Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bunu ihbar saymasınlar cherry?

tolin 'siz olmaz Mune 'm, fındık kurdumuz o bizim

Kendini de kibleyen dürüst üye :) kendini kibleyen biri daha vardı unuttum adını, ama vallahi takdir etmiştim kendini kibleyince, birde öyle olunca banlaması daha bir üzücü oluyor
lafı gedıgıne koyup kendını kıblemek daha ıyı .. ötekı türlüsü korku fılmı gıbı beklıyorsun ne zaman ban yerım dıye. tam bir yere bişi yazıyorsun bı bakmıssın
lafını da tam söylemıyorsun ban yemezsın dıye belkı
ban yersen olan yıne söylemedıgın lafa oluyor

Kible annem o yazını, kible ki görelim tek tek konu oku Mune mesajımı aldım bu yorumdan
Mune de insan okutun 40-50-60 sayfayı acımayın vurun bannaaaaa

Sen kovmadın, ben istifa ettim gibi

@Bilgece bu yıl yok
Olsaydı bi sürü ödül toplardı
Nasıl acaba haber alan var mı kendisinden ?
Görüşen varsa selam söylesin
Bi de diliyorum ona ..
küstügitti o

Bu kategoriyi ekleyelim mi
birincilik geliyor desene

@Sephoraa her kategoriye seni yazacagim! Adini daglara yazdim yarim

@marilyn monroe olaydi onu da yazacaktim yine
marily nerelerde gerçekten
dadaaaş

As en çok ban alan olacak mı ? @Sephoraa witch hunt Bibibella savulun kızlar tahtınızı sallamaya geliyorum
zor biraz en banlanan benim

ya en libidolu üye olsun plssss
Aklıma geldi de limoncu hepimizi yer
MissCherryBlossom @holavida Bibibella ...
ya nerde yiyecek bizi daha yeni sayılır o
Geçen "kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki" diye soran konu sahibi kadına "Fırşıntı!" yazmıştı

Yılın en iyi kekleyen üyesi de olmalı bence
Zeynebi enler arasına eklerdim
aynen uyuz ya aklima geldikce sinir oluyorum
sen sonuna kadar inanmıstım bide

Şeyde kötü oluyor, birkaç konuda bir sürü kötü içerik yapılmış oluyor, siteye girdiğimde önce konuları kapatıp inceleyeceğim, yapılan kibler değerlendirilecek yazıyorum, o ara kapattığım bir konudan başlıyorum diğer kapatılanlar bekliyor, kim ne zaman gidecek bilmiyorlar ya, o panik ve bekleme kötü oluyor onlar için, belki yazmasam o kadar gerilmeyecekler ama kib notlarında hala banlamıyorsunuz, ben olsam şimdiye banlanmıştım, ben kibliyorum diye mi bakılmıyor yazılarını görünce yeni geldiğimi belirtmek için yazıp kapatıyorum, o an kötü bir an gerçekten.

Hahah mune ben yana yakıla seni etiketlemelerine bayılıyorum.
Kib kesmiyor bir de üç mesajda bir etiket. Hani sanki sitede alarm var, on kere etiketlenince aranıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…