Gelin Adayı

Anlatsinlar rezil oluncaksa kendileri de rezil olurlar. Daha duymayan kaldiysa duyar kizlarini...
Malum toplumda erkeklere bu konuda hicbiseycik olmuyor. Kendileri zararli cikar. Adam gibi oturup bekleselermis madem. Boyle yapana, oyle yapilir.

Bizim burda erkek tarafına düşüyor o yüzden de büyük istiyorlar ama herkes yapmıyor zaten kına ve düğün de oluyor 3 taneye ne gerek var diye ama bu kız istiyor bastıra bastıra olacak diyor

Kaç kere ilişkiye girildiği maaile biliniyor. Bir de bu seviyeye nişan düğün mü konuşuluyor?

Aynen öyle valla o da eşşek gibi yapacakmışız öyle konuşuyorlar kardeşim tek başına yapmış gibi o b.ku yediyse yapacak diyorlar

Yok hayır resti çektik ailece istemiyoruz diye

Kesinlikle öyle zaten her ayrıntısına kadar anlatılmış dediğiniz gibi bende sevgililik nişanlılık vs geçirdim ama ne yaşadığım beni ilgilendirir ailemi onu bunu değil ki ama bu kız önüne gelene anlatmış şimdi de ablası üstümüze oynamaya çalışıyor

Zaten ses kayıtlarından sonra anladım ki evet bizle alakalı herşeyi ablası biliyor ve dediğiniz gibi kız anlatmasa nerden bu kadar atıp tutacak annemin saçını boyatmasına kadar laf etmişler böyle bir düşünce terbiyesizlik ahlaksızlık yok yani aklıma geldikçe çıldırıyorum

Ben o taraf suçlu demiyorum tek demiyorum ki zaten ama hakaretler ve tehditler ile suçlu oldular ben bu olayın olduğunu öğrendiğimde kardeşimi suçladım ha bir defa oldu sanıyordum meğerse defalarca olmuş onu dün öğrendim mesela kızın ablasından hem de biz olayı duysakta duymasakta gidip isteyecektik bu kızı ablasının böyle bize dayatması emrivaki konuşması eşşek gibi geleceksiniz demesi isteme tarihini belirlemek için o...pu ananı mı dinliyorsun demeleri çok mu normal benim düğün tarihimde nişan istiyorlar bu ne demek oluyor biz zaten kasım da gideceğiz dert mi bunların yaptıkları şimdi düğünüme 55 gün var 2 aydan az kaldı ve bu günlerimi rezil etmeye çalışıyorlar başka açıklaması yok iyilik yaramıyormuş kimseye onu gördük ben bu kızı yine diyorum kardeşimden daha çok seviyordum ama o hakretleri duymayı hak etmedik

Gercek yüzlerini erken görmeniz iyi olmus da hala ne yapmaliyiz diye düsünmeniz garip. Tabiki arkaniza bile bakmadan gideceksiniz. Bu cirkef aileyle akrabalik bagi kurmayi mi düsünüyorsunuz yoksa?

Yok hayır istemiyoruz kesinlikle

Hamile değilse ateşi başınamı vurmuş? Kusura bakmayın da ne ayıp.Sevişmeseymiş o zaman. Siz tatlı telaşlarınızla ilgilenin..

Olabilir biz bunlarla komşuyuz evlerimiz yakın maalesef eskiden uzaktık evimize rahat girip çıkıyordu ama yakın olduğu için girip çıkamıyor artık haliyle onun da sıkıntısı var ama yine de 4 ay daha beklemek zor değildir diye düşünüyorum

Anlatsinlar rezil oluncaksa kendileri de rezil olurlar. Daha duymayan kaldiysa duyar kizlarini...
Malum toplumda erkeklere bu konuda hicbiseycik olmuyor. Kendileri zararli cikar. Adam gibi oturup bekleselermis madem. Boyle yapana, oyle yapilir.

Valla işte komşuyuz milletle yüz yüzeyiz boşver umursama devam ederlerse elimizde bir sürü ese kaydı msj var dava açacağız

Anne babasıyla neden konuşmuyorsunuz ? Bu kadar hakarete bu kadar küfür edecek cesarete sahiplerse kızlarının ne mal olduğunu kızntarafıda bilmeli. Valla bizde böyle cümleler kuracaktı kan çıkardı

Anne babasıyla neden konuşmuyorsunuz ? Bu kadar hakarete bu kadar küfür edecek cesarete sahiplerse kızlarının ne mal olduğunu kızntarafıda bilmeli. Valla bizde böyle cümleler kuracaktı kan çıkardı

Ya bizimkiler daha fazla olay mı çıksın istemiyorlar kızı mı düşünüyorlar anlamıyorum ama susuyorlar beni de tutuyorlar o mahalleyi onlara dar ederim biliyorlar hayır diyorlar belki benim nişanlı evime karşı mı acaba mahcup olmamak için tutuyorlar onu da bilmiyorum boşver o onların ayıbı diyorlar içlerinde çirkeflik yok bana bıraksalar keşke çirkefliğin alasıbnı gösteririm onlara

Her zaman susan eziliyor. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

Ayrıca utanıp sıkılan insan altın bilezik derdinde de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…