- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Tamam çocuklarina acıdım taslamiycam. Bende anayim sonucta anlarim haldenAman taşlama evimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam çocuklarina acıdım taslamiycam. Bende anayim sonucta anlarim haldenAman taşlama evimizi
Allah razı olsunTamam çocuklarina acıdım taslamiycam. Bende anayim sonucta anlarim halden
Aaa misk seni gören cennetlik :)Su saate girmisim.... Bebemi uyutmusum kizlarla iki kelam edeyim demisim..fissss ...kimsecikler yok...uyanin leynnnn
Iyidir vallaaa pink senden? Bebis iyi sukur Ama Ben sac bas o bicim. Firsat bulmusken bi dolanayim dedimAaa misk seni gören cennetlik :)
Nasıl gidiyor annelik?
Bebiş Nasıl? Sen nasılsın?
İyi çok şükür, iyi yapmışsın kaç gel arada. Ay kıyamam yaIyidir vallaaa pink senden? Bebis iyi sukur Ama Ben sac bas o bicim. Firsat bulmusken bi dolanayim dedim
Gunduz Cok Yormustu iyi uyuyamiyor karnini doyurdum tekrar uyuyor simdi.geyige baktim oralarda da kimseler yokİyi çok şükür, iyi yapmışsın kaç gel arada. Ay kıyamam ya
Bu saatte anca mı uyudu?
Ee küçük bebekleri yok ya uyuyorlarGunduz Cok Yormustu iyi uyuyamiyor karnini doyurdum tekrar uyuyor simdi.geyige baktim oralarda da kimseler yok
Pinko burası neresi kafam karıştı
Nevoş biz burda duralım, onlar çoluk çocuk orda takılsınPinko burası neresi kafam karıştı
Beni başka tarafa çekiyorsun değil miNevoş biz burda duralım, onlar çoluk çocuk orda takılsın
Bak burası daha sakin, güzel güzel sohbet edelimBeni başka tarafa çekiyorsun değil mi
Sohbet edelim PinkomBak burası daha sakin, güzel güzel sohbet edelim
VayyyyNevoş biz burda duralım, onlar çoluk çocuk orda takılsın
Neee??Vayyyy
Nenenin burnuNeee??
Nenemi karıştırmaNenenin burnu
Nenenin burnu
Sessiz olun rahatsız oluyorumNenemi karıştırma