Zorla kendisini istetiyor saygisiz, evlenirse kizda ablasida ailenizde huzur birakmaz
Iste sizin masrafsiz evlendiginizi bilmezler bilseler de islerine gelmez böylelerin. Belli ki tabiatlari camur Allah yardımcınız olsun
İşte kız kendine bağlamış gibi bir şey. Aklıma bu duruma cuk oturan hep kullandığım bir söz geldi. Ama yazmasam daha iyi. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Evlenecek olan insanlar bi zahmet kendi eşyasını, altınını alsin.
Evlenmeye karar veriyorlarsa bunlarida kendileri düşünsün bi zahmet.
Gercek yüzlerini erken görmeniz iyi olmus da hala ne yapmaliyiz diye düsünmeniz garip. Tabiki arkaniza bile bakmadan gideceksiniz. Bu cirkef aileyle akrabalik bagi kurmayi mi düsünüyorsunuz yoksa?Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.
2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.
İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..
Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.
Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.
Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..
Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
Olayın ayrıntısını ogrenebildiniz mı?
E bu kıza kimse demedi mi. Seni aldıklarına dua et daha ne bileziği altını. Birlikte olmuşsa ve bekaret önemliyse, yeterki nikah olsun çöp istemem demesi gerekir. Resmen cahillik etmişler.
Ay paralayasım geldi. Annene o kadar hakaretten sonra kardesin hala evlenmeyi düsünüyor mu? Askından ölsem dönüp yüzüne bakmam. Ne demek o..?!!
Ne yalvartmaya ugrasım. Ne evlenmeye. Arasın dursun kendince. Acmayin,muhattap olmayin. Daha da cirkinlesirse sizde ayni sekilde cevap verin. Baska türlü anlamaz cahil cuhela
İnşallah muhattap olmamıstır da (kardesin)Kardeşim istemiyor artık o kadar hakaretten sonra ama kız arka arkaya yazıyor arıyor dedim cvp verme sen diye ama ne yaptılar bilmiyorum sonra..
Ailecek uzak durun. Bu insanlarla akraba olunur mu? Buna müsaade eden kızdanda korkarım. İlişki yaşadılar diye mecbur mu kardeşiniz evlenmeye? Bunu yaşarken ikiside özgür iradeleriyle karar veriyor. Neden bu kişilerden birini bir şeye mahkum etsin? Yapmasaydı. Kardeşinizde üstünde baskı hissetmesin, siz isterse ayrılabileceğini ve hep yanında duracağınızı söyleyin bence.
Aklıma ilk gelen şey hamilr olduğu. Gidin isteyin ama istedklerini yapmsyın bence. Ayıp etmşler çnkü
Kardeşinizin de özeli yokmuş yalnız. Siz onların birlikte olduğunu nereden biliyorsunuz? İlişkilerniz ne kadar laçka olmuş. Ayrıca benim anneme bu hakareti eden kişiyi evime sokmazdım. Bir haltlar yerken neye güvenmiş? Evleneceğiz diye biriyle birlikte olmak kadar saçma bir düşünce yok. Bu düşünceye sahip insan seviyesi de bu işte. Kardeşiniz de ona layık ki hiçbir şey demiyor. Kendisine, ailesine bu lafları ettiriyor. Siz burada ilişkiye girmiş sözde gelin adayınızla ilgili açıklamalar yapıyorsunuz. Çok garip. Böyle bir insandan gelin olmaz. Böyle bir aile ile dünür olunmaz. Böyle bir kız ile beraber olduğu için asıl sorun kardeşinizde ama o da masum değil. Müstehak diyebiliyorum. Anne ve babanız için üzüldüm.
Bizde bizim gelini 8 seneden beri tanıyorduk evlenmeden önce ama şimdi taniyamiyoruz insan içine girmeden kimse kimseyi tanıyamaz bence kızin istediği zaten buydu baktı gördü 4 seneden beri tık yok belki bu şekilde evlenmeyi kafasina koydu...
Kardeşine söyle kaçsın kurtarsın kendini bu çirkeflerden. Edepsizler.
Cok ilginc. Kim annesine o... diyenlerle muhattap olur hatta onlarla akraba olur?
Kardesiniz neyden korkuyor? Sizi nasil rezil edeceler. Iki kisi isteyerek iliskiye giriyor ve cocuk evlenmedi diye sizi nasil rezil ediyorlar?
Kendileri de rezil olmayacak mi? Bu bir rezillikse.
Kiz tarafi biseylere guvenip bu kadar hakaret vs edebiliyor. Kardesinin ses cikaramayacagindan ve vazgecemeyeceginden cok eminler ve kardesiniz de ilginc bi sekilde vazgecmiyor...
Baska bir tehtit durumu filan mi var acaba?
Hic akil yok belki de ablasi bozmak istiyor kardesini kiskanan o kadar cok ki
Kardeşin bunlara rağmen o kızı alırsa vah kardeşinin haline....
Hem gelin isteyin, hem şu kadar altın yapın.
İyiymiş.
Annenize de kardeşinize de aferin, çeksinler sineye, kıymetli olurlar.
O bo.. yerken dusunseydi bunlari deseydiniz keske..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?