Hic akil yok belki de ablasi bozmak istiyor kardesini kiskanan o kadar cok kiAynen zaten tek problem ablasından kaynaklı o da ablasına uyuyor
Kiz birlikte oldugu icin kendini kullanilmis gibi hissediyor. Kardesinin ondan sogudunu da anlamis ve sizlede icli disli oldugu icin rahatca annenize yazmis. Hareketleri bana da sacma geldi ama cahilligine verin. Ha kardesin eblenme vadi verip birlikte olup sonra vazgectim diyosa( olabilir zerre kimseyi ilgilendirmez) kiz sizi 4 5 daha bence arar sonra basinin cagresine bakar. Stresten sacmalamais bencede... Kullanilmis gibi olmamak icin direnio
Arkadaşım verilmiş sadakanız varmış diyeceğim, böyle bir sebepten kendilerini göstermişler. Ya evlendikten sonra gösterselerdi yüzlerini.. Hakaret mesajları elinizde sizin için avantaj siz sakın sinirlenip mesajlara karşılık vermeyin sizin eliniz güçlü olsun. Siz almayız dememissiniz bu işin bozulacak varmış onlar yüzünden olmuş iyi olmuş. Yalnız anlamadığım bir şey var bu birlikte olmaları olayından aileler neden nasıl haberdar oldu ki? Kardeşiniz istemiyor diye bu da sorun olmasın şimdi..
İlk olarak umarım çok güzel geçer nişanınız size mutluluklar dilerim. Çok özür diliyorum ama bu kızın ailesi bu şekilde annenize babanıza konuşma cüretini nerden buluyor.bu gün böyle konuşan yarın evlendikten sonra ne rezillikler yapar Allah bilir. Yıl 2018 belki kızacak bazı üyeler ama artık gençlerin %90 herşeyi yaşıyorlar evlenmeden. Dünyanın %80 de de bu gayet normal bir durum. Hatta artık Türkiye de bile normal karşılanmaya başlayan bir durum. Tecavüz Yada pedofili olmadığına göre kız reşit ve bilerek isteyerek beraber olmuş daha bu neyin tantanası. Annesine o.. dediği an kardeşinizin bu işi bitirmesi gerekirdi
Kız icin de zor bir durum ama bu kadar seviyesiz olmalarına gerek yok.
Kiz iliski yasadigi icin tutuşmuş. Bir an once nişan olsun adi konsun istiyor kardesin vazgecmesin diye. Ama bu kadar terbiyesizlesmesi kabul edilir sey degil
haklısınızbenceİstemiyorum demiş kardeşim ama dayıma kadar aramışlar akşam dayım bize gelecek ne konuştular tam bilmiyorum ama biz ailecek istemiyoruz artık
Ne yaptınız konuştunuz mu merak ettim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?