Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Ya nebilim işte hayvanları besleyecek insanlar tutarım olmaz mı? o_Obide hepsini tek tek toplar kısırlaştırdırım :KK51:

Ha kızım ben her gün birilerini tutuyorsun sandım diyorum her gün kimi buluyor :KK70: Ben eğer çok param olursa bir arsa alıcam kedi köpek evleri yapıcam çiftlik gibi içleri donaımlı. Bi de veteriner tutucam doldurucam içini :KK200: Bir de araç mesela mobil mini veteriner gibi sokak sokak gezecek sokak kedilerine bakım yapacak falan negzel olmaz mı ? :110:

Ha kızım ben her gün birilerini tutuyorsun sandım diyorum her gün kimi buluyor :KK70: Ben eğer çok param olursa bir arsa alıcam kedi köpek evleri yapıcam çiftlik gibi içleri donaımlı. Bi de veteriner tutucam doldurucam içini :KK200: Bir de araç mesela mobil mini veteriner gibi sokak sokak gezecek sokak kedilerine bakım yapacak falan negzel olmaz mı ? :110:

Süper olurdu ama bize çıkmaz maalesef :KK43:

Çişe kalkıcam kalkamıyorum :KK43:

IMG_5804.JPG

Yemek var yemek var :KK70:

Bacım bu ne ya küfür mü ediyosun :KK70:

Yimem sucuklu tost yidik :kk77:
Ay onu sen bul artık da herkeste bir şey dikkatimi çekiyor bugün. Sende de banli ve libidolu kısmı dikkatimi çekti simdi:dondurma:libidolu olunca banli olmak ise yarar sanki.sahi bunlar kalkmıştı sanki en son.ben bir gittim kk dan sonra bir geldim artık eskisi gibi dolasamiyorum her yerde.hele bdvde falan hicccccc.zarcilar falan ne alemde?? Yeni trend ne bdvde?:halay:

Ay onu sen bul artık da herkeste bir şey dikkatimi çekiyor bugün. Sende de banli ve libidolu kısmı dikkatimi çekti simdi:dondurma:libidolu olunca banli olmak ise yarar sanki.sahi bunlar kalkmıştı sanki en son.ben bir gittim kk dan sonra bir geldim artık eskisi gibi dolasamiyorum her yerde.hele bdvde falan hicccccc.zarcilar falan ne alemde?? Yeni trend ne bdvde?:halay:

İpek selam eski vivelamour ben nasılsın ? Hatırlarsın beni muhtemelen. Bdv'de yeni yükselen trend altın. Altın biriktirmek, kocadan gizli altın zulalamak, düğünde altın beklemek trend mevzular. Buna ilaveten hayırsız sevgiliden ısrarla ayrılamayan kızlarımız ve aldatan kocadan vazgeçemeyen kadınlarımız da tam gaz devam.

Aynen :KK43: Tv'da falan bir çocuk çıkıyor ya Gökçen diye hani kedi köpekleri besleyen ona mesela çok isterim yardım etmek ne iyi bir insan o :KK200: Yahuşuklu da ama konumuzla alakası yok :KK8:

Hee onu bende gördüm
Pek şeker :dondurma:

Allah saaabına bağışlasın tütütü maşallah :sus::sus:

oyy oyy ne güzel :KK60:

Banlı olunca benim ki hemen anlıyor sen gene banlandın mı diyor nasıl anliyorsa :KK8::KK8: bdv bildiğim gibi kavga gürültü polemikler banlanmalar :KK45:

Allah saaabına bağışlasın tütütü maşallah :sus::sus:

oyy oyy ne güzel :KK60:

Banlı olunca benim ki hemen anlıyor sen gene banlandın mı diyor nasıl anliyorsa :KK8::KK8: bdv bildiğim gibi kavga gürültü polemikler banlanmalar :KK45:

Artık adama neleer yapıyorsan :KK70: :KK70: Bana da accuk libido göndersene bende kalmadı :110:

Aaa aq seni görmek ne güzel. Söylemesi ayıp ben de bugu kuru fasulye yapmıştım seni tıklarsan bir an akşamki yemeğim geldi aklıma.cok alakasız ama demeden geçemedim.:temizlik: Senden olsa olsa şarap olur durdukça yillaniyorsun enerji doluyorsun maşallah. :nazar: ya anlatsana bir ara neler yaptın arkası yarın gibi hep kalıyor. Çinlilerden öğrendiğin yemek bilmem ne varsa benim topiki de sendendir biraz bir ara olur mu:)ama o Çinliler miyir miyir halleriyle benim içimi bakıyorlar nedense. Hepsi de birbirine benziyor ya uzak doğululari ancak çok iyi tanırsın ayırt edersin.ortak paydaşları miyir miyir olmaları ama miyir duruslarinin altında zeki ve Cingoz adamlar yatıyor. Ya anlat işte neler yaptın.

Mune Mune
Nevreste Nevreste
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

Gorun gorun
AgziNizdan boyle guzel cumleler cikti mi hic :süslü:
Kuzu teee 11 ay once geldim ..
Senin topigine gelirim tabii:KK51:
Zaten buralar heeeeeppp naftalin kokuyo :KK53:
Malum yaslilar
Takma disleri falan dusuyo topige :KK30:

X