- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya haftasonu gelince eve yoğunlaşıyoruzTerk mi edildi buralar
Ama söylersem oylamayı açmamıza izin vermezsin, vurur geçirirsin hepimiziBen nerdeyim pinko sölesene kulağıma
senden korkarlar abla benzet hepsini bi güzel
Ama söylersem oylamayı açmamıza izin vermezsin, vurur geçirirsin hepimizi
En Deli de olmalıymış kesinlikle kategorilerdeHişşşttt demem yeter kızlara
Dur ben tahmin edeyim asabiyim deliyim
En Deli de olmalıymış kesinlikle kategorilerde
evett bende merak ediyordumm ne oldu pinkoo.. diğer sonuç neee..????Kesinlikle delide olmalıydı kimseye taviz vermezdim
Naptın dr işini mr sonuçlarını gösterdinmi,kulakta sorun yoktu nasılsa.
Gösterdim ama birşey söylemedi, Beyin Cerrahiye sevk etti, o kistlere baksın bana sonra gel dedi. Hastahanelere de giriş var çıkış yok Bi birşeyin yok diyecekler nazlanıyorlarKesinlikle delide olmalıydı kimseye taviz vermezdim
Naptın dr işini mr sonuçlarını gösterdinmi,kulakta sorun yoktu nasılsa.
evett bende merak ediyordumm ne oldu pinkoo.. diğer sonuç neee..????
Gösterdim ama birşey söylemedi, Beyin Cerrahiye sevk etti, o kistlere baksın bana sonra gel dedi. Hastahanelere de giriş var çıkış yok Bi birşeyin yok diyecekler nazlanıyorlar
Yok etmem hanım abla, en kısa zamanda baktırcam.İhmal etme ama mutlaka göster sonuçlarını..
Yok etmem hanım abla, en kısa zamanda baktırcam.
Üyelik iptali yapınca proluk gidiyor
hımmm bişiyin yokmuş cicim senin yaa.. bilki doktorlar böyle diyorsa kesin yoktur bişii..oğlumdan gözü kayıyordu ara ara mr çekildi gözünün arkasında bir kitle gördüler bir görseydin doktorları kesin sonucu bulmak için hastaneden salmadılar bizi canımm.. şükür MEVLAYA bir şeyi çıkmadı oğlumun ne korkunç günlerdi o günler..eğer seninki çok önemli olsaydı senide salmazlardı canım merak etme..Gösterdim ama birşey söylemedi, Beyin Cerrahiye sevk etti, o kistlere baksın bana sonra gel dedi. Hastahanelere de giriş var çıkış yok Bi birşeyin yok diyecekler nazlanıyorlar
Sen parayla mı almıştın? Onla alakalı olabilir. Yok sonraya bırakmadım sıra varsa yarın gitcem, Aynı gün gidecektim de burdaki polikinlikte bölüm yok, samatya ya sevk ettiHemen git bence sonra gideceğim dersen gitmenda uzar yani..
Öyle oluyorda,geri geldi nasılsa,bir ara bende üyelik iptali yaptırmıştım geri gelince kırmızı devam etti ama..
üyeliği döndurmuştumya keleşim ondanmış bir daha geri verilmiyormuş az önce mune ile onu konuştum zaten.. yazıştık yani..Kakao senin nickin neden siyah kırmızı değilmiydi.
Oğluna da çok geçmiş olsun, yok zaten doktorum ciddi olduğunu sanmıyorum ama sevk etcem baksın dedi. O da haklı birşey yok gibi geliyor diyor ama rahatlayıp çıksam, birşey olsa ona bela olcamhımmm bişiyin yokmuş cicim senin yaa.. bilki doktorlar böyle diyorsa kesin yoktur bişii..oğlumdan gözü kayıyordu ara ara mr çekildi gözünün arkasında bir kitle gördüler bir görseydin doktorları kesin sonucu bulmak için hastaneden salmadılar bizi canımm.. şükür MEVLAYA bir şeyi çıkmadı oğlumun ne korkunç günlerdi o günler..eğer seninki çok önemli olsaydı senide salmazlardı canım merak etme..
yeni gelmiş o uygulama bilmiyordumkii.. feracelide bilmiyormuş onunda gitti kırmızılığı.. keleşimm..Hemen git bence sonra gideceğim dersen gitmenda uzar yani..
Öyle oluyorda,geri geldi nasılsa,bir ara bende üyelik iptali yaptırmıştım geri gelince kırmızı devam etti ama..