Gelin Adayı

Zorla kendisini istetiyor saygisiz, evlenirse kizda ablasida ailenizde huzur birakmaz

Biz güzellikle gidip isteyecektik zaten onda bir sıkıntı yok kızın her dediğini annem kabul de etmişti ama kendileri böyle bir olay çıkardı olayı geçtim benim annemin anneliğine babama eş oluşuna kadar hakaretler etmişler bunları ben yutamam daha da üstellerse babasına anlatacağım kızın sonrasını onlar düşünsün öyle konuşmayla tehditle olmuyor bir de hakaret davası açmayı düşünüyoruz..

Evlenecek olan insanlar bi zahmet kendi eşyasını, altınını alsin.
Evlenmeye karar veriyorlarsa bunlarida kendileri düşünsün bi zahmet.

Hiç bir hazırlık yok kendinin de yok bana hep söyleyip duruyordu hatta durumları çok iyi de değil anneme çok bişey beklemeyin eksikler tamamlanır ben de yardımcı olurum demişliğim var buna rağmen bu kadar şeyi istemesi saçma biz istemeyelim yapmayalım demedik ama özellikle benim düğün zamanımda istiyorlar sizin değil bizim dediğimiz olacak diyorlar daha ablası eşşek gibi gelip isteyeceksiniz demiş..

Gercek yüzlerini erken görmeniz iyi olmus da hala ne yapmaliyiz diye düsünmeniz garip. Tabiki arkaniza bile bakmadan gideceksiniz. Bu cirkef aileyle akrabalik bagi kurmayi mi düsünüyorsunuz yoksa?

Olayın ayrıntısını ogrenebildiniz mı?

Olay en başından beri kasım da gideceğimiz belli ama ablası özellikle olayları öyle bir akse ettirmiş ki olay kavgaya dönmüş hemen olacak eşşek gibi geleceksiniz o işi yapmayı biliyordu bilmem ne bayağı hakaretler tehditler savurmuş annem geleceğiz dedikçe hemen olacak dediklerimiz olacak o altınlar alınacak büyük nişan yapılacak bayağı bir emrivaki konuşmuş sonra tartışmışlar olaylar böyle patlak vermiş

E bu kıza kimse demedi mi. Seni aldıklarına dua et daha ne bileziği altını. Birlikte olmuşsa ve bekaret önemliyse, yeterki nikah olsun çöp istemem demesi gerekir. Resmen cahillik etmişler.

Çevremizdeki herkes böyle dediği halde annem kabul etmiş sadece bilezik hakkında belki 3 çift yapamam 2 çift yaparım anlaşırız aileyle demiş yok illa 3 çifti alacaksınız demiş

Kardeşim istemiyor artık o kadar hakaretten sonra ama kız arka arkaya yazıyor arıyor dedim cvp verme sen diye ama ne yaptılar bilmiyorum sonra..

Aynen biz söyledik söyleyeceğimizi o istese bile asla kabul etmeyeceğimizi de söyledik

Biz kızdan duyduk zaten kardeşim bize hiç bir şey anlatmaz aksine kız herşeyi ortaya döktü neler neler olmuş geldi anlattı zaten o iş olsa da olmasa da biz bu kızı isteyecektik kasım ayında neden benim düğün zamanım böyle bir olay çıkardılar ve benle nasıl muhatap olup konuşmadılar bile resmen bütün sülaleyi aramışlar neden beni aramaya cesaretleri yok çünkü çekindikleri tek kişi benim resmen beni huzursuz ettiler şu dönemde

Olmamasının sebebi kendisinin okuluydu son senesinde annem gitti gelelim sözü takalım okul bitince düğün yaparız dedi ama annesi okul bitsin bir sene beklesin dedi öyle beklendi bu zamanlara gelindi yoksa şimdiye evlilerdi

yok hayır kardeşim vazgeçmedim demedi istemiyorum diye resti çekti kız dünden beri arayıp duruyor msj atıp duruyor kardeşime zaten işte bizi rezil edecekler güya bu olayları anlatacaklarmış ben de bu olaydan biz değil onlar rezil olur bırakın çıkarsınlar o zaman dedim

Hem gelin isteyin, hem şu kadar altın yapın.
İyiymiş.
Annenize de kardeşinize de aferin, çeksinler sineye, kıymetli olurlar.

Zaten tek suçlu annem bu kadar tepesine çıkardı yeri geldi benden bile üstün tuttu yapma dedim yaptı hata bizimkilerde de var beni neden arayıp bir şey diyemiyorlar çünkü hak ettikleri cvbı veririm ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…