Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Ya nebilim işte hayvanları besleyecek insanlar tutarım olmaz mı? bide hepsini tek tek toplar kısırlaştırdırım

Ha kızım ben her gün birilerini tutuyorsun sandım diyorum her gün kimi buluyor Ben eğer çok param olursa bir arsa alıcam kedi köpek evleri yapıcam çiftlik gibi içleri donaımlı. Bi de veteriner tutucam doldurucam içini Bir de araç mesela mobil mini veteriner gibi sokak sokak gezecek sokak kedilerine bakım yapacak falan negzel olmaz mı ?

Süper olurdu ama bize çıkmaz maalesef

Yemek var yemek var

Bacım bu ne ya küfür mü ediyosun

Yimem sucuklu tost yidik
Ay onu sen bul artık da herkeste bir şey dikkatimi çekiyor bugün. Sende de banli ve libidolu kısmı dikkatimi çekti simdilibidolu olunca banli olmak ise yarar sanki.sahi bunlar kalkmıştı sanki en son.ben bir gittim kk dan sonra bir geldim artık eskisi gibi dolasamiyorum her yerde.hele bdvde falan hicccccc.zarcilar falan ne alemde?? Yeni trend ne bdvde?

İpek selam eski vivelamour ben nasılsın ? Hatırlarsın beni muhtemelen. Bdv'de yeni yükselen trend altın. Altın biriktirmek, kocadan gizli altın zulalamak, düğünde altın beklemek trend mevzular. Buna ilaveten hayırsız sevgiliden ısrarla ayrılamayan kızlarımız ve aldatan kocadan vazgeçemeyen kadınlarımız da tam gaz devam.

Aynen Tv'da falan bir çocuk çıkıyor ya Gökçen diye hani kedi köpekleri besleyen ona mesela çok isterim yardım etmek ne iyi bir insan o Yahuşuklu da ama konumuzla alakası yok

Hee onu bende gördüm
Pek şeker

Allah saaabına bağışlasın tütütü maşallah

oyy oyy ne güzel

Banlı olunca benim ki hemen anlıyor sen gene banlandın mı diyor nasıl anliyorsa bdv bildiğim gibi kavga gürültü polemikler banlanmalar

Artık adama neleer yapıyorsan Bana da accuk libido göndersene bende kalmadı

Mune
Nevreste
HanimKelesimiGetir

Gorun gorun
AgziNizdan boyle guzel cumleler cikti mi hic
Kuzu teee 11 ay once geldim ..
Senin topigine gelirim tabii
Zaten buralar heeeeeppp naftalin kokuyo
Malum yaslilar
Takma disleri falan dusuyo topige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…