- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Bak beni karnimdaki sabiyi kullanmak zorunda birakmaNenemi karıştırma
Nevoş konu mu açıyorsun?Sohbet edelim Pinkom
Tolinin duvarından geldiğin nasıl belli oluyor, huysuzluğu sana geçmişSessiz olun rahatsız oluyorum
Sanki zorundalık halinde kullanıyormuşsun gibi olduBak beni karnimdaki sabiyi kullanmak zorunda birakma
EvetNevoş konu mu açıyorsun?
Sen bana huysuz mu diyorsunTolinin duvarından geldiğin nasıl belli oluyor, huysuzluğu sana geçmiş
Biraz öyle oluyorSanki zorundalık halinde kullanıyormuşsun gibi oldu
Sen bana neler neler dedin, ben huysuzu ima ettimSen bana huysuz mu diyorsun
Allah aşkına her durumda her fırsatta çocukcağızı kullanıyorsunBiraz öyle oluyor
Neler dedimSen bana neler neler dedin, ben huysuzu ima ettim
Oh oldu sanaSen bana neler neler dedin, ben huysuzu ima ettim
Sessizlik kabulleniştir Nevreste HanımNeler dedimSiz yazdınız ben cevap vermedim
Yarın halledicem balımDenas14__ listen ne oldu canım?
Harbi gören karnındaki çocuğun babası benim de benim yüzümden sürünüyorsun sanar, ne bitmez hırs kızam buOh oldu sana
Beni üzenleri not ediyorsun değil mi?Yarın halledicem balım
HahahaHarbi gören karnındaki çocuğun babası benim de benim yüzümden sürünüyorsun sanar, ne bitmez hırs kızam bu
Ama arada bırakıyorsunuz beniSessizlik kabulleniştir Nevreste HanımSen nasıl beni ezdirir, harbigile madara edersin
Benim şahsi fikrim Hacı yatmaz gibi olacağındı. Sen dedin ayı gibi olmak istemiyorum diye, sonra öyle şey ettik karşılıklıHahahaherşey "ayı gıbı olcaksin" dediğin gün basladi
Hangi ara acaba? Harbi senin ağzınla konuştu, yalanlamadınAma arada bırakıyorsunuz beni