- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 33
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Bencede var canm. :)))Eki Görüntüle 2070324
Kizlar bi bakarmsnz varmiki
Benim adete 3 gun kala yaptigim teste cok benziyor fotonun parlaklik ayarıyla falan oynarsan çizgi netlesir hadi hayirli olsunEki Görüntüle 2070324
Kizlar bi bakarmsnz varmiki
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/inofolic-combi-kullananlar.1030520/Kızlar aranızda inofolic Combi bilen duyan kullanan varmiiii
Ay kuzum gözün aydın :)Selam kizlar Eki Görüntüle 2070619 bu sabah tekrar yaptm net cikticok sukur 2.ayimda geldi bebisim
Adetin geçtimi canm?Selam kizlar Eki Görüntüle 2070619 bu sabah tekrar yaptm net cikticok sukur 2.ayimda geldi bebisim
Korunmayı bırakalı 2. Ayindami hamile kaldinSelam kizlar Eki Görüntüle 2070619 bu sabah tekrar yaptm net cikticok sukur 2.ayimda geldi bebisim
Daha cok yeni hayirli olsunKızlar tahlil sonucum çıktı beta hcg 50:)))Eki Görüntüle 2070769
Saol canm aynen çok yeni. Ama reglim 6 gün gecikti :))Daha cok yeni hayirli olsun
Gözün aydın canm geç döllenme olmuştur ondan rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin banada isteyen herkese nasip etsin doğal yolla hamile kaldın demi canmSaol canm aynen çok yeni. Ama reglim 6 gün gecikti :))
Saol canım. Çok çok aminn darısı isteyen herkese inşallah. Evet canım benim ikinci bebeğim olucak inşallah. Biraz geç kaldık karar vermekte o yüzden 2 kere deneyebildik oda tutmuş çok şükür :))))Gözün aydın canm geç döllenme olmuştur ondan rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin banada isteyen herkese nasip etsin doğal yolla hamile kaldın demi canm
Kızlar tahlil sonucum çıktı beta hcg 50:)))Eki Görüntüle 2070769
Ne güzel hemen tutmuş canm biz 2 yıl oldu hala yokSaol canım. Çok çok aminn darısı isteyen herkese inşallah. Evet canım benim ikinci bebeğim olucak inşallah. Biraz geç kaldık karar vermekte o yüzden 2 kere deneyebildik oda tutmuş çok şükür :))))
Amiinn canım benim çok saol. İnşallah seninde gönlünden geçen zamanda hayırlı sağlıklı haberlerini duyarız :)))Hadi gözünaydııınnnn ❤
Hep iyi haberini duy,sağlıkla Allah tamamına erdirsin inşallah canım❤
Nasip kısmet canm. İnşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız :)))Ne güzel hemen tutmuş canm biz 2 yıl oldu hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?