gelin adayı

Yoook kardesim asla 4-4 lük degil..
Bizde degiliz,annem de degil...
Ama uygun degiliz iste...
Evlenseler ben biliyorum ki,annem karismaz ses etmez ,sadece kendini yer bitirir..
Ama evlenirken hic bi seyine karismam diyor..
Öylede olur mu ki?
Koca kadin zorlayamam ki...?
Bunun gidip,gelmesi..aile ziyartleri var..
Nisani,sözü..

bir kere dış görüntüyle ilgili uygun değiller önyargınızı geçin onla evlenicek bir evi bir yatağı paylaşacak olan abiniz o içine sindirdiyse bu konuda tek bir söz söylemeye hakkınız yok..

aile yapısı yetiştirme tarzından kastınız bir taraf daha muhafazakar bir taraf daha esnekse bu konularda oda geçerli bir sebep değil..

daha elle tutulur sebepleriniz olmalı

Annem de böyleydi.

3 kardeş hepimize zehir etti nişanlılık dönemimizi.
Çünkü o ısınamadı, çünkü o uygun görmedi.
Kendini de mutsuz etti boş yere.

Lütfen müdahaleci olmayın.
Aralarında aşk var veya yok, onları ilgilendirir.
Kızın herhangi bir saygısızlığı, aşırı tavrı olmadığı müddetçe ısınamamanız sizin probleminiz.

Biz cok tepki koyduk...arada baska arkadasliklari da oldu zaten...
Ama belki ben haksizim dedi annem ,.
Gormek istedi

Anneniz çok ayıp ediyor.

Bir insan fiziken nasıl uygun olmaz? Ben bunu anlayamadım. Yani mesela mutaasıp bir ailesinizdir kız gayet rahat büyümüştür vs. olsa anlarım da fiziği nasıl bir engel bunu anlayamadım

şu fiziken uygun olmamasını bi açıklarmısınız?
birde bana fazlasıyla ön yargılı geldiniz..
Tabi aciklayayim..dünya güzeli olmasina gerek yok...ama insanin farkli artilari olur..
Bakrsiniz guzel degildir ama hayran kalirsiniz,..o da elbette oglunun yanina yakisan biri olsun istiyor

Bir insan fiziken nasıl uygun olmaz? Ben bunu anlayamadım. Yani mesela mutaasıp bir ailesinizdir kız gayet rahat büyümüştür vs. olsa anlarım da fiziği nasıl bir engel bunu anlayamadım

Fiziken uygun degil = kizi guzel bulmadik, oglumuz dunya yakisiklisi ya Adriana Lima bekliyorduk.

Kardesiniz manken mi , kizi yakistirmadiniz mi?? Sizin aileniz manken soyu mu, siz kendiniz neye benziyorsunuz?

Bu kuzgun+anka kafasindan vazgecin, kabullenin kardesiniz de normal bir adam, Brad Pitt degil, kiz da normal bir insan iste.

Yani ben anlamiyorum konu saibesi sizin ne istediginizin ne onemi var siz mi evleniceksiniz??

Fizigini kardesiniz begenmis, siz begenseniz ne, begenmeseniz ne, siz mi ayni yataga gireceksiniz? Adam kendi yanina yakistirmis demek ki. Ya da seviyor yanima yakissin gibi sacma bir derdi yok. Nedir bu yanina yakismak, arada sevgi olduktan sonra elalem ne der neden bu kadar onemli??

Haydi edepsiz, terbiyesiz, cacaron, para avcisi, kotu huylu, kotu karakterli demenizi anlarim ama o da yok, duzgun normal bir kiz demissiniz.

Yaptiginiz cok ayip, iki insan birbirini sevmisse size ne???Neden ustnuze vazife olmayan islere karisip insanlarin evlenme hevesini rezil ediyorsunuz? Kiz cirkinse de size ne, kardesiniz kor, gorduugnu anlamaktan aciz, aptal bir insan mi ki? Neden kararina saygili olmak bu kadar zor?

Kiza uzuldum, sizi sevmis bir de , duzgun insanlar sanmis, yazik basina geleceklerden haberi yok.

Son düzenleme:
annenizin oğlu çok mu yakışıklı?
Annemin oğlu yakisikli evet..
Malesef..
Bahs ederken biri birine anlatirken..
Hani şu yakisikli cocuk vardi ya gelmisti der vs
Yani biz oyle gormuyoruz
Kardesime kizdigimiz cok nokta var..
Onu goklere cikartmiyorum ben merak etmeyin

o onun hayatı. siz görüşünüzü söyleyin ama desteğinizi eksik etmeyin bana kalırsa.
ayrıca görünüşü derken kız çirkin mi kilolu mu nedir?
yetiştirilme tarzı farklı olabilir bunda ne var ki. ya da kötü olan bir huyunu mu gördünüz neden ön yargılısınız?
kız size benzemek zorunda değil.. ayrıca heves demişsin heves oldugunu nerden biliyorsunuz ki? neyse Allah kıza yardım etsin

Bende bisey anlamadım konu sahibi sizmi yaşayacaksınız bir omur
Sizin cekinceniz elalem ne der bunların gelin güzel değil oğlanın yanına yakışmıyor falan filan
Huyu güzel olsun size saygısı olsun kardeşimiz dünya yakısıgimi

yanlış anlamayın ama çok yuvarlak konuşuyorsunuz. bu gidişle annen kendisini çok üzecek çünkü böyle 'genel' şeyler yzüzünden yiyip içmeyi bırakıyor. Allah başka dert vermesin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…