Bunu ihbar saymasınlar cherry?Pislik yapıp yanıma kaldığı da oldu aslında Mune her şeye yetişemiyor artıkgeçende bir üye yaptığı saçmalıkları yazmış, sonra da sevgilim bana hakaret etti gerizekalı dedi yazmış. Ben de eh çok da haksız sayılmaz yazdıydım ama banlanmamıştım
Abooo siz nereden hissediyorsunuz ki
Bu üyelerden korkulur vallahi
Aa hani sen bana ödül yaptıracaktın bu yüzdenKendini de kibleyen dürüst üye :) kendini kibleyen biri daha vardı unuttum adını, ama vallahi takdir etmiştim kendini kibleyince, birde öyle olunca banlaması daha bir üzücü oluyor
Kendini de kibleyen dürüst üye :) kendini kibleyen biri daha vardı unuttum adını, ama vallahi takdir etmiştim kendini kibleyince, birde öyle olunca banlaması daha bir üzücü oluyor
lafı gedıgıne koyup kendını kıblemek daha ıyı .. ötekı türlüsü korku fılmı gıbı beklıyorsun ne zaman ban yerım dıye. tam bir yere bişi yazıyorsun bı bakmıssınKendini de kibleyen dürüst üye :) kendini kibleyen biri daha vardı unuttum adını, ama vallahi takdir etmiştim kendini kibleyince, birde öyle olunca banlaması daha bir üzücü oluyor
Kible annem o yazını, kible ki görelimPislik yapıp yanıma kaldığı da oldu aslında Mune her şeye yetişemiyor artıkgeçende bir üye yaptığı saçmalıkları yazmış, sonra da sevgilim bana hakaret etti gerizekalı dedi yazmış. Ben de eh çok da haksız sayılmaz yazdıydım ama banlanmamıştım
Sen kovmadın, ben istifa ettim gibilafı gedıgıne koyup kendını kıblemek daha ıyı .. ötekı türlüsü korku fılmı gıbı beklıyorsun ne zaman ban yerım dıye. tam bir yere bişi yazıyorsun bı bakmıssın
lafını da tam söylemıyorsun ban yemezsın dıye belkı
ban yersen olan yıne söylemedıgın lafa oluyor
küstügitti o@Bilgece bu yıl yok
Olsaydı bi sürü ödül toplardı
Nasıl acaba haber alan var mı kendisinden ?
Görüşen varsa selam söylesin
Bi dediliyorum ona ..
birincilik geliyor deseneBu kategoriyi ekleyelim mi
marily nerelerde gerçekten@Sephoraa her kategoriye seni yazacagim! Adini daglara yazdim yarim
@marilyn monroe olaydi onu da yazacaktim yine
dadaaaşben sıvrı dıllı kadınları severım :) boyle pat duye carpmalı lafı tam benım tarzım :):) hıc konusmasamda kendılerı ıle favorımdır:)
Bibibella @HanimKelesimiGetir :):) bastacısınız
zor biraz en banlanan benimAs en çok ban alan olacak mı ?@Sephoraa witch hunt Bibibella savulun kızlar tahtınızı sallamaya geliyorum
En sık banlananlar da
@SephoraaBibibella MissCherryBlossom ilk üçte kapışır
HattaMissCherryBlossom bir yorumunu okurken aktif saniyesine diğer mesajına bakıyım derken grinin üzgün tonu olmuş oluyor
Siyasetten o kadar çok banlandım ki... c.başkanı Mekke'ye gitmiş , ben de iyi gitsin belki şeytan taşlamada belki ona da bir şeyler isabet eder yazdım.Sonra diğer üyeler c.başkanına hakaret yasak yazdılar, ben de hakaret etmedim temennide bulundum yazdıysam da Mune ablayı ikna etmedi
ya en libidolu üye olsun plssss
ya nerde yiyecek bizi daha yeni sayılır o
Geçen "kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki" diye soran konu sahibi kadına "Fırşıntı!" yazmıştı
aynen uyuz ya aklima geldikce sinir oluyorumYılın en iyi kekleyen üyesi de olmalı bence
Zeynebi enler arasına eklerdim
Sen kovmadın, ben istifa ettim gibi
Bende çok kib yapıyorum dimi müdürüm hele reklamları nasılda yakaliyorum amaKible annem o yazını, kible ki görelimtek tek konu oku Mune mesajımı aldım bu yorumdan
Mune de insan okutun 40-50-60 sayfayı acımayın vurun bannaaaaa
Bunu ihbar saymasınlar cherry?
Şeyde kötü oluyor, birkaç konuda bir sürü kötü içerik yapılmış oluyor, siteye girdiğimde önce konuları kapatıp inceleyeceğim, yapılan kibler değerlendirilecek yazıyorum, o ara kapattığım bir konudan başlıyorum diğer kapatılanlar bekliyor, kim ne zaman gidecek bilmiyorlar ya, o panik ve bekleme kötü oluyor onlar için, belki yazmasam o kadar gerilmeyecekler ama kib notlarında hala banlamıyorsunuz, ben olsam şimdiye banlanmıştım, ben kibliyorum diye mi bakılmıyor yazılarını görünce yeni geldiğimi belirtmek için yazıp kapatıyorum, o an kötü bir an gerçekten.lafı gedıgıne koyup kendını kıblemek daha ıyı .. ötekı türlüsü korku fılmı gıbı beklıyorsun ne zaman ban yerım dıye. tam bir yere bişi yazıyorsun bı bakmıssın
lafını da tam söylemıyorsun ban yemezsın dıye belkı
ban yersen olan yıne söylemedıgın lafa oluyor
Yoğun o, koşturuyor sağa sola.marily nerelerde gerçekten
Sen forumda bansız olduğun ender zamanlarda bir de kib mi yapıyorsunBende çok kib yapıyorum dimi müdürüm hele reklamları nasılda yakaliyorum ama
Zaman aşımı diyorsunÜstünden çoook zaman geçti peh
Hahah mune ben yana yakıla seni etiketlemelerine bayılıyorum.Şeyde kötü oluyor, birkaç konuda bir sürü kötü içerik yapılmış oluyor, siteye girdiğimde önce konuları kapatıp inceleyeceğim, yapılan kibler değerlendirilecek yazıyorum, o ara kapattığım bir konudan başlıyorum diğer kapatılanlar bekliyor, kim ne zaman gidecek bilmiyorlar ya, o panik ve bekleme kötü oluyor onlar için, belki yazmasam o kadar gerilmeyecekler ama kib notlarında hala banlamıyorsunuz, ben olsam şimdiye banlanmıştım, ben kibliyorum diye mi bakılmıyor yazılarını görünce Yen'i geldiğimi belirtmek için yazıp kapatıyorum, o an kötü bir an gerçekten.
Yoğun o, koşturuyor sağa sola.
Sen forumda bansız olduğun ender zamanlarda bir de kib mi yapıyorsun
Zaman aşımı diyorsun
Zaman aşımıYoğun o, koşturuyor sağa sola.
Sen forumda bansız olduğun ender zamanlarda bir de kib mi yapıyorsun
Zaman aşımı diyorsun