Gelin Adayı

Tamam o zaman dava edin en guzel cevap konusmamaktir. Siz konustukca daha da kotu olcak cunku. Gidin sikayette bulunun bakalim ariyolar mi elaleme rezil olmadan insanlar rahat edemiyor

Annem msjlara cvp vermemiş kız haddini bayağı aşınca da engellemiş

Kiz birlikte oldugu icin kendini kullanilmis gibi hissediyor. Kardesinin ondan sogudunu da anlamis ve sizlede icli disli oldugu icin rahatca annenize yazmis. Hareketleri bana da sacma geldi ama cahilligine verin. Ha kardesin eblenme vadi verip birlikte olup sonra vazgectim diyosa( olabilir zerre kimseyi ilgilendirmez) kiz sizi 4 5 daha bence arar sonra basinin cagresine bakar. Stresten sacmalamais bencede... Kullanilmis gibi olmamak icin direnio

Arkadaşım verilmiş sadakanız varmış diyeceğim, böyle bir sebepten kendilerini göstermişler. Ya evlendikten sonra gösterselerdi yüzlerini.. Hakaret mesajları elinizde sizin için avantaj siz sakın sinirlenip mesajlara karşılık vermeyin sizin eliniz güçlü olsun. Siz almayız dememissiniz bu işin bozulacak varmış onlar yüzünden olmuş iyi olmuş. Yalnız anlamadığım bir şey var bu birlikte olmaları olayından aileler neden nasıl haberdar oldu ki? Kardeşiniz istemiyor diye bu da sorun olmasın şimdi..

İlk olarak umarım çok güzel geçer nişanınız size mutluluklar dilerim. Çok özür diliyorum ama bu kızın ailesi bu şekilde annenize babanıza konuşma cüretini nerden buluyor.bu gün böyle konuşan yarın evlendikten sonra ne rezillikler yapar Allah bilir. Yıl 2018 belki kızacak bazı üyeler ama artık gençlerin %90 herşeyi yaşıyorlar evlenmeden. Dünyanın %80 de de bu gayet normal bir durum. Hatta artık Türkiye de bile normal karşılanmaya başlayan bir durum. Tecavüz Yada pedofili olmadığına göre kız reşit ve bilerek isteyerek beraber olmuş daha bu neyin tantanası. Annesine o.. dediği an kardeşinizin bu işi bitirmesi gerekirdi

Kiz iliski yasadigi icin tutuşmuş. Bir an once nişan olsun adi konsun istiyor kardesin vazgecmesin diye. Ama bu kadar terbiyesizlesmesi kabul edilir sey degil

İstemiyorum diyor çünkü kız kardeşimin üstüne başka konularda da çok geliyordu bugünkü laflarda sonra hiç istemiyorum diyor
İşte kız kendine bağlamış gibi bir şey. Aklıma bu duruma cuk oturan hep kullandığım bir söz geldi. Ama yazmasam daha iyi. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Iste sizin masrafsiz evlendiginizi bilmezler bilseler de islerine gelmez böylelerin. Belli ki tabiatlari camur Allah yardımcınız olsun

Evlenecek olan insanlar bi zahmet kendi eşyasını, altınını alsin.
Evlenmeye karar veriyorlarsa bunlarida kendileri düşünsün bi zahmet.

İsteme olmadan konuşuluyor bu konular burda genelde nişanda ne takacaksınız diye

E bu kıza kimse demedi mi. Seni aldıklarına dua et daha ne bileziği altını. Birlikte olmuşsa ve bekaret önemliyse, yeterki nikah olsun çöp istemem demesi gerekir. Resmen cahillik etmişler.

Ay paralayasım geldi. Annene o kadar hakaretten sonra kardesin hala evlenmeyi düsünüyor mu? Askından ölsem dönüp yüzüne bakmam. Ne demek o..?!!
Ne yalvartmaya ugrasım. Ne evlenmeye. Arasın dursun kendince. Acmayin,muhattap olmayin. Daha da cirkinlesirse sizde ayni sekilde cevap verin. Baska türlü anlamaz cahil cuhela

Ailecek uzak durun. Bu insanlarla akraba olunur mu? Buna müsaade eden kızdanda korkarım. İlişki yaşadılar diye mecbur mu kardeşiniz evlenmeye? Bunu yaşarken ikiside özgür iradeleriyle karar veriyor. Neden bu kişilerden birini bir şeye mahkum etsin? Yapmasaydı. Kardeşinizde üstünde baskı hissetmesin, siz isterse ayrılabileceğini ve hep yanında duracağınızı söyleyin bence.

Evlenecek olan insanlar bi zahmet kendi eşyasını, altınını alsin.
Evlenmeye karar veriyorlarsa bunlarida kendileri düşünsün bi zahmet.
Lafım size değil İlk önce onu söyleyeyim. Bu düşünce hakim artık fakat çocuklarının maaşını çatır çatır yiyenler bu düşünceyi savununca nefret ediyorum. O adam nasıl birikim yapıp evlenecek. Resmen döner çubuğuna takıp döndüre döndüre kesiyorlar evlatlarını sonra hadi git evlen banane biriktirseydin oluyor.

Aklıma ilk gelen şey hamilr olduğu. Gidin isteyin ama istedklerini yapmsyın bence. Ayıp etmşler çnkü

Kardeşinizin de özeli yokmuş yalnız. Siz onların birlikte olduğunu nereden biliyorsunuz? İlişkilerniz ne kadar laçka olmuş. Ayrıca benim anneme bu hakareti eden kişiyi evime sokmazdım. Bir haltlar yerken neye güvenmiş? Evleneceğiz diye biriyle birlikte olmak kadar saçma bir düşünce yok. Bu düşünceye sahip insan seviyesi de bu işte. Kardeşiniz de ona layık ki hiçbir şey demiyor. Kendisine, ailesine bu lafları ettiriyor. Siz burada ilişkiye girmiş sözde gelin adayınızla ilgili açıklamalar yapıyorsunuz. Çok garip. Böyle bir insandan gelin olmaz. Böyle bir aile ile dünür olunmaz. Böyle bir kız ile beraber olduğu için asıl sorun kardeşinizde ama o da masum değil. Müstehak diyebiliyorum. Anne ve babanız için üzüldüm.

Kız çok saygılı ve kendini sevdiren biriydi aramız iyi aslında ama şu 2 haftadır yaptıkları beni şaşırtıyor 4-5 yıldır tanıyoruz yani

Bizde bizim gelini 8 seneden beri tanıyorduk evlenmeden önce ama şimdi taniyamiyoruz insan içine girmeden kimse kimseyi tanıyamaz bence kızin istediği zaten buydu baktı gördü 4 seneden beri tık yok belki bu şekilde evlenmeyi kafasina koydu...

Kardeşine söyle kaçsın kurtarsın kendini bu çirkeflerden. Edepsizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…