- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Elbette sebeplerimiz var ve cok..İstememeniz normal en doğal hakkınız.
Ama neden olduğunu açıklamak zorundasınız sebep sunmazsanız haksız olursunuz.
Hiç bir sebep sunmadan kuru kuru istemiyoruz olmaz, tanımanız düşüncenizin altını doldurmanız gerekiyor.
Hiçbir şekilde istememek niye, nedir bu kdr katı düşünmenizin sebebi?
Elbette sebeplerimiz var ve cok..
Ama degismeyecek seylerde çok
Ben annemi islemeye calisiyorum..kendileri bilirler tabi diye ama..Siz istemiyorsunuz diye evlenmeyecek değil ya... Ortada bariz bi sıkıntı yoksa size Allah mesut etsin demek düşer.. Burda eşimin ailesi beni istemiyor diye konu açan bayanlara hep demedik mi, nişanlın yapacak onların gönlünü diye, iş erkeğe düşüyor diye...
Amin amin hepimizi...Allah kv gorumce gazabindan korusun
Ben annemi islemeye calisiyorum..kendileri bilirler tabi diye ama..
3 günlük hevesle de 1 ömür sürmüyor evlilikler iste..
Icimdende zorla sevmek zorunda degil diyorum doğrusu...
fiziken uygun değil derken ,anlamadım o kısmı?Görüs farkliligi,aile yapisi,yetistirilme tarzi hepsi farkli..
Kiz fizikende hic uygun degil...
Yinede görusmek istedi annem...
Belki görunce farkli hisederim...
Sicakkanli olur,sempatik davranir,oturmasi kalkmasi vs dedi...
Ama hic bi sekilde isinamadi,,,
Giderken de dua ediyodu..
Allahim ins ben haksiz cikarim diye..
Ama simdi dedigim gibi üzumtuden kadin yiyip,icmiyor bile
Görüs farkliligi,aile yapisi,yetistirilme tarzi hepsi farkli..
Kiz fizikende hic uygun degil...
Yinede görusmek istedi annem...
Belki görunce farkli hisederim...
Sicakkanli olur,sempatik davranir,oturmasi kalkmasi vs dedi...
Ama hic bi sekilde isinamadi,,,
Giderken de dua ediyodu..
Allahim ins ben haksiz cikarim diye..
Ama simdi dedigim gibi üzumtuden kadin yiyip,icmiyor bile
Ya kusura bakmayinda benim cevremde gozlemledigim şu genellikle erkekler kendi gibilerini gidip buluyorlar bulduklari kizlar ayni kendi gibi dusunen insanlar oluyor. Ayni seyleri benim teyzemlerde yasadi iki teyzemde ogullarinin getirip evlenmek istedigi kizi begenmedi ama farketmedikleri suydu o kizda begenmedikleri huylarin hepsi kendi ogullarinda da vardi ama farkedemiyorlardi. Mesela teyzem hala da sikayet eder gelininden cok disarda geziyormus evde oturmuyormus cok para harciyormus aslina bakarsan teyzemin ogluda aynidir. Gece 12 de eve gelmeler arkadaslarina yemek ismarlamalar. Demek ki onlar ayni kafadan yoksa neden evlenmek istesinler ki sizde yavas yavas kabullenin artik cunku kardesiniz o kizla evlenecek yapacak bir sey yok ve kardesiniz gidip o kizi sectiyse evlenmek icin kardesinizi de anneniz buyuttu. Zaten annelere kalsa ogullari dort dortluk hep kizlar sorunlu.