- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
O zaman Mune Ve Hanım abla'ya nine diyebilirsinBende 16 dan gun aldim
Ablam sen çağı hiç takip etmiyorsun(tabi huzur evinden olacak o kadarİnkarmı ettik ayol buyur gel yan yatak boş kaydını yaptırdım bekliyorlar senide
Üzülen olmayında sonra
Orta yaş işte şekerim
Aww öyle deme! Ben pilavdan bahsediyordum, omg. Hani fazla pilav, karbonhidrat, zararlı falan, o bakımdan. Sen bir Ortadoğu halkı mensubu, bir Türk kadını olarak hemen başka yerlere çektin, kınıyorum seni, wtf!
Kocasızım, bana her yer yemek bebişim
Aaa aq seni görmek ne güzel. Söylemesi ayıp ben de bugu kuru fasulye yapmıştım seni tıklarsan bir an akşamki yemeğim geldi aklıma.cok alakasız ama demeden geçemedim.Senden olsa olsa şarap olur durdukça yillaniyorsun enerji doluyorsun maşallah. ya anlatsana bir ara neler yaptın arkası yarın gibi hep kalıyor. Çinlilerden öğrendiğin yemek bilmem ne varsa benim topiki de sendendir biraz bir ara olur mu:)ama o Çinliler miyir miyir halleriyle benim içimi bakıyorlar nedense. Hepsi de birbirine benziyor ya uzak doğululari ancak çok iyi tanırsın ayırt edersin.ortak paydaşları miyir miyir olmaları ama miyir duruslarinin altında zeki ve Cingoz adamlar yatıyor. Ya anlat işte neler yaptın.
Yimem sucuklu tost yidikBibi sana bol şaplı sucuklu fasulye yaptım yirmisin
Ne olursa yeriz kardeş sıkıntı yok.Yemek var yemek var
Ben her bulduğumu yememNe olursa yeriz kardeş sıkıntı yok.
Nimet seçilir mi günahBen her bulduğumi yememseçciyim
Ben her bulduğumu yememseçiciyim
Yemek buldun ye, dayak buldun kaç demişler.Nimet seçilir mi günah
Para parayı çeker chess bizde no money
Haha çokta emin olma bibiğim
Ben dağıta dağıta bitiriyorum ya
Para parayı çeker chess bizde no money
Vay hayin dom dom bize yalan mı söylüyorHaha çokta emin olma bibiğim
Sana çıkarsa dönüm dönüm üzüm bağları alırsın artık ha bide fişne bahçelerikaybedenler derneği dernek başkanı name
Temsili ben