatdası olmuşsa ne güzel şifa olsun önümüzdeki aya bebiş olsun inşallah:)

Miniimalistt Miniimalistt sanirim hamileyim kiz ben

Days comfort yanlis gosterirmis :KK64:

Tatlım bende çizgi gördüm ama nasıl yanlış göstermiş?

Çizgi var gibi hayırlı olsunnn :nazar: inşallah sağlıkla devam eder . Benim buarada bat 6 aralık Miniimalistt Miniimalistt benimde eklermisinn :halay:

Ekliyorum canım hoşgeldin:)

Kiz bu testler yanlis cikarir yazmislar sevinemedim:110:

Sakin ol tatlım hemen düşürme modunu

Removeben Removeben canım benim senin bat 15 kasım yani daha 5 gün var ve silik çizgi gördüm ben sen neden moralini bozuyorsun yarın yada dayanabilirsen birkaç gün sonra testi tekrarlakoyulaşıyorsa hamilesin :)
Aaa sende mi çift gördün eee öyle 5 gün kala çıkarmıymış? Benimde ovulasyon günüm yarın güya ama bugnde ovu testi hala tek çizgi sizce normal mi?

Aaa sende mi çift gördün eee öyle 5 gün kala çıkarmıymış? Benimde ovulasyon günüm yarın güya ama bugnde ovu testi hala tek çizgi sizce normal mi?
Yok canım ben kendimde görmedim Removeben Removeben nin testinde silik çizgi gördüm benim erken gebelik testinde tek çizgi çıktı silik bile çıkmadı:) Ovulasyon ben geçtiğimizay ilk defa kullandım canım 12.güne kadar tek çıktı sonra 13de silik 2.çizgi çıktı 14,15 ikiside koyuydu 16.gün yine tek çıktı sen tahminen kaçıncı günde yumurtluyorsun? onemorecupeofcoffee onemorecupeofcoffee

:KK200:BAT TARİHLERİ:KK200:

@Elmira => 13.Kasım
@Herkesgibi06 => 15.Kasım
@Smartanne => 16.Kasım

@Afilim92 => 18.Kasım
@Hsbgrhn => 18.Kasım
@onemorecupeofcoffee => 25. Kasım
@Dildildil => 25.Kasım
@Incitanesi35 => 29.Kasım
@pinkglove
=> 30.Kasım
@R4bi4 => 05.Aralık
@1mucizeolsun => 06.Aralık
@tugken => 06.Aralık

Kızlar listemizi güncelledim son hali bu 12 kişiyiz ve inşallah 12 minik cennet kokulu bebiş bizi fazla bekletmeden gelir:)

Yok canım ben kendimde görmedim Removeben Removeben nin testinde silik çizgi gördüm benim erken gebelik testinde tek çizgi çıktı silik bile çıkmadı:) Ovulasyon ben geçtiğimizay ilk defa kullandım canım 12.güne kadar tek çıktı sonra 13de silik 2.çizgi çıktı 14,15 ikiside koyuydu 16.gün yine tek çıktı sen tahminen kaçıncı günde yumurtluyorsun? onemorecupeofcoffee onemorecupeofcoffee
Normalde 14 diyordum ama bugün ve yarın olması lazım ama tek çizgiydi sabah ilk idrarla yaptm yanlış mı yaptım acaba?

:KK200:BAT TARİHLERİ:KK200:

@Elmira => 13.Kasım
@Herkesgibi06 => 15.Kasım
@Smartanne => 16.Kasım

@Afilim92 => 18.Kasım
@Hsbgrhn => 18.Kasım
@onemorecupeofcoffee => 25. Kasım
@Dildildil => 25.Kasım
@Incitanesi35 => 29.Kasım
@pinkglove
=> 30.Kasım
@R4bi4 => 05.Aralık
@1mucizeolsun => 06.Aralık
@tugken => 06.Aralık

Kızlar listemizi güncelledim son hali bu 12 kişiyiz ve inşallah 12 minik cennet kokulu bebiş bizi fazla bekletmeden gelir:)
İnşallahhh

Normalde 14 diyordum ama bugün ve yarın olması lazım ama tek çizgiydi sabah ilk idrarla yaptm yanlış mı yaptım acaba?

8 saat sonra tekrarla canım 2,3 saat idrarını tutarak artık tam yumurtlama günlerindesin ben o dönemde günde 3 defa yapmıştım birden koyulaşabilir ikisi birlikte.

Herkese hayırlı Cumalar kızlar. Benimde bugünü saymazsak Bata 2 gün kaldı belim ağrıyor sivilcelerim çıktı erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yani adet olup aralık ayına geçmeyi bekliyorum. Sizde ne var ne yok?
Dur canim kirmizilari gorene kadar umut hep vardir.. benimde son bes gun :KK66: diger grupta cuma test gunu diye konusmustuk ama benimki yarina kaldi :KK66:

Son düzenleme:
Back