- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Ben dağıta dağıta bitiriyorum yaetrafımda ki kimsenin borcu harcı kalmaz üstunede para veririm tabi bide hergün sokak hayvanlarını besliyecek adamlar tutarım para biter gider
Ya nebilim işte hayvanları besleyecek insanlar tutarım olmaz mı?Nasıl adamlar kız onlar ?
Ya nebilim işte hayvanları besleyecek insanlar tutarım olmaz mı?bide hepsini tek tek toplar kısırlaştırdırım
Ha kızım ben her gün birilerini tutuyorsun sandım diyorum her gün kimi buluyorBen eğer çok param olursa bir arsa alıcam kedi köpek evleri yapıcam çiftlik gibi içleri donaımlı. Bi de veteriner tutucam doldurucam içini Bir de araç mesela mobil mini veteriner gibi sokak sokak gezecek sokak kedilerine bakım yapacak falan negzel olmaz mı ?
Süper olurdu ama bize çıkmaz maalesef
Hee onu bende gördümAynenTv'da falan bir çocuk çıkıyor ya Gökçen diye hani kedi köpekleri besleyen ona mesela çok isterim yardım etmek ne iyi bir insan o Yahuşuklu da ama konumuzla alakası yok
Ay onu sen bul artık da herkeste bir şey dikkatimi çekiyor bugün. Sende de banli ve libidolu kısmı dikkatimi çekti simdiYemek var yemek var
Bacım bu ne ya küfür mü ediyosun
Yimem sucuklu tost yidik
Ay onu sen bul artık da herkeste bir şey dikkatimi çekiyor bugün. Sende de banli ve libidolu kısmı dikkatimi çekti simdilibidolu olunca banli olmak ise yarar sanki.sahi bunlar kalkmıştı sanki en son.ben bir gittim kk dan sonra bir geldim artık eskisi gibi dolasamiyorum her yerde.hele bdvde falan hicccccc.zarcilar falan ne alemde?? Yeni trend ne bdvde?
AynenTv'da falan bir çocuk çıkıyor ya Gökçen diye hani kedi köpekleri besleyen ona mesela çok isterim yardım etmek ne iyi bir insan o Yahuşuklu da ama konumuzla alakası yok
Hee onu bende gördüm
Pek şeker
Banlı olunca benim ki hemen anlıyor sen gene banlandın mı diyor nasıl anliyorsaAy onu sen bul artık da herkeste bir şey dikkatimi çekiyor bugün. Sende de banli ve libidolu kısmı dikkatimi çekti simdilibidolu olunca banli olmak ise yarar sanki.sahi bunlar kalkmıştı sanki en son.ben bir gittim kk dan sonra bir geldim artık eskisi gibi dolasamiyorum her yerde.hele bdvde falan hicccccc.zarcilar falan ne alemde?? Yeni trend ne bdvde?
Allah saaabına bağışlasın tütütü maşallah
oyy oyy ne güzel
Banlı olunca benim ki hemen anlıyor sen gene banlandın mı diyor nasıl anliyorsabdv bildiğim gibi kavga gürültü polemikler banlanmalar
Aaa aq seni görmek ne güzel. Söylemesi ayıp ben de bugu kuru fasulye yapmıştım seni tıklarsan bir an akşamki yemeğim geldi aklıma.cok alakasız ama demeden geçemedim.Senden olsa olsa şarap olur durdukça yillaniyorsun enerji doluyorsun maşallah. ya anlatsana bir ara neler yaptın arkası yarın gibi hep kalıyor. Çinlilerden öğrendiğin yemek bilmem ne varsa benim topiki de sendendir biraz bir ara olur mu:)ama o Çinliler miyir miyir halleriyle benim içimi bakıyorlar nedense. Hepsi de birbirine benziyor ya uzak doğululari ancak çok iyi tanırsın ayırt edersin.ortak paydaşları miyir miyir olmaları ama miyir duruslarinin altında zeki ve Cingoz adamlar yatıyor. Ya anlat işte neler yaptın.
Keşke dağıtılan birşey olsa herkeşlere yeterArtık adama neleer yapıyorsanBana da accuk libido göndersene bende kalmadı
AynenTv'da falan bir çocuk çıkıyor ya Gökçen diye hani kedi köpekleri besleyen ona mesela çok isterim yardım etmek ne iyi bir insan o Yahuşuklu da ama konumuzla alakası yok
Kiz o benim arkadasim
Tanistirayim seni
Ne diyorsun sucuklu yumurtaMune
Nevreste
HanimKelesimiGetir
Gorun gorun
AgziNizdan boyle guzel cumleler cikti mi hic
Kuzu teee 11 ay once geldim ..
Senin topigine gelirim tabii
Zaten buralar heeeeeppp naftalin kokuyo
Malum yaslilar
Takma disleri falan dusuyo topige