- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
yaa bende çok isterdim cadilar bayramı kutlamayı çok eglencesiz bir memeleketiz poff
demek ki
bide diriliş ertuğrul vardı dimi gecen yazmıştım bir ben bide okan izlemiyor galiba bu diziyi diye
Kız sus ne Cadılar Bayramı bize gelmez o cinayetler çıkar şeker mi hile mi diyeHem bizde kostüm sıkıntısı da olur ne giyicez mesela ?
Kızım ben yılbaşı kutluyorum sen ne diyorsun? YILBAŞI KUTLUYORUM.batı hayranlığı konularında çata çat konuşabiliyor musun bir ofis kadar, hayır
Ben bir de o kırmızı başlıklı kız kostümüyle İstiklal'de yürüdüm bir süreyaa bende çok isterdim cadilar bayramı kutlamayı çok eglencesiz bir memeleketiz poff
cem yilmaz ın gibi adam gülerken öldü yaay koptumneyse gülerek gitti dersiniz hahaha
Kızım ben yılbaşı kutluyorum sen ne diyorsun? YILBAŞI KUTLUYORUM.
Ben bir de o kırmızı başlıklı kız kostümüyle İstiklal'de yürüdüm bir süreAhaha partiden çıkan başkaları da vardı, sağda solda kostümlü insanlar.
Başka bir seferinde arkadaş zombiydi, kanlı kanlı. Biz çıktık, yolda yürüyoruz herkes bize bakıyor. "Cık cık cık, kız kıza da yürüyemiyoruz artık" diye kınıyoruz. Hamburgerciye gittik, ışıkta bir gördüm biz kızın kanlarını silmeyi unutmuşuzO yüzden bakıyormuş millet.
Kızcağız o kanlarla dolmuşa bindi bir de o saatte
beni de çağırsan ya, tiski tekila falan, olur olur hepsi olur şeeetme
Ben bir de o kırmızı başlıklı kız kostümüyle İstiklal'de yürüdüm bir süreAhaha partiden çıkan başkaları da vardı, sağda solda kostümlü insanlar.
Başka bir seferinde arkadaş zombiydi, kanlı kanlı. Biz çıktık, yolda yürüyoruz herkes bize bakıyor. "Cık cık cık, kız kıza da yürüyemiyoruz artık" diye kınıyoruz. Hamburgerciye gittik, ışıkta bir gördüm biz kızın kanlarını silmeyi unutmuşuzO yüzden bakıyormuş millet.
cem yilmaz ın gibi adam gülerken öldü ya
başıma bir şey gelmeyecekse bir yıl içinde en sevdiğim tarih aralığı 20 Aralık - 2 Ocak..
ooo ben baya baya bir Jennifer, bir Anna olmuşum daşlayın beni
başıma bir şey gelmeyecekse bir yıl içinde en sevdiğim tarih aralığı 20 Aralık - 2 Ocak..
başıma bir şey gelmeyecekse
Çok güldük başımıza bi iş gelmesin
Çok güldük başımıza bi iş gelmesin
Olma mı?beni de çağırsan ya, tiski tekila falan, olur olur hepsi olur çok şeeetme
Çın çın çınNıç nıç nıç.
Oo Kırismıslar falan diyorsun.başıma bir şey gelmeyecekse bir yıl içinde en sevdiğim tarih aralığı 20 Aralık - 2 Ocak..
Sinekten yağ çıkartma peşindesin chess
Çok uluslu firmalarda yabancı partnerler o ara krismıs kutluyor hiç iş olmuyor negzel
Ohoo kırmızı don bile giyiyoruz.
neyyy yılbaşımı tövbe tövbeseninle arkadaşlığımı birde officele kesiyorum kafirler
neyyy yılbaşımı tövbe tövbeseninle arkadaşlığımı birde officele kesiyorum kafirler