O işi yaparken anne babana sormuş da mı şimdi hakaret ediyorlar böyle bir terbiyesizlik yapan olursa anne babama bende ağzıma geleni söylerdim .
Kardeşin zorla mi yapmış ki ?
Evleniyor um senin le deyip bir korku salsın kardeşin bakalım daha küfür edip birde üzerine altın isteyecek mi ????
4 5 yıldır bir nişan takamamış olmak 3 bilezik hazırlayamamak da sizin ailenizin suçu. Nasilsa garanti bekliyor düşüncendesiniz ve kız da bundan rahatsız oluyordur. E bir de bunun elalemi var. 5 yıl oldu hâlâ adı yok seni istemiyorlar seklinder.
Ayrıca siz nişanınızla onlardan daha sonra tanışmışsanız bu da bir sorun. Onlar beklerken sizin nisanlanmaniz.
Sonuç olarak aileniz bu zamana kadar 2 bilezik de yapsaymış bi zahmet
Ya öylesi istenir mi zaten Allah aşkına. Oğlanı evde bir kafese kapatın hiç gunes yüzü görmesin o bile böyle evlilikten daha hayırlı olur. Yani insanın vakur bir duruşu olur. Ben bütün sayfaları okumadım. Kızın anne babası iletişime geçti mi hiç sizinle yoksa ablasıyla halt yemesi mi?
Normalde hep kadınları savunurum ama kardeşinizin yerinde olsam evlenmem hamileyse ortada kalsin da hem her halti yiyip hemde cirkeflesmek nasıl oluyor görsün o da ailesi de .Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.
2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.
İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..
Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.
Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.
Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..
Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
Normalde hep kadınları savunurum ama kardeşinizin yerinde olsam evlenmem hamileyse ortada kalsin da hem her halti yiyip hemde cirkeflesmek nasıl oluyor görsün o da ailesi de .
Kardesiniz ne diyor bunca rezalete?Ablasıyla halt yemesi babası abisi duysa böyle olmazdı zaten
Evet istiyor genç kızmış altınsız olur muymnuş tabiki istermiş ablası böyle diyor kızda evet annem altınlar olmadan vermez diyor en az 3 çift bilezik ve set istiyor
Kardesiniz ne diyor bunca rezalete?
Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.
2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.
İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..
Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.
Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.
Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..
Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
Olduu deseydiniz. Madem oyle bi cicek bi cikolata bi yuzukle gidin vermezlerse ohh der donersiniz
Erkek kardesiniz ne diyor bu duruma?? Arrik istemiyorum fln demiyo mu? Hala istiyomu
Farketmez böyle bir cirkefi gelin olarak almayı dusunmezsiniz sanırım ailenize zere saygısı olmayan insanlar şimdi boylelerse evlenince neler olur dusunun.Hamile olmadığına eminiz ama dertleri ne çözemedim
Farketmez böyle bir cirkefi gelin olarak almayı dusunmezsiniz sanırım ailenize zere saygısı olmayan insanlar şimdi boylelerse evlenince neler olur dusunun.
İstemiyor
Istemiyorsa acik acik kiza desin bitti arrik diye. Bu ne yuzsuzluk tecavuz yok bisey yok kendi istegiyle birlijte oluyor bide boyle mi davraniyor. Size akil vereyim annenizjn babanizin telefonuna ses kayit programi indirin. Bisey mi dicekler dava acarim bu kufurler icin deyin. Tehdit edin yakanizdan zor duserler
Gel beni al gel beni al diye kameramana saldıran teyze vardı o geldi aklımaaile olarak siz kabul etseniz bile o kız ettiği küfürlere nasıl bir kılıf bulacak acaba. Benim kardeşim olsa aileme bu şekilde davranılsa elimden geldiğince bozardım işi ve tüm sülalesine rezil ederdim. O kadar hakaretin küfürün üstüne de yok bilezik yok set takımı (yapmış) sıvıyor terbiyesiz.
Ses kaydı dışında zaten bir sürü şu an tehdit ve hakaret içeren mesajlar var elimizde anneme atılan
Kardeşimin sevgilisi anneme laf edecek ha ?
Babamı arayip saydıracak ha ?
O ablayı da gelini de eşek sudan gelinceye kadar bir döverim,aklı hafsalası durur.
Zaten isteyeceğiz demiş anneniz daha ne uzatıyorlar.
Hoş bence tüm para size harcanıyor onlara bir şey kalmayacak diye telaşa kapılmıştır muhtemelen.
Yakin çevremde vardi böyle biri arkadasin düğününe 2 ay vardi küçük kardesi bi gün kizla cıktı geldi yaninda. E neymis hamileymis ! Planlanan büyük düğün öncesi güm diye girdiler araya,kız tarafi hiçbir şeye karışmadı misafir gibo gelip gittiler olan bizim arkadasa oldu.
Siz de tetikte olun bir gun kardeşiniz kizla birlikte eve gelebilir biz kactik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?