- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.120
- 1.423
- 60
Beğeni yapamıyorsunuz banlıyken ama konuların altında gri gri gözüküyorsunuz:))
Önceden vardı gri gri melu melun gözüküyordu,tekrar beğeni yapma imkanı olabilirmi acaba:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğeni yapamıyorsunuz banlıyken ama konuların altında gri gri gözüküyorsunuz:))
Senden bunu duydum ya, bu bana fazlasıyla yeter. Birinci seçilmiş kadar oldum bileO enerjiyi karşılıklı alıyoruz demek.
![]()
![]()
En mükemmel üye![]()
Hayır sadece bir kişi seçilebiliyorBende kızçesini evlendiren çılgın kaynana olaraktan yılın üyesi seçilecem![]()
Yerimmm![]()
BDV de bir damat konusu da senden görmeden olmazBende kızçesini evlendiren çılgın kaynana olaraktan yılın üyesi seçilecem![]()
O zaman yazılım farklıydı, şimdi kullanılan yazılım neye ne kadar izin veriyor bilmiyorum.Önceden vardı gri gri melu melun gözüküyordu,tekrar beğeni yapma imkanı olabilirmi acaba:))
Pardon hanım abla ben varken miO ben olmalıyım![]()
BDV de bir damat konusu da senden görmeden olmaz![]()
O zaman yazılım farklıydı, şimdi kullanılan yazılım neye ne kadar izin veriyor bilmiyorum.
Bende ctesi çalıştımgordum gullerim acti tatlimm, napayim canim, ise geldim yine, cokta fit degilim, yorgunum, haftasonu yogun gecti . sen ne yaptin?
Yok değilim canim ama severim kendisiniSen konyalı mısın bu pp kadın konyada kırmızılı kadın diye bilinen biri
Pardon hanım abla ben varken mi![]()
Gençlere yol açalım lütfenTabisi ben varken cıkksss olmaz nanacım benim![]()
![]()
Gençlere yol açalım lütfen![]()
3 dalda adayımsınO ben olmalıyım![]()
Artık torun seveceksin , yerime göz dikiyorsunBen yaşlımıyım ayol taptaze çıtır bir hatunım![]()