- 12 Temmuz 2006
- 55.534
- 213.012
- 52
Harbi'nin sarı postişi aşkınaAblam adını çok andık başımıza iş gelmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harbi'nin sarı postişi aşkınaAblam adını çok andık başımıza iş gelmesin
O hakkı çok kullandın yeterAynen ya Mune ablanın bana al Hakkı'nı yemedik dediği hak elimden gitti korkumdan yazamıyorum Kazen'e.
Mune abla sen yazar mısın? Söz verdin sayılır sonuçta
Harbi'nin sarı saçlarına nazar değecekBir kurşunda ona döktürelimHarbi'nin sarı postişi aşkına
Sende yok diye yapıyorsun demiO hakkı çok kullandın yeter
pink, senin hak kontörlüymüşAynen ya Mune ablanın bana al Hakkı'nı yemedik dediği hak elimden gitti korkumdan yazamıyorum Kazen'e.
Mune abla sen yazar mısın? Söz verdin sayılır sonuçta
Sende yok diye yapıyorsun demi
Haberim yoktu gittiğinden çok mağdurum
Suçlusu benimHep kıskançlıktanpink, senin hak kontörlüymüş
Cidden bozuldu mu vallahi benim suçum yok
Kazen zaten gıcık oluyo bana ay ben anmayayim sayın beyefendiyi surda gırtlaklayıverir beniHarbi'nin sarı postişi aşkına
Bilsem o kadar bol keseden harcamazdımpink, senin hak kontörlüymüş
Cidden bozuldu mu vallahi benim suçum yok
lisa abla google o sözü hele bir gir ben girdiğimde kazen abi ilk sırada çıkıyor mesajı
Bencede nevos banlanmali ihaleye fesat karıştirmaktanBilsem o kadar bol keseden harcamazdım
Hemde ne bozulma, hiç düzeltme yok, ne yolladıysam o
Nevoşu banlar mısın? Onun yüzünden oldu
Mune abla olay varTüh sana, ben sana kadınlara teyze denmez diye öğretmedim mi çıkar dilini biber süreceğim, aaaa kadınlara en fazla abla denir
Keşke söylemeseydim sanaSuçlusu benimHep kıskançlıktan
Tamam yaaa vurmaa anne vurmaaa demiycem bi dahaa azcik.sür amaTüh sana, ben sana kadınlara teyze denmez diye öğretmedim mi çıkar dilini biber süreceğim, aaaa kadınlara en fazla abla denir
Ayy benim sizden çektiğim nedirBilsem o kadar bol keseden harcamazdım
Hemde ne bozulma, hiç düzeltme yok, ne yolladıysam o
Nevoşu banlar mısın? Onun yüzünden oldu
Hangi ihale ben ihaleye katılmadımBencede nevos banlanmali ihaleye fesat karıştirmaktan
Ben görevimi yaptımKeşke söylemeseydim sana
Epi topu senden 1 fazla hakkım vardı gitti
Yok artık nevoş yaAyy benim sizden çektiğim nedir