Yani bacım kocişimede yemek yapmıyacaksam niye evlendim dimi bacımCnm şimdi herkesin kendi fikri tabii ama ben katılmıyorum yani senin hayat görüşün bu olabilir tabii ama benim için bir bayanın görevi bundan ötedir yani bir makarna yapmadı diye kocası kızacaksa öyle evlilik olmaz kızma bana ama senin fikrin çok yanlış cnm
şu oylamalar geçsin nickimi değiştiricem galiba şimdi karışıklık olmasın da
LibBİBİdo nasıl ama
Yok sen kendini kiblersin zatenmanyak
(Kiblemeyin la iyi anlamda manyak dedim)
Cnm tabii anlıyorum ben seni ama burada dikkatli okursan bayan bir akşam yemek yapmadı diye kocası atmış yani becne evlilik hayatında bu kadar müsamaha olmalı evet tabii yemek yapmalıydı orada bayanın da hatası olmuş ona katılıyorum ama yani ne olur yani bir akşam idare edilse sonuçta bayan her akşam böyle yapıyor değil cnmYani bacım kocişimede yemek yapmıyacaksam niye evlendim dimi bacım
Bu süperdiYok sen kendini kiblersin zaten
BayannnnnCnm tabii anlıyorum ben seni ama burada dikkatli okursan bayan bir akşam yemek yapmadı diye kocası atmış yani becne evlilik hayatında bu kadar müsamaha olmalı evet tabii yemek yapmalıydı orada bayanın da hatası olmuş ona katılıyorum ama yani ne olur yani bir akşam idare edilse sonuçta bayan her akşam böyle yapıyor değil cnm
Ezdirmem sana kendimiYok sen kendini kiblersin zaten
DiĞmi bacım yani yemek yapmalıydı bak sende haklı buldun beni bugün yapmadı kocişi ses çıkarmadı sonra bunu alışkanlık haline getirirse bu sefer iyice kocişi dellencek haksızmıyımCnm tabii anlıyorum ben seni ama burada dikkatli okursan bayan bir akşam yemek yapmadı diye kocası atmış yani becne evlilik hayatında bu kadar müsamaha olmalı evet tabii yemek yapmalıydı orada bayanın da hatası olmuş ona katılıyorum ama yani ne olur yani bir akşam idare edilse sonuçta bayan her akşam böyle yapıyor değil cnm
Ve özellikle de evli bayanların görüş belirtmesini isteyeceğimBayannnnn
Oy oyy çok güldümm çoookkk
Konu açıcam,çok güldüm çok ağlar mıyım acaba sizce diye
Offf ne günlerdi
Aklıma geldi de limoncu hepimizi yer
Starbucks' da yer bizi
Ne banlı ve isyankar günlerdi
Evet kardeş kusura bakma başta bir anlaşamadık ben yanlış anladım seni kusura bakma nolur yani biz bazıları kadar geniş değiliz bu konulara daha farklı bakıyoruz işte napacaksın biz de böyleyizDiĞmi bacım yani yemek yapmalıydı bak sende haklı buldun beni bugün yapmadı kocişi ses çıkarmadı sonra bunu alışkanlık haline getirirse bu sefer iyice kocişi dellencek haksızmıyım
Tabii o kritik. Evli olmayan bir bayan, pilavsız kuru fasülyeye, yoğurtsuz iskendere, tereyağsız mantıya benzer.Ve özellikle de evli bayanların görüş belirtmesini isteyeceğim
müdürüm bını mınyık dıdımanyak
(Kiblemeyin la iyi anlamda manyak dedim)
Yok sen kendini kiblersin zaten
Bu süperdi
Evet kardeş kusura bakma başta bir anlaşamadık ben yanlış anladım seni kusura bakma nolur yani biz bazıları kadar geniş değiliz bu konulara daha farklı bakıyoruz işte napacaksın biz de böyleyiz
Tabii o kritik. Evli olmayan bir bayan, pilavsız kuru fasülyeye, yoğurtsuz iskendere, tereyağsız mantıya benzer.
Şimdi bu üyeler arası en olduğu için olmuyorYa aslında "en dilimize dolanan laf" falan olsa keşke. Açık ara "fofenk" kelimesi kazanır
Nevreste duy sesimi