• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afilim92 Afilim92 Bende gördümmm:KK200:
Hayırlı olsun insallah.
Canim benim ilk gebeligimde regl 2 gun gecince kana gittigimde degerim cok yuksek cikti 2062,gunum gecmeden 2-3 gun once yaptigim testler hep tek cizgiydi,sadece 1 gece once idrar testi yaptim cok cok silikti dusun.Teste odaklanma,risklerde hep var zaten onlarida dusunme once bi garantiye binsin iş.

Yaaa gercekten mi insallah oyledir cok sevindim Rabbim o mutluluğu isteyen herkese yasatsin insallah koyulasir cizgi de
Afilim92 Afilim92 Bende gördümmm:KK200:
Hayırlı olsun insallah.
Canim benim ilk gebeligimde regl 2 gun gecince kana gittigimde degerim cok yuksek cikti 2062,gunum gecmeden 2-3 gun once yaptigim testler hep tek cizgiydi,sadece 1 gece once idrar testi yaptim cok cok silikti dusun.Teste odaklanma,risklerde hep var zaten onlarida dusunme once bi garantiye binsin iş.

@Smartanne Afilim92 Afilim92 şu an beklemede silik 2. çizgileri var Removeben Removeben kanda 20 çıkmıştı en son yani kızlar topiğimiz açılalı çok olmadı ama 3 hamile adayımız var nerdeyse çok mutlu oldum:)) Rabbim tamamına erdirsin kandada güzel sonuçlar alın inşallah:)

Yarin kan verecegim nasip olursa :)

Ben niye regl olamadım acaba kızlar yarını bekleyeyim yarında olmazsa bir test daha yapayım bari şaşırdım doğrusu:)

Herkese merhaba kızlar:) Anneliğin ilk şartı sabır ve beklemekten geçiyor sanırım. Bu zorlu süreçte gelin birlikte bekleyelim bebişlerimizi :)

:KK200:BAT TARİHLERİ:KK200:
@Herkesgibi06 => :anneadayı:

@Smartanne => 16.Kasım

@Afilim92 => 18.Kasım
@Hsbgrhn => 18.Kasım
@KumraL_KrakeR => 23.Kasım
@onemorecupeofcoffee => 25. Kasım
@Dildildil => 25.Kasım
@Incitanesi35 => 29.Kasım
@pinkglove
=> 30.Kasım
@R4bi4 => 05.Aralık