Canım 1 aydan fazla bir süredir bu konu aktif üyeler özel mesajla bana bildirdi.Adayları kim belirledi ilk sayfaları okuyorum ama anlayamadım
Sana oy verdikleri zaman, yazmışlardır, adayım lily86'ydı diye.. Dememişler mi?Adayları kim belirledi ilk sayfaları okuyorum ama anlayamadım
Anladm ben de dün gördüm bu başlığı sonra da konular sırasıyla açılmaya başladı zaten neyse hedefim 2015Canım 1 aydan fazla bir süredir bu konu aktif üyeler özel mesajla bana bildirdi.Ben listeleri hazırlayıp dün konuları açtım
Bilmediğimden sordum neden böyle diye ki 1 aydır konu aktifmiş ben görmemişimSana oy verdikleri zaman, yazmışlardır, adayım lily86'ydı diye.. Dememişler mi?
Üzülme ya, senin gibi farketmeyenler olmuş :)Anladm ben de dün gördüm bu başlığı sonra da konular sırasıyla açılmaya başladı zaten neyse hedefim 2015Teşekkürler canım
Bilmediğimden sordum neden böyle diye ki 1 aydır konu aktifmiş ben görmemişim
Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
Ben NicoÇok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
Nick değişmiş beni zorladı bulamadım
Yok canım Enleri hazırlarken zorlandımBen NicoAltta da yazıyor halbuki
İyi yaptın abla millet baya zorlanıyor tanımakta eski nicke dönsem mi diye bile düşündümYok canım Enleri hazırlarken zorlandımsonra keşfettim eski nickle ekledim tanısınlar diye
Alışırız canımİyi yaptın abla millet baya zorlanıyor tanımakta eski nicke dönsem mi diye bile düşündüm
Niye bu kadar iyisinAlışırız canımSenin rahat olman daha önemli