- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Demek katilsan fesat karıştircan hain nevosssHangi ihale ben ihaleye katılmadım
Niye banlanıyor muşumYok artık nevoş ya
Hakkı'm gitti diyorum hemde senin yüzünden, benim çektiğim diyorsun
Tabi canım ne de olsa fırsatçıyımDemek katilsan fesat karıştircan hain nevosss
Ne ekersen onu biçersin Harbi'cim
Boş mezarlar desem hatirlar misin acabaTabi canım ne de olsa fırsatçıyımHayat felsefem neydi unuttum
Ben sizi en saf duygularimlan sevdiydim,siz naptiniz? Iki hain bir olup kuyumu kazdinizNe ekersen onu biçersin Harbi'cim
Ne kuyunu kazacağımBen sizi en saf duygularimlan sevdiydim,siz naptiniz? Iki hain bir olup kuyumu kazdiniz
Ne yaptık ki unuttum ben. Ben unuttuğuma göre Geçmiş gitmiş harbi ısıtıp ısıtıp önümüze koymaBen sizi en saf duygularimlan sevdiydim,siz naptiniz? Iki hain bir olup kuyumu kazdiniz
Ben de unuttumNe yaptık ki unuttum ben. Ben unuttuğuma göre Geçmiş gitmiş harbi ısıtıp ısıtıp önümüze koyma
Ben de unuttumBiraz daha unutursam harbi kim diyeceğim
Dolaptan.çıkardığım gibi buz sekilde mi koyayimNe yaptık ki unuttum ben. Ben unuttuğuma göre Geçmiş gitmiş harbi ısıtıp ısıtıp önümüze koyma
Yok artikkkkkBen de unuttumBiraz daha unutursam harbi kim diyeceğim
Soğuk yemek hayatta yemem benim ki ısıtılmış olsun lütfenDolaptan.çıkardığım gibi buz sekilde mi koyayim
Yok artikkkkk
Unutursan küserim,evini taslarim nevosumSoğuk yemek hayatta yemem benimki ısıtılmış olsun lütfen
Ben seni nasıl unuturum
Düşündüm de taşlarsan hiç unutmam aslındaUnutursan küserim,evini taslarim nevosum
Kocan da unutmazDüşündüm de taşlarsan hiç unutmam aslında
Aman taşlama evimiziKocan da unutmazhapise atmaz hamile kadini dimi