Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Yani bacım kocişimede yemek yapmıyacaksam niye evlendim dimi bacım

Yani bacım kocişimede yemek yapmıyacaksam niye evlendim dimi bacım
Cnm tabii anlıyorum ben seni ama burada dikkatli okursan bayan bir akşam yemek yapmadı diye kocası atmış yani becne evlilik hayatında bu kadar müsamaha olmalı evet tabii yemek yapmalıydı orada bayanın da hatası olmuş ona katılıyorum ama yani ne olur yani bir akşam idare edilse sonuçta bayan her akşam böyle yapıyor değil cnm

Bayannnnn
Oy oyy çok güldümm çoookkk
Konu açıcam,çok güldüm çok ağlar mıyım acaba sizce diye

DiĞmi bacım yani yemek yapmalıydı bak sende haklı buldun beni bugün yapmadı kocişi ses çıkarmadı sonra bunu alışkanlık haline getirirse bu sefer iyice kocişi dellencek haksızmıyım

DiĞmi bacım yani yemek yapmalıydı bak sende haklı buldun beni bugün yapmadı kocişi ses çıkarmadı sonra bunu alışkanlık haline getirirse bu sefer iyice kocişi dellencek haksızmıyım
Evet kardeş kusura bakma başta bir anlaşamadık ben yanlış anladım seni kusura bakma nolur yani biz bazıları kadar geniş değiliz bu konulara daha farklı bakıyoruz işte napacaksın biz de böyleyiz

Ve özellikle de evli bayanların görüş belirtmesini isteyeceğim
Tabii o kritik. Evli olmayan bir bayan, pilavsız kuru fasülyeye, yoğurtsuz iskendere, tereyağsız mantıya benzer.

Ağır işsiz olarak oturdum liste yapıyorum Nevreste' ye göndericem 2 kere yazdım seni ne ısmarlıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…