• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Pencereden çekilmiş bahcemizin manzarası

Her yerde kar var...kalbim sizinle:KK36:

Ne güzel ya..
Biz izmirliler kar'ı tanımakta güçlük çekiyoruz..Eskaza yağarsa "eneeee izmire gökten tanımlanamayan cisimler yağdı" diye sokağa fırlıyoruz :KK70:

İyice arttı yağış oyle guzel oldu ki manzara super ama soguk icin super diyemiyecem...bide tipi cikarsa tam kotu olucak ozellikle yolda olanlara yola cikanlara ... yarin uçağım zamanında kalkar inşallah
Kar güzel ama hayatı felç edebiliyor:KK43:
Hayırlı yolculuklar umarım sağ salim ulaşırsın:KK19:

Ne güzel ya..
Biz izmirliler kar'ı tanımakta güçlük çekiyoruz..Eskaza yağarsa eneeee izmire tanımlanamayan cisimler yağdı diye sokağa fırlıyoruz :KK70:
Med canım nerelerdesin:KK8:
Seninle rakip olacağız bir kategoride:rolleyes:Tabi o kadar tavuklu sandviç falan eklersen olacağı buydu:KK73::KK73::KK70:

Link alayım şekerim, kuru kuru olmuyo..Zaten uzun zamandır ekşın haberi vermiyosun :KK20:
kankı bugun habere gerek yok konunun bırı şikayet bırı kk hatunları bana sardı bırıde kk hatunları türkce bılmıyo:KK53::KK53:
kk dan haberleri dinledınız iyi aksamlar:KK53::KK53:

Yani bilemiyorum..Dünya mutfağında benim ki gibi bi eser bulunmuyor, sen gel nevoyla rakip ol:KK12::KK70:
Canım şimdiden geçmiş olsun..Oy patlaması olacak zira :KK70:
Çok güzel bir başlık olacak:KK70:
Ama pıçağınla oy verenleri korkutmak yok:KK20:En azından ilk 3e girmek isterim:KK70:

Back