Gelin Arabası Sözü

Bunu ön plakaya yazdır ..

Arka plakaya da '' öyle umuyorum '' yazdırın

-mutluyuz
-öyle umuyorum..

haha

jag uğraştırma beni
şimdi önce arkayı okuyanlar olur falan

düğün telaşında millete anlatmakla uğraşamiyciim

Ben gercekci bise olsun istedim esimle "rahat battı" yazdirdik zamanla ne kadar hakli olduğumuzu görüyoruz :)

Buna bayildim. Bence de arabesk sözlerden ziyade, böyle tatli espirili yazilar cok daha hos olur.

Benim bir arkadasim da cok nazliydi. Cok seviyordu ama öyle sakasina biraz da "hayirrr canimmm ne münasebet" derdi. Neyse evlenme teklifi aldi, biz heyecanla etrafini sardik, eeee anlat diyoruz: " aman ne anlatacagim, evet demisim, öyle diyor" dedi. Ben de sakasina; " heee "evet demisim, e hadi öyle olsun, sen mi kiracagim?" mi dedin sen de demistim, cok gülmüstük.

O da öyle yazdirdi: "Evet demisim, e hadi madem, öyle olsun :)"

Bir arkadasim da evlilik teklifini alabilmek icin tam 8 yil bekledi, biz catladik adam hala sadede gelemiyor.

Onlarin sözü de suydu: "Pasamiz sonunda tesrif edebildi." :)

Ben de sey yazdiracaktim: "Kadinligima laf getirmem, teklifi ben ettim." ama kargasaya geldi o kismini unuttuk. :) Aslinda evlilik teklifini o etti ama iliskiye baslama teklifi benden gelmisti.

Düğün günü zaten yorgun olurum , beni daha fazla yormayın diyorsun demi abla..

Anlıyorum ..

hadi len manyak
daha fazla geyiğe bağarsak bu kez 1 ay koymaz beni mune kkya

Rahat batti nedir ya ne ayip sey. Biraz agir olunmali kimse kusura bakmasinda.
Neseli seyler varken...
Mutluyuz evleniyoruz tarzi alisegeldik seyler en guzeli tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…