- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
- Konu Sahibi Minikkelebk
Anladığım kadarıyla beğenilmeyen tek şey 'FİZİK'. Kız iyi ama fiziği böyle,kız iyi ama yetişmesi böyle.Afedersiniz de size ne canım kardeş olmak anne baba o adamın kararına müdahale etmesini gerektirmez.Benim de erkek kardeşim var iki kardeşiz çokta bağlıyız birbirimize uzun boylu yapılı uzun kirpikli yeşil gözlü baya da yakışıklı bir çocuk annemde yanına yakışsın der hep almam yoksa der ama şakayla dediğini biliriz biz.Ayrıca ciddi bile olmuş olsa benim kardeşim seviyorum dediği an kızla anlaştığı an yanlarında olurum.Ve annemde oğlunu üzmez,insanlara karşı boynunu bükmez.Size diyeceğim şey YÜZÜ GÜZEL OLANA KIRK GÜN DE DOYULUR DA,HUYU GÜZELE KIRK YILDA DOYULMAZ demişler.Nefret ediyorum şöyle ama fiziği böyle,yaşı şöyle,etnik kimliği,ailesi yetişmesi böyle diyen insanlarda.Bazen bana da nişanlım için diyorlar yanına daha yakışan birini bulamadın mı diye deliriyorum insanların ilişkiye bakış açılarına.Kalplerin sevmesi,kafanın uyuşması mühim gerisi boş.Uzatmadan söyleyeceğim şey annenizde biraz annelik duygusu varsa kardeşiniz evleniyorum dediğinde kahrolmak yerine saygı duyup eksiksiz her şeyi yerine getirir.Seviyorlarsa gerçekten öyle ya da böyle evlenirler hiç boşa çırpınmayın.Gençlere saygılı duyulması gerekirken yapılana bak.Eğer cidden siz kızı beğenseydiniz sevseydiniz,ben çok sevdim evlenmesini isterim ve anneme bu konuda düşünlerimi söylüyorum çabalıyorum derdiniz.Allah umarım o kız gibi kayınvalidesini ve görümcesini sevebilen bir kardeşte bize nasip eder.O zaman emin ol ki kardeşimden çok o kızı daha çok tutarız.Zaten evlenseler de eminim ki farkedecektir istenmediğini o zaman size selam vermeyen biri dikilir karşınıza,sizde gelir buraya gelinimiz annemi istemiyor dersinizBöyle konuları gördükçe görümcem olmamasına şükrediyorum,kayınvalideme sevgim artıyor,ayrıca biz ne güzel bir aileymişiz diyorum