• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Evhamda iyi değil aslında ama eşlere naz yapmak lazım yani.
Sağol doğanın kıyımına engel olamıyorsun sonuçta,hepimiz yaşayıp göreceğiz bu süreçi.
Yok ilaç filan almıyorum doğal akışına bıraktım,sadece kilo yapıyor mesela..
Gerginlik, sıcak soğuk basmalar falan oluyor ya, ilaç o süreci rahatlatıyor diye duymuştum ama sen daha iyi bilirsin tabi. Aynen hepimiz yaşıycaz Allah kısmet eder, o günleri gösterirse.
Kızın nasıl? Nişanlılığı nasıl gidiyor?:KK37:

Gerginlik, sıcak soğuk basmalar falan oluyor ya, ilaç o süreci rahatlatıyor diye duymuştum ama sen daha iyi bilirsin tabi. Aynen hepimiz yaşıycaz Allah kısmet eder, o günleri gösterirse.
Kızın nasıl? Nişanlılığı nasıl gidiyor?:KK37:

Hepsi mevcut zaten sıcak basmasını hiç önermem kafamı buzdolabının soğutucu kısmına dayadığımı bilirim yani..
İlaç birde hem kilo hemde kıllanma yapaıyor genelde,doktor vermedi çünkü.
Kızçemde iyi napsın her an gelir oda,aç geliyor hemen yemeğini yiyor..
Ben kaçayım görüşürüz iyi akşamlar sabah fırsat bulursam gelirim yarın telaş var misafir olayı..
Kendine iyi bak tatlım öptğm :KK60::KK55:

Hepsi mevcut zaten sıcak basmasını hiç önermem kafamı buzdolabının soğutucu kısmına dayadığımı bilirim yani..
İlaç birde hem kilo hemde kıllanma yapaıyor genelde,doktor vermedi çünkü.
Kızçemde iyi napsın her an gelir oda,aç geliyor hemen yemeğini yiyor..
Ben kaçayım görüşürüz iyi akşamlar sabah fırsat bulursam gelirim yarın telaş var misafir olayı..
Kendine iyi bak tatlım öptğm :KK60::KK55:
Kolay gelsin ablacım, resimlerimizi unutma. iyi akşamlar:KK36:

Benm için önemli olan mr dı nevos.
Ha böyle olsun umrum degil:KK70:
images
Benim için önemli böyle olursa yanımda istemem :70:

Belgesel izliyorum da:KK53: soyle soyle ben senin bildigin hamilelerden değilim,canm cekmez:KK70:
Aman korkunç şeylere bakma:eek::KK53:
Mantı istedi :KK45:1 saatte mantı yaptım:kk77:Başka fikirler sundum vakit az diye kabul etmedi:KK70:

Aman korkunç şeylere bakma:eek::KK53:
Mantı istedi :KK45:1 saatte mantı yaptım:kk77:Başka fikirler sundum vakit az diye kabul etmedi:KK70:
Vaayy eline sağlık:KK60: bende manti seviyorum,canım ceker yapamam diye annem komşularla benm için mantı hazirlamis:KK68: erişte yapmışlar. Ye kanlan pekmezde koyuyorum diyo:KK53: paket hazırlamış otobüse verecekmis:KK200:

Vaayy eline sağlık:KK60: bende manti seviyorum,canım ceker yapamam diye annem komşularla benm için mantı hazirlamis:KK68: erişte yapmışlar. Ye kanlan pekmezde koyuyorum diyo:KK53: paket hazırlamış otobüse verecekmis:KK200:
Sağol canım:KK200:
Ohhh ne güzel yapmış ellerine sağlık:kk77:Afiyetle yersiniz inşaallah:KK60:

Sizden intikamımı oğullarınız alacak:KK53:
Bizim intikamimizialacak bir veletgelecek başına seninde:KK8:
Sağol canım:KK200:
Ohhh ne güzel yapmış ellerine sağlık:kk77:Afiyetle yersiniz inşaallah:KK60:
sağol canimm:KK60: aslında pek hamur işi yemiyorum ama dediği gıbı belki canm mantı çekerse yerim iyi olur:KK19:erişteye çok sevindim ama uzuuuunn süredir yemiyordum:KK73:

Back