- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.870
- 60
Heee.Ben yoğurdu daha çok yakıştırıyorum.Sürahide ayran vardı ,bu sefer ayran koydum .Sen de bir daha ki sefere yoğurt dene..
Yoğurtlu hiç duymadım bilmiyorum çok değişik geldi buda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee.Ben yoğurdu daha çok yakıştırıyorum.Sürahide ayran vardı ,bu sefer ayran koydum .Sen de bir daha ki sefere yoğurt dene..
İyi olmana sevindim Oh afiyet olsun ablam bende dükkandayım mis gibi Karatay kahvaltımı yapıyorum sonra cay da sana eşlik ederimBende iyiyim sağol sabah çayımı höpletiyorum:))
Krep yaparken de bazen süt yerine yoğurt koyarım ,daha yumuşak oluyor.Yoğurtlu hiç duymadım bilmiyorum çok değişik geldi buda..
Günaydınlar şekerler
Krepin içine mi bilmiyordum bir deneyeyim değişik geldiKrep yaparken de bazen süt yerine yoğurt koyarım ,daha yumuşak oluyor.
İyi olmana sevindim Oh afiyet olsun ablam bende dükkandayım mis gibi Karatay kahvaltımı yapıyorum sonra cay da sana eşlik ederim
Krep yaparken de bazen süt yerine yoğurt koyarım ,daha yumuşak oluyor.
Kahvaltı yapmadım daha,bolcana cigaramı tüttürdüm
Çok mantıklı ben börek yapınca üstüne yoğurt yumurta ikilisini sürüyorum pamuk gibi oluyor poğaçalara da aynısını yapıyorum.Krep yaparken de bazen süt yerine yoğurt koyarım ,daha yumuşak oluyor.
Tüh aramız açılıcak şimdi hanımım sigarayı sevmem içenide sevmem dermişim
Çok mantıklı ben börek yapınca üstüne yoğurt yumurta ikilisini sürüyorum pamuk gibi oluyor poğaçalara da aynısını yapıyorum.
Maalesef sigara içenlerle öpüşmüyorum aplaaBende seni öperim dermişimmm
Maalesef sigara içenlerle öpüşmüyorum aplaa
Çok mantıklı ben börek yapınca üstüne yoğurt yumurta ikilisini sürüyorum pamuk gibi oluyor poğaçalara da aynısını yapıyorum.
Ha şimdi olduMaalesef sigara içenlerle öpüşmüyorum aplaa
Diyetten kafam kalkmıyor bir enlere bakayım dedim ... pffff burada da krepler , börekler havada uçuşuyor
Neyse bi yerde cigara gördüm , onu alayım ben
Senin ağzına yakışmıyor böyle yemek konuları
Ha şimdi oldu
Bendensin sende tüttürdüm bile şimdi..
Sigara içene cevap vermemek racona terstir .
Yaktım gitti
Senin ağzına yakışmıyor böyle yemek konuları
Ha şimdi oldu
Diyetten kafam kalkmıyor bir enlere bakayım dedim ... pffff burada da krepler , börekler havada uçuşuyor
Neyse bi yerde cigara gördüm , onu alayım ben
Sizinle yol yakınken ayrılalım hiç içmedim yanarken bile elime almadım almam anca bu ifadeyi kullanırımBendensin sende tüttürdüm bile şimdi..
Niye yahu ben çok güzel yemek yaparım ve yerim
Sizinle yol yakınken ayrılalım hiç içmedim yanarken bile elime almadım almam anca bu ifadeyi kullanırım
Sizinle yol yakınken ayrılalım hiç içmedim yanarken bile elime almadım almam anca bu ifadeyi kullanırım