Bak yaBenm için önemli olan mr dı nevos.
Ha böyle olsun umrum degil
Ben hiç öyle anlamadımHepimize yetecek kadar demiş
Tekrarlayan baş ağrılarım vardı ablam,Hayırdır pinko mr filan
Önceden bayılan şmilesi vardı çok tatlıydı
Yarın misafirlerim gelecek günümüz var,tatlımı yaptım süslemesi kaldı oda yarına
Benle ne alakası var onun orjinali ovalla billa oyle didim nevos
rabia boyle ters anlamayi nasil beceriyor ???? pink ile arkadasliktan kalma bibaliskanlik galiba
Buraya bi tane de nanik smileyi gelsin, çok lazım oluyor
Tekrarlayan baş ağrılarım vardı ablam,Nevreste yle EnHarbiKiz gırtlağıma çöktü, baskı şantajla doktora yolladılar Sonuç 18 inde çıkacak bakalım
ama biz resim isteriz ablacim:)
Bir iki güzellikle söylediler baktılar bende tık yokİyi yapmışlar baskı kurarak yoksa gitmezdin demi doktora,çok geçmiş olsun kuzum ya inşallah güzel çıkar sonuçların
Tamam ıspanaklı irmikli tatlı yaptım üstündede kreması olacak..
Bir iki güzellikle söylediler baktılar bende tık yokbaskılar başladı
İnşallah ablacım, kötü birşey hissetmiyorum ya, insan azıcıkta olsa hisseder sanki hasta olduğunu
Üst üste geldiği için biraz korkuttu bizi bence
Mr sonucum çıkmadı ki daha, bende iptal ettim gözü
Doktora gitsem ne şikayetim var diycem ki gözden yana sorunum yok
Benle ne alakası var onun orjinali o
İnşallah ablacım sağolasınBöyle şeyler ihmale gelmez çünkü..
Tedirgin olma sakın bak gör sonuçların tertemiz çıkacak.
sana "randevunu iptal edersen kanka oluruz" demistim dimi ? gel bi opimbunu sen istedin pink
İnşallah ablacım sağolasın
Hayır bu o değil
Ben o gece mr a gitmiycem diyordum, sen kanka olalım diye dua etcem deyince taksiyle gittim
Moral bozmak yok ona göre
Bak bana dün itibariyle menapoza girdim
Hayır bu o değil
Ben o gece mr a gitmiycem diyordum, sen kanka olalım diye dua etcem deyince taksiyle gittim
Yok ablacım, iyiyim ben, pozitifim amann bana birşey olmaz diyenlerdenim hatta
Aa gerçekten mi? Hormonlarına baktırdın mı?
Hayır bu o değil
En iyisini yapıyoruz, Her şeyde evham yapmak daha kötü ya, hastalıktan önce o psikoloji çökertir insanıBende öyleyim güçlü duruyorum birazda bişey olmaz moduna giriyorum herhalde.
1,5 sene önce bakılmıştı,ön menapoz demişti dr,son adetten 1 sene olmazsan tam oluyor
Teşekkür ederim canım, haber veririm tabisaka bi tarafa kendine dikkat et canim , saglik herseyden onemlisonuc cikinca da mutlaka haberdar et
En iyisini yapıyoruz, Her şeyde evham yapmak daha kötü ya, hastalıktan önce o psikoloji çökertir insanı
Geçmiş olsun mu denir buna bilmiyorum ki, geçmiyormuşta ömür boyu devam. İlaçlarını alıyor musun?