Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Off gelip ciddi ciddi istatislikler paylaşır uzuuuunn uzuunnn yazar
Aww öyle deme! Ben pilavdan bahsediyordum, omg. Hani fazla pilav, karbonhidrat, zararlı falan, o bakımdan. Sen bir Ortadoğu halkı mensubu, bir Türk kadını olarak hemen başka yerlere çektin, kınıyorum seni, wtf!

Benimkide gelir birazdan yemek falan yeriz kocasızlar rahat tabi mesela S shot
Kocasızım, bana her yer yemek bebişim

BenIpek
Kuzum noluyo burda demissin nolsun
Ben yani eski @witch hunt
Genc dimagimla
Tas gibi gencecik füçutumla
Bu koca karilarla ugrasiyom
Laf aramizda menapozdalar ya
Cok asabiler
Aaa aq seni görmek ne güzel. Söylemesi ayıp ben de bugu kuru fasulye yapmıştım seni tıklarsan bir an akşamki yemeğim geldi aklıma.cok alakasız ama demeden geçemedim. Senden olsa olsa şarap olur durdukça yillaniyorsun enerji doluyorsun maşallah. ya anlatsana bir ara neler yaptın arkası yarın gibi hep kalıyor. Çinlilerden öğrendiğin yemek bilmem ne varsa benim topiki de sendendir biraz bir ara olur mu:)ama o Çinliler miyir miyir halleriyle benim içimi bakıyorlar nedense. Hepsi de birbirine benziyor ya uzak doğululari ancak çok iyi tanırsın ayırt edersin.ortak paydaşları miyir miyir olmaları ama miyir duruslarinin altında zeki ve Cingoz adamlar yatıyor. Ya anlat işte neler yaptın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…