Bir insan fiziken nasıl uygun olmaz? Ben bunu anlayamadım. Yani mesela mutaasıp bir ailesinizdir kız gayet rahat büyümüştür vs. olsa anlarım da fiziği nasıl bir engel bunu anlayamadım
Fiziken uygun degil = kizi guzel bulmadik, oglumuz dunya yakisiklisi ya Adriana Lima bekliyorduk.
Kardesiniz manken mi , kizi yakistirmadiniz mi?? Sizin aileniz manken soyu mu, siz kendiniz neye benziyorsunuz?
Bu kuzgun+anka kafasindan vazgecin, kabullenin kardesiniz de normal bir adam, Brad Pitt degil, kiz da normal bir insan iste.
Yani ben anlamiyorum konu saibesi sizin ne istediginizin ne onemi var siz mi evleniceksiniz??
Fizigini kardesiniz begenmis, siz begenseniz ne, begenmeseniz ne, siz mi ayni yataga gireceksiniz? Adam kendi yanina yakistirmis demek ki. Ya da seviyor yanima yakissin gibi sacma bir derdi yok. Nedir bu yanina yakismak, arada sevgi olduktan sonra elalem ne der neden bu kadar onemli??
Haydi edepsiz, terbiyesiz, cacaron, para avcisi, kotu huylu, kotu karakterli demenizi anlarim ama o da yok, duzgun normal bir kiz demissiniz.
Yaptiginiz cok ayip, iki insan birbirini sevmisse size ne???Neden ustnuze vazife olmayan islere karisip insanlarin evlenme hevesini rezil ediyorsunuz? Kiz cirkinse de size ne, kardesiniz kor, gorduugnu anlamaktan aciz, aptal bir insan mi ki? Neden kararina saygili olmak bu kadar zor?
Kiza uzuldum, sizi sevmis bir de , duzgun insanlar sanmis, yazik basina geleceklerden haberi yok.