- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.821
- 60
yani illa yicen beni abla öylemi
Yemezsem olmazzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani illa yicen beni abla öylemi
parnak kadar masum ben gibi cocuga nasil kiycan ablamYemezsem olmazzzz
parnak kadar masum ben gibi cocuga nasil kiycan ablam
ablam ben cikmam lazim hatta kacmam lazim
islerim bitince görüsürüz kendine iyi bak
Ben hiç öyle anlamadımHepimize yetecek kadar demişnasil hepimize yiyecek kadar nevos var sen simdi Nevreste cokmu sismam dimek istedin
Rabia sen benim şişko olduğumu düşünüyorsunBalık etli olabilirim ama şişko değilimhe tabi kivir simdi bizde yedik resmen sisko nevos didin didin iste
Dünkü göz randevumu iptal etmemeliydim Pinki yiycem yazdığını okuyorum, Sen bana kıymazsın kiPinko varya harbimin bebesi büyüyünce bakkala yollayac akmış
Önce seni sonra pinkoyu yiyecem
Dünkü göz randevumu iptal etmemeliydim Pinki yiycem yazdığını okuyorum, Sen bana kıymazsın ki
Kıyar mısın yoksa?
Buraya bi tane de nanik smileyi gelsin, çok lazım oluyorSus çaktırmaaaa
Buraya bi tane de nanik smileyi gelsin, çok lazım oluyor
Vayy resmini atarsın artık becerikli ablamÖnceden bayılan şmilesi vardı çok tatlıydı
Yarın misafirlerim gelecek günümüz var,tatlımı yaptım süslemesi kaldı oda yarına
Vayy resmini atarsın artık becerikli ablam
Randevuyu iptal mi ettin EnHarbiKiz pinko ne diyor duydun muDünkü göz randevumu iptal etmemeliydim Pinki yiycem yazdığını okuyorum, Sen bana kıymazsın ki
Kıyar mısın yoksa?
Abla ödev aşkını unutmayalımrabia01 neden ispikçi sanıyorsunuz,mazisi teeeee muhteşem yüzyıl topiğine dayanır sizler bilmezsiniz tabisi
nasıl hürremci varya laf söyletmiyor ona bende mahidevrancıyım önce atışmalı başlayan ilişkimiz sonradan korkuya döndü
Gece yemeleride var mantı yemek uğruna gecenin bir yarısı kalkıp mantı yapmıştır
Korku filmi sever,kocayı uyutup film seyreder aklıma geldikçe yazayım gariii
Abla ödev aşkını unutmayalım
Mr sonucum çıkmadı ki daha, bende iptal ettim gözüRandevuyu iptal mi ettin EnHarbiKiz pinko ne diyor duydun mu
Benm için önemli olan mr dı nevos.Randevuyu iptal mi ettin EnHarbiKiz pinko ne diyor duydun mu
ben simdi cikmaliyim gece gel pinki beraber benzetelim
Mr sonucum çıkmadı ki daha, bende iptal ettim gözü
Doktora gitsem ne şikayetim var diycem ki gözden yana sorunum yok