- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
kızın size bi saygısızlıgı oldumu yada kızın kötü olduguna dair bi kaç kişiden duyum aldınız mı yani ne diye bide ortada fol yok yumurta yok kardeşiniz evlenecem aşıgım bile dememiş hem evlenseler ne olacak mutlu olsunlar deyip kenara çekilin kızın yada kardeşinizin bi saygısızlığı yoksa kötü olmak kolay önemli olan iyi olabilmek ben de bi kaynana ve görümce varki sorma tek bi gün hakaret etmedim küfür vs. yapmadım iki kere cevap verdim ama yine ben kötü oldum hadi o kv de görümceye ne oluyor demiAnnem düşünmekten yemek bile yiyemiyor kadıncağız..
Kime anlatsam bilemedim
Böyle bi durumda nasıl aklı basinda hareket edilir kızlar..
Bi akıl verin.ne diyecegimi sasirdim
Durum şu
Kardesimin uzun yillardir arkadasca görustugu bi kiz var
Son 6 aydir bu kizla ciddi olarak düsunmeye baslamislar
Kiz bi yakinini kaybediyor..bu muhtemelen daha cok birbirlerine baglanmalarina sebeb oldu
Biz bi vesileyle görustuk.annem ve ben..en basindan beri istemiyor annem..fotograflarindan biliyordu.
Acikcasi hic bi yönden birbirlerine uygun degiller..
Gittik..çok duzgun davrandik..kizcagizin bi suçu yok.,.
Arkadan bizi cok sevdigini söylemis,bayildim ikisinede demis..
Ama annem hic bi sekilde istemiyor..
Kardesim de ne bizi silip atiyor,dusuncemize onem veriyor gibi duruyor,
Ne de dedigimizi yapacak gibi durmuyor...psikolojisi garip yani..
Zamanla alisacagimizi düsunuyor sanirum..
Aralarinda soyledigine gore aşk yok...
Annemin düsuncelerini paylasiyorum doğrusunu söylemek geekirse bende...
Ama ortaligi alevlendirmek istemiyorum,susuyorum..
Bizsiz gidip evlenecek bi cocuk degil..
Ama bizim kizcagiza karsi bu hissiyatimiz devam ederse..
Karsilikli 2 tarafta da sorunlar olur...
Kime ne diyecegimi ,nasil davranacagimi sasirdim...işin daha çok başindayiz..
Ne yapmak nasıl davranmak lazim..
yapmayın lütfen;burda biri konu açsa ailem eş adayımı beğenmiyor diye,aileyi ezip geçme bir bildiği vardır der herkes..şimdi konu sahibi dürüstçe kardeşimin yanına yakıştırmadım diyince neden herkes alevlendi?
kardeşi aşık değil birşey değil..yaşı daçok genç..annesi kardeşine de kızı savunduğu falan yok..öyle olsa eyvallah dersin,aşık olmuş seviyor yuva kurmak istiyor vs ..ama öyle bir durum da yok..
Issiz gucsuz oglani kakislayivermissiniz daha ne
Dahada degerliKuzgun +anka
Ay bide 24 yaşında herif işsiz güçsüzmüüüüüü...Ay resmen varoş.Dua etmiyolar kız bu başıboşu alıyo diyede.Anne tam kaynana hanımlar belli oldu.An itibariyle bırakıyorum konuyuda ne halleri varsa görsünler.Terbiyesizlikten başka bişey değil.
Dimi ama?
Şu şartlarda kızın ailesi istemez anlarım
Annem bunlar ev geçindiremez evliliğe hazır değiller diye üzülüyor demiyor da kızı sevmedi diye yemekten kesildi diyor. Müstehak...
Ama oğlan anaları kendi oğullarını paşa prens kral sAnıyor ya kıl oluyorum
Pardon da sizin kardeşiniz ne?
Ne gibi insanüstü bir özelliği var da kızı layık görmediniz?
Hiç dönüp kardeşinize baktınız mı?
Daha sorumsuzmuş babasından istiyormuş herşeyi
Bu sizi rahatsız etmedi de kızın fiziği mi etti ??
Sizin kardeşiniz hangi yerin dükü ? Kralı?
Asik olmasalar birbirlerine pacalari tutusurmu anasiyla Allahin askinaNereden biliyormus konu sahibi asik olmadiklarini? Kac yildir görüsüyorlarmis, demek ki sevmis. Ha elbette 24 yasinda, para yok pul yok evlenmesine karsiyim fakat konu sahibin karsi gelme nedeni bu degil.
Konu sahibi ve annesi bir foto görerek bile karar verdiler. Bu savunulmaz birseydir. Insani sirf fiziki görünümden dolayi istememek ne demek? Etme bulma dünyasi, yarin birgün konu sahibin kardesi kaza gecirse ve yüzü deform olsa ne olacak? Evlendirmeyecekler mi? Ki üstelik herkes icin güzellik baska birseydir. Benim esimi cok yakisikli bulmuyorlar mesela ama benim icin dünyanin en yakisikli erkegidir. Annemlerde cok severler temiz bir kalbi oldugu icin ve yaninda cok mutlu oldugum icin.
Zaten ebeveynler icin cocugun mutlugu önemli degil mi? Velev ki sen birini sevdin ve kv'de seni dis görünüsünden dolayi istemiyor, sen saygidan herseyden kusur etme, ve sirf yaratilis seklinden dolayi istenme... Hangi taraftan bakarsan bak, asla savunulabilcek birsey degil bu. Bu düsünce kadin'in en büyük düsmani, baska bir kadin oldugunu bariz gösteriyor.