Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Hahah mune ben yana yakıla seni etiketlemelerine bayılıyorum.
Kib kesmiyor bir de üç mesajda bir etiket. Hani sanki sitede alarm var, on kere etiketlenince aranıyorsun :KK70:

Ya bir ara sitede yokum yetiş Mune butonuna basın gelirim diye yazıyordum profile, onun etkisi olabilir:-)

Ama etiketlemeler gözden kaçabiliyor çok bildirim geliyor çünkü, en temizi kötü içerik, gözden kaçma ihtimali yok.

Ya bir ara sitede yokum yetiş Mune butonuna basın gelirim diye yazıyordum profile, onun etkisi olabilir:-)

Ama etiketlemeler gözden kaçabiliyor çok bildirim geliyor çünkü, en temizi kötü içerik, gözden kaçma ihtimali yok.
Yani bir iki kere olsa anlayacağım da arka arkada mune de mune, mune de mune, eeh yani çemkiresim geliyor tutuyorum kendimi :KK70: Sanki buradasın da keyfi bakmıyorsun gibi.
Durduk yere şimdi niye sinir yaptıysam :KK70:

Diyorsun ki ısrarla, bana madalya verin :KK70:arkadaş falan demezler banın yok diye çiğ çiğ yemesinler :KK70:
İnek öğrenci nameaver nameaver
Ön sırada oturup, sınavdan 98 alınca ağlayan öğrenci profili.

Ben orta sıralarda, yarı haylaz yarı iyi öğrenci. O yüzden az vukuatlı.

Bibi, sep, cherry arka sırada oturan, derste kulaklıkla müzik dinleyen kötü kızlar.

Yani bir iki kere olsa anlayacağım da arka arkada mune de mune, mune de mune, eeh yani çemkiresim geliyor tutuyorum kendimi :KK70: Sanki buradasın da keyfi bakmıyorsun gibi.
Durduk yere şimdi niye sinir yaptıysam :KK70:
Bazen cidden benimde gücüme gidiyor, sitede olsam zaten ilgileniyorum ama yoksam ne yapabilirim ki.
Ev var, aile var, hiiii aile dedim de witch en azından makarna yaptı altını yaksa bile, bende o da yok, en evden atılan müdüre olmadan aileyi doyurmak için yemek yapmam lazım, vallahi tüm siteye rezil olurum yemek yapmadım, adamda beni attı diye konu açarsam :KK70::KK70:

Şimdilik hoşçakalın, öpüyorum :KK15:

İnek öğrenci nameaver nameaver
Ön sırada oturup, sınavdan 98 alınca ağlayan öğrenci profili.

Ben orta sıralarda, yarı haylaz yarı iyi öğrenci. O yüzden az vukuatlı.

Bibi, sep, cherry arka sırada oturan, derste kulaklıkla müzik dinleyen kötü kızlar.

Normalde de hep arka sıralarda otururdum kendimi ön sıralarda rahat hissedemiyorum he bide boyum uzun olduğundan mütevellid :KK70: @nameaver nasıl banlanmazsın ya bi soğuma geldi simdi bana :KK53:

Bazen cidden benimde gücüme gidiyor, sitede olsam zaten ilgileniyorum ama yoksam ne yapabilirim ki.
Ev var, aile var, hiiii aile dedim de witch en azından makarna yaptı altını yaksa bile, bende o da yok, en evden atılan müdüre olmadan aileyi doyurmak için yemek yapmam lazım, vallahi tüm siteye rezil olurum yemek yapmadım, adamda beni attı diye konu açarsam :KK70::KK70:

Şimdilik hoşçakalın, öpüyorum :KK15:
O da birşey mi müdürüm ben bi yandan size laf yetiştirip biyandan poğaça yaptım :KK53:

Normalde de hep arka sıralarda otururdum kendimi ön sıralarda rahat hissedemiyorum he bide boyum uzun olduğundan mütevellid :KK70: nameaver nameaver nasıl banlanmazsın ya bi soğuma geldi simdi bana :KK53:
Ben lisede en arka sırada erkek öğrencilerle oturup geyik yapan, bir veya iki defterle bütün derslere giren öğrenciydim ama derece yaptım :KK70:

İki tarafı da denedim ama tarafımı seçemedim bibi :KK70:

Hemen boşancılarda gelmiş:KK12:
Bir yuva kolay mı kuruluyor
Görevi tabi yemekte yapcak bulaşıkta yuğcak :confused:
Cnm şimdi herkesin kendi fikri tabii ama ben katılmıyorum yani senin hayat görüşün bu olabilir tabii ama benim için bir bayanın görevi bundan ötedir yani bir makarna yapmadı diye kocası kızacaksa öyle evlilik olmaz kızma bana ama senin fikrin çok yanlış cnm

X