- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Ben sana bayiliyorum varyaaSiyasetten o kadar çok banlandım ki... c.başkanı Mekke'ye gitmiş , ben de iyi gitsin belki şeytan taşlamada ona da bir şeyler isabet eder yazdım.Sonra diğer üyeler c.başkanına hakaret yasak yazdılar, ben de hakaret etmedim temennide bulundum yazdıysam da Mune ablayı ikna etmedi
Aşkolsun, ben toplam 3 kere banlandım bi' kereBeni kimlerle anıyorsun
Birinde kendimi kiblemiştim
degıs bacım bu zamana kadar akllıydkta noldu ben huzuru delılıkte buldumGorunce gobek atasim geliyor kizbende mi degissem acep
Halay basi olayim
Sus sus onu demeAşkolsun, ben toplam 3 kere banlandım bi' kereBeni kimlerle anıyorsun
Cık, ben limoncuyu da yerim iddialıyım. Mune site adminleri sayım yapsın bence!
Diğer üyeleri havada karada katlarım ama tolin diyince orda bir durmak lazım tabi
Şşt orayı karıştırmayın
Bahar Yıldırım'la kapışmıştıkŞike var o zaman kazanmak için kendini mi kibledin kız
Sus sus onu deme
Zaten senin için temkinli dedimAşkolsun, ben toplam 3 kere banlandım bi' kereBeni kimlerle anıyorsun
düştüm maalesef sanki daha mı usluyum ne :))Sen formdan düşmüşsün panpa o zaman
yok yok olsun. yönetıcıler oy versınŞşt orayı karıştırmayın
Bahar Yıldırım'la kapışmıştıkOnu kiblerken adil olmak için kendimi de kiblemiştim, ikimiz de banlandık.
Napim ama polemik diye karşımdakini kiblerken kendimi de kiblemem lazım yani polemiğe giren diğer taraf da benim sonuçta
Degilmi amadegıs bacım bu zamana kadar akllıydkta noldu ben huzuru delılıkte buldum
Geçen "kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki" diye soran konu sahibi kadına "Fırşıntı!" yazmıştıDiğer üyeleri havada karada katlarım ama tolin diyince orda bir durmak lazım tabi
Zaten senin için temkinli dedim
Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, burada çoğu banı benden almanıza rağmen tavır takınmama, yaptığım esprilere alınmama huyunuzu çok seviyorum, kurallarla samimiyeti ayırt edebiliyorsunuz, o yüzden hepinize teşekkür ederim, birlikte herşeye rağmen güzel bir yıl geçirdik, sağolun
Yok yok olmasınyok yok olsun. yönetıcıler oy versın