- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Hanım ablama yaşlı diyen taş olur valla
Hmmm bak bilmiyordum, zamane genciyim ya ondan olsa gerek, fasulye m.ö zamanından sanırım pek biliyor böyle şeyleri
Kalimeroyu diyorsun ama bu haksızlık diyen
YaaniBira-pattis olsaydı öyle mi ama
Papaz her gün pilav yemez bibiYa söylemeyin öyle ya yine gelecekyine mi.....
Aman Allah korusun abla, fazla pilav valla canımızdan eder bizi, yeteri kadar var zatenSucuklu yapmış bide insan pilavlı derdi demi..
Namecim hayatım bitanem
Yaani
Papaz her gün pilav yemez bibi
Aman Allah korusun abla, fazla pilav valla canımızdan eder bizi, yeteri kadar var zaten
Yaani
Papaz her gün pilav yemez bibi
Aman Allah korusun abla, fazla pilav valla canımızdan eder bizi, yeteri kadar var zaten
Banlama o zaman yaBen çıkıyorum, karnımı acıktırdınız, evde bir gram yemek bile yok, ben burada çene yapıyorum
Akşama görüşürüz, sağlam kalın banlanmayın
Ben çıkıyorum, karnımı acıktırdınız, evde bir gram yemek bile yok, ben burada çene yapıyorum
Aww öyle deme! Ben pilavdan bahsediyordum, omg. Hani fazla pilav, karbonhidrat, zararlı falan, o bakımdan. Sen bir Ortadoğu halkı mensubu, bir Türk kadını olarak hemen başka yerlere çektin, kınıyorum seni, wtf!Off gelip ciddi ciddi istatislikler paylaşır uzuuuunn uzuunnn yazar
Kocasızım, bana her yer yemek bebişim
Aww öyle deme! Ben pilavdan bahsediyordum, omg. Hani fazla pilav, karbonhidrat, zararlı falan, o bakımdan. Sen bir Ortadoğu halkı mensubu, bir Türk kadını olarak hemen başka yerlere çektin, kınıyorum seni, wtf!
Aww öyle deme! Ben pilavdan bahsediyordum, omg. Hani fazla pilav, karbonhidrat, zararlı falan, o bakımdan. Sen bir Ortadoğu halkı mensubu, bir Türk kadını olarak hemen başka yerlere çektin, kınıyorum seni, wtf!
Ben çıkıyorum, karnımı acıktırdınız, evde bir gram yemek bile yok, ben burada çene yapıyorum
Oh be yedim geldim. En son hatırladığım lavaşa ayva reçeli sürüyordum
Aaa aq seni görmek ne güzel. Söylemesi ayıp ben de bugu kuru fasulye yapmıştım seni tıklarsan bir an akşamki yemeğim geldi aklıma.cok alakasız ama demeden geçemedim.
Ay şuna canan Karatay in bir caps ı var onla karşılık vermek lazim
Bibi sana bol şaplı sucuklu fasulye yaptım yirmisin