- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- Konu Sahibi Minikkelebk
şu fiziken uygun olmamasını bi açıklarmısınız?
birde bana fazlasıyla ön yargılı geldiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz cok tepki koyduk...arada baska arkadasliklari da oldu zaten...Uzun yıllardır pek de "arkadaşça" görüşmüyorlarmış demek ki...
O zamanlar neden kardeşinize engel olmadınız madem istemiyordunuz? Sizin düşüncenize göre "el alemin kızıyla gönül eğlendiriyor" olmasına sesinizi çıkartmadınız hatta ciddi olmadığını düşündünüz madem... o kızın zamanını çaldı kardeşiniz ama siz oralı olmadınız başta madem tepki koysaydınız istemiyoruz diye baskı yapsaydınız.. o zaman karışmadınız da şimdi neden karışıyorsunuz...Uzun yıllar görüşülmüş edilmiş...
İstememe sebepleri neyse dünden bu güne değişmedi ya. Benim kardeşim var o hiç uygun bulmadığım biriyle görüşse çoktan tepkimi koyar kardeşimi ikaz ederdim hiç de ciddiye binmezdi. Tanışmaya bile gitmişsiniz ilginç...
Anneniz çok ayıp ediyor.Yoook kardesim asla 4-4 lük degil..
Bizde degiliz,annem de degil...
Ama uygun degiliz iste...
Evlenseler ben biliyorum ki,annem karismaz ses etmez ,sadece kendini yer bitirir..
Ama evlenirken hic bi seyine karismam diyor..
Öylede olur mu ki?
Koca kadin zorlayamam ki...?
Bunun gidip,gelmesi..aile ziyartleri var..
Nisani,sözü..
Görüs farkliligi,aile yapisi,yetistirilme tarzi hepsi farkli..
Kiz fizikende hic uygun degil...
Yinede görusmek istedi annem...
Belki görunce farkli hisederim...
Sicakkanli olur,sempatik davranir,oturmasi kalkmasi vs dedi...
Ama hic bi sekilde isinamadi,,,
Giderken de dua ediyodu..
Allahim ins ben haksiz cikarim diye..
Ama simdi dedigim gibi üzumtuden kadin yiyip,icmiyor bile
Tabi aciklayayim..dünya güzeli olmasina gerek yok...ama insanin farkli artilari olur..şu fiziken uygun olmamasını bi açıklarmısınız?
Bir insan fiziken nasıl uygun olmaz? Ben bunu anlayamadım. Yani mesela mutaasıp bir ailesinizdir kız gayet rahat büyümüştür vs. olsa anlarım da fiziği nasıl bir engel bunu anlayamadım
Tabi aciklayayim..dünya güzeli olmasina gerek yok...ama insanin farkli artilari olur..
Bakrsiniz guzel degildir ama hayran kalirsiniz,..o da elbette oglunun yanina yakisan biri olsun istiyor
Annemin oğlu yakisikli evet..annenizin oğlu çok mu yakışıklı?