Gerginlik, sıcak soğuk basmalar falan oluyor ya, ilaç o süreci rahatlatıyor diye duymuştum ama sen daha iyi bilirsin tabi. Aynen hepimiz yaşıycaz Allah kısmet eder, o günleri gösterirse.Evhamda iyi değil aslında ama eşlere naz yapmak lazım yani.
Sağol doğanın kıyımına engel olamıyorsun sonuçta,hepimiz yaşayıp göreceğiz bu süreçi.
Yok ilaç filan almıyorum doğal akışına bıraktım,sadece kilo yapıyor mesela..
Gerginlik, sıcak soğuk basmalar falan oluyor ya, ilaç o süreci rahatlatıyor diye duymuştum ama sen daha iyi bilirsin tabi. Aynen hepimiz yaşıycaz Allah kısmet eder, o günleri gösterirse.
Kızın nasıl? Nişanlılığı nasıl gidiyor?
Kolay gelsin ablacım, resimlerimizi unutma. iyi akşamlarHepsi mevcut zaten sıcak basmasını hiç önermem kafamı buzdolabının soğutucu kısmına dayadığımı bilirim yani..
İlaç birde hem kilo hemde kıllanma yapaıyor genelde,doktor vermedi çünkü.
Kızçemde iyi napsın her an gelir oda,aç geliyor hemen yemeğini yiyor..
Ben kaçayım görüşürüz iyi akşamlar sabah fırsat bulursam gelirim yarın telaş var misafir olayı..
Kendine iyi bak tatlım öptğm
Dış görünüşünle ilgilenmiyorumBak ya
Sen arkadaşının çirkin mi olmasını istiyorsun
Benim için önemli böyle olursa yanımda istememBenm için önemli olan mr dı nevos.
Ha böyle olsun umrum degil
O zaman mr sonucundan sonra konuşalım bunuMr sonucum çıkmadı ki daha, bende iptal ettim gözü
Doktora gitsem ne şikayetim var diycem ki gözden yana sorunum yok
Tamam Nur'cum ben seni anladımvalla billa oyle didim nevos
rabia boyle ters anlamayi nasil beceriyor ???? pink ile arkadasliktan kalma bibaliskanlik galiba
NevossssBenim için önemli böyle olursa yanımda istemem
HarbimNevossss
NaberrrHarbim
İyidir harbim oğlumla uğraşıyorum.Naberrr
Bende börtü böcük izliyorumİyidir harbim oğlumla uğraşıyorum.İstediği şeyleri yapmak için uğraşıyorum
Nasıl börtü böcekBende börtü böcük izliyorumne istiyo ki kerata
Belgesel izliyorum daNasıl börtü böcekİyi misiniz
Sana söylemem
Aman korkunç şeylere bakmaBelgesel izliyorum dasoyle soyle ben senin bildigin hamilelerden değilim,canm cekmez
Sizden intikamımı oğullarınız alacakAman korkunç şeylere bakma
Mantı istedi1 saatte mantı yaptım Başka fikirler sundum vakit az diye kabul etmedi
Vaayy eline sağlıkAman korkunç şeylere bakma
Mantı istedi1 saatte mantı yaptım Başka fikirler sundum vakit az diye kabul etmedi
Ne yaptık sanaSizden intikamımı oğullarınız alacak
Sağol canımVaayy eline sağlıkbende manti seviyorum,canım ceker yapamam diye annem komşularla benm için mantı hazirlamis erişte yapmışlar. Ye kanlan pekmezde koyuyorum diyo paket hazırlamış otobüse verecekmis
Bizim intikamimizialacak bir veletgelecek başına senindeSizden intikamımı oğullarınız alacak
sağol canimmSağol canım
Ohhh ne güzel yapmış ellerine sağlıkAfiyetle yersiniz inşaallah