- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Kiskancliktan ha çatladin ha çatliycan haa. Ay sende haklisin. Senden gencim,senden 1000 kat güzelim,sen karasın ben sarışınim bende olsam kiskanirdimHarbinin tipi çarpmıştır Mune abla
Kurşun dökelim nazar büyü kem göz çıkarSafariden giriyorum benbaşka topiklere bakayım, belki burda nazar vardır
Ablam tarayıcından olabilirAma sitede yok yöneticiler, anammmm Kazen telepatik mi yapıyor, valla dana demedim ben, sevimli köpecik dedim
Ugrasiyonuz benle. Siz hepiniz ben tekimSenin bize yaptığın ne olacak
Evimi taşlamalar,banlanmam için adaklar
Kazen ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum derken bunu kastetmiştir işte.Kendisi yok ama aksakallı dedeler giriyodur rüyasına tek tek ifşa ediyodur sırlarımızı.Oda uykuda bile müdahale ediyordurAma sitede yok yöneticiler, anammmm Kazen telepatik mi yapıyor, valla dana demedim ben, sevimli köpecik dedim
Topiğimize nazar değimiş olabilirSafariden giriyorum benbaşka topiklere bakayım, belki burda nazar vardır
Ay iyi ki aramızda 2 yaş var kendini 15 lik sanıyorsunKiskancliktan ha çatladin ha çatliycan haa. Ay sende haklisin. Senden gencim,senden 1000 kat güzelim,sen karasın ben sarışınim bende olsam kiskanirdim
Sırf bu gizemli yazıları yüzünden oluyorKazen ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum derken bunu kastetmiştir işte.Kendisi yok ama aksakallı dedeler giriyodur rüyasına tek tek ifşa ediyodur sırlarımızı.Oda uykuda bile müdahale ediyordur
Harbinin laneti hepinizi bulacak hepiniziiiAblam tarayıcından olabilir
Harb'nin tipi çarpmıştır
Kazen ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum derken bunu kastetmiştir işte.Kendisi yok ama aksakallı dedeler giriyodur rüyasına tek tek ifşa ediyodur sırlarımızı.Oda uykuda bile müdahale ediyordur
15lik sanmıyorum,o yaşa asla dönmek istemem. Ergenlikte ben bile çekemiyodum kendimiAy iyi ki aramızda 2 yaş var kendini 15 lik sanıyorsun
Yani evet avatarına baktıkça kıskançlıktan çatlayacak gibi oluyorum, yönetimden Rica edip kısmi engelleme getirtelim avatarını görmeyeyim
Kim sarışın Harbi miAy iyi ki aramızda 2 yaş var kendini 15 lik sanıyorsun
Yani evet avatarına baktıkça kıskançlıktan çatlayacak gibi oluyorum, yönetimden Rica edip kısmi engelleme getirtelim avatarını görmeyeyim
lisa abla google o sözü hele bir gir ben girdiğimde kazen abi ilk sırada çıkıyor mesajıKazen ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum derken bunu kastetmiştir işte.Kendisi yok ama aksakallı dedeler giriyodur rüyasına tek tek ifşa ediyodur sırlarımızı.Oda uykuda bile müdahale ediyordur
Ay kurşun nasıl göz göz olduuuuKurşun döktürelim, nazar değdi
Ablam adını çok andık başımıza iş gelmesinOh bee düzeldi, nazar çıktı üzerimizden ya da Kazen uyandı su içiyor
Aynen ya
Zaten korkuyorduk Kazen'den şimdi daha çok korkmaya başladıkRüyasında bile görebiliyorsa yandık
hadi hanımlar dağılıyoruzOh bee düzeldi, nazar çıktı üzerimizden ya da Kazen uyandı su içiyor
Örtünün altında kim varAy kurşun nasıl göz göz olduuuuelem terefiş kem gözlere şişşş