Acısıyla, tatlısıyla, kavgasıyla, gürültüsüyle, kahkahasıyla, gözyaşıyla, mutlu-mutsuz haberleriyle bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz.
Aramıza yeni arkadaşlar katıldı, her geçen gün biraz daha büyüdük.Kocaman bir aile olduk.
Kah ağladık,kah güldük. Ne olursa olsun birbirimizin acılarını,sıkıntılarını paylaştık.
Kavga ettiğimiz zamanlarda oldu elbette; uzun küslüklerimiz,inatlaşmalarımız,zıtlaşmalarımız oldu.
Bazen paylaşamadık, hazmedemedik bazı şeyleri,hatta sığamadık kabımıza .Yaşanılan herşey yazdığımız yazılarla geçmişte kalmak üzere geride bıraktık......
2014 yılı Kadınlar Kulübü içinde yenilikler yılı oldu.KK ailesi için kendini geliştirdi..
Her yıl düzenlenen; yılın son günleri Kadınlar Kulübüne renk katan "ENLER YARIŞMASI" bu sene de başlıyor.
Bu heyecanı bizimle paylaşmaya ve yaşamaya hazır mısınız?
O halde Geleneksel olarak düzenlediğimiz Kadınlar Kulübü Enleri yarışması için aday önerilerinizi bekliyorum.....
22 Ekim tarihinden itibaren aşağıda kural ve kategorileri belirlenmiş olan seçmelerimiz 01 Aralık tarihinde sonra erecek ve anketlerin yer aldığı oylamaya geçilecektir. Oylama açık anket şeklinde yapılacak olup, sizlerin belirlediği adaylar tüm kadınlar kulübü üyeleri tarafından oylanacaktır.
Kendimiz seçip ,yine kendimizin oylayacağı, keyifli bir rekabetin yaşanacağı eğlenceli yarışma olması dileklerimle.....
1- Aşağıda daha önce belirlenmiş olan kategorileri kopyalayıp, karşılarına adaylarınızı yazıp bana özel mesajla gönderebilirsiniz. -Buraya yani Nevreste
2- İsmini yazmak istediğiniz üyeyi (adayınızı) en fazla iki kategoride aday gösterebilirsiniz.
3- Aday olarak belirtmek istediğiniz üyenin kullanıcı adını -yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına- açık, anlaşılır ve doğru bir şekilde yazmalısınız. Örnek; yazılmak istenen üye Nevreste, yazılan; nevreste, nerveste, Nevresta gibi.
4- İsim yazmak istemediğiniz, adayınızın olmadığı kategorileri boş bırakabilirsiniz.
5- Adaylar belirlendikten sonra oylamada (ankette) yer almak istemeyen adaylar, lütfen isimlerin açıklandığı ilk gün bildirsin. Aksi takdirde oylamada yer almaya devam edeceklerdir.
Bunlar dışında anlaşılmayan bir konu olursa sorabilirsiniz.
oooooooo başladımıı .ne çabuk geçiyor zaman ya.geçen yıl elmy uğraşmıştı. Nevreste
kolaylıklar diliyorum sana....inş bol eğlenceli bi dönem geçiririz....
oooooooo başladımıı .ne çabuk geçiyor zaman ya.geçen yıl elmy uğraşmıştı. Nevreste
kolaylıklar diliyorum sana....inş bol eğlenceli bi dönem geçiririz....
Bunu bekliyordum.
Fakat unutmuştum.
MİSKAMBER sağ olsun haber verdi.
Ben ilk defa aday belirleyeceğim. Daha önce de hiç aday gösterilmemiştim.
Heyecanlandım.
Bunu bekliyordum.
Fakat unutmuştum.
MİSKAMBER sağ olsun haber verdi.
Ben ilk defa aday belirleyeceğim. Daha önce de hiç aday gösterilmemiştim.
Heyecanlandım.
OlmazEn fazla 2 kategoride aday gösterebilirsin
Teşekkür ederim
En asabi ,En ısınamadığın,En kendini beğenmiş adaylarımızda var.Onlara aday gösterebilirsin
OlmazEn fazla 2 kategoride aday gösterebilirsin
Teşekkür ederim
En asabi ,En ısınamadığın,En kendini beğenmiş adaylarımızda var.Onlara aday gösterebilirsin