- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
siyaset siyasette kalsın boşverinÇok özele girip bel altı yapanlar var ama,bir kadına yakışmayan sözleri duyuyoruz..
siyaset siyasette kalsın boşveriniyisiniz umarım
teşekkür ederim iyiyim bende hmm kolay gelsin o zaman sizeİyiyim sağolun sizleri sormalı,birazdan çıkmam lazım yarın günüm var alışveriş yapacağım daha..
teşekkür ederim iyiyim bende hmm kolay gelsin o zaman size
hepi topu 5 sayfaydı zaten
Teşekkür ederiz şimdi gördüm
ben teşekkür ederim. o kadar uğraşıyorsunuz. kolaylıklar dilerim.Teşekkür ederiz şimdi gördüm
Teşekkür ederiz
ablam kiyma banaGenelde siyasetten gıcık kapanlar oluyor,senide görüyorum orada ondan dedim yani
Olsun illa yiyeecem seni ispikci seni
nasil hepimize yiyecek kadar nevos vartamam ,gel anlasma yapalim , nevosun sag yani senin,sol yani benim olsunhepimize yeyecek kadar nevos var
he tabi tabi
ablam kiyma banabu pink cadisi cok fena oldu sitedeki kimse basa cikamiyor onu ye bence
he tabi kivir simdi bizde yedikAyyy Allah senin serrinden korusun ya
yetecek kadar yazcaktim "yeyecek "kadar olmus ,
yilin enn eeennnn ennnnnnnnnn ennnnn en en
eeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn fitneci uyesi kategorisinde eline kimse su dokemez ,oscar moscar ne varsa sana verdim
ablam kiyma banabu pink cadisi cok fena oldu sitedeki kimse basa cikamiyor onu ye bence
ben simdi cikmaliyim gece gel pinki beraber benzetelimBunu soylemeyi hic sevmiyorum ama haklisin
yani illa yicen beni abla öylemiPinko varya harbimin bebesi büyüyünce bakkala yollayac akmış
Önce seni sonra pinkoyu yiyecem