- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
aynen canm herşey nasip.
Bizde çok ani bi kararla karar verdik aslında bu sene düşünmüyodum ama yusuf asafı takip edince kardeşi olması gerektiğini süşündüm zamanı geşdiğini anladım. Aslında çokda bi çalışmamız olmadı ama kısmet herşey işte belki tutar diyerekten bat ımı bekliyorum 17sine kadar olmazsam test yapıcam bakalım hayırlısı herşeyin :))
İnşallah canm hayırlı zamanda hayırlı sonuçlar olsun inşallah :))Bizim planlıydı yine bunda da.
Sezen kardeş konusuna hep sıcak zaten sadece bikac zamandır daha fazla dilinde.Önceden kuculenleri bebeklere veriyorduk simdi kardesine sakliyor :)
Iyi dusunmussun canim.Bu da bi his iste insan istemiyorum desede sinsi sinsi yerlesiyor icine o istek :))))
Insallah guzel haberlerin olur bu aydan bakalim♡
incitanesi o canım gene gitmiş :sBu arada profil resmin tanıdık geldi :)
canım eşin haberi alırken tepkisi nasıl oldu :)Tesekkur ederim cok zor surecler atlattim hepsini burda paylastim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Gözunaydın canıöKan verdim 246 cikti. Bugun adet günüm kizlar cumartesi 20 idi
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Sonunda sende hamile kaldın inşallah bizlerde kalabiliriz dua et canım bizleredeKizlar degerim 86 Rabbim size de nasip etsin
Ederim tabii ki canim Rabbim size de yasatsin bu mutluluguCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Sonunda sende hamile kaldın inşallah bizlerde kalabiliriz dua et canım bizlerede
Bugu evlilim yildonumumuz aksam da erken gebelik testini paketledim bantladım kutuya koydum e.yildonumu hediyesini simdi vermek istiyorm dedm kutuyu acti paketi aldi eline ilk pembe ucu kismi gordu kalem mi bu dedi bozuldu sonra tamamen acti sok oldu ciglik atti sonra agladi sonra gulducanım eşin haberi alırken tepkisi nasıl oldu :)
kaç ateşin canımKizlar benim ates dusmesi gerekirken tavan yaptisurekli bi kafa karisikligi dunki negatifden sonra dedim tamam olmadi sonrasinda bu atesle birlikte acabalar
Kuzum benimki Fahrenheit olcuyo 98.43 cikti ama kac aydir olcuyorum 98.2 nin ustunu hic gormedim. Eklediklerim ilki gecen ay genelde trend bu sekilde sonki bu ay son birkac gundur hep yuksekkaç ateşin canım
Kuzum icini ferah tut dualarim seninle...Bana dua eder misiniz kizlar? Durumum gecen gebelikle ayni. Yine progesteron 8.3 cikti. 15 olmasi lazim minimum. Daha yeni gerci 3+4 ama yarin bi soracagim bakalim doktora. Ve buyuk ihtimal yine su cumleyi duyacagim.PROGESTERON DÜŞÜK DIYE BEBEK SAGLIKSIZ OLMAZ BEBEK SAGLIKSIZ ISE PROGESTERON DÜŞÜK OLUR
Kuzum icini ferah tut dualarim seninle...
Allah sifa versin degerlerin duzelsin insallahInsallah hayirli haberler alirim yarin. Bakalim ne diyecekler sonuca
Kızlar gitti gelemiyor :)İnşallah canm hayırlı zamanda hayırlı sonuçlar olsun inşallah :))
Kuzum benimki Fahrenheit olcuyo 98.43 cikti ama kac aydir olcuyorum 98.2 nin ustunu hic gormedim. Eklediklerim ilki gecen ay genelde trend bu sekilde sonki bu ay son birkac gundur hep yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?