- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
Haklısınız.Çünkü ben seni ya kitap toprağında ya da özlü sözler tipinde görüyorum genelde o yüzden dedim :)
Sağ ol abla, fark edilerek aday gösterilmem çok hoşuma gider.Korkmaa bişi yapmam sevdşklerimeee
Anlaşıldı merkez
Favorilerim bellidir zaten ..
Evet Türkçe'yi güzel kullanıyorsun farkındayım
Heee vallla senle ben yeteriz demiiii
Var var olmaz mı deli oluyorr sonraa
Anladım ben rahat olun!Toprak yazmışım ya topic yazacaktım hahaha
MİSK, canıııııııııııımmmmseni tanımasam filozofum ah ahh....bakayım bende şu listeyede uygun kişileri kafamda toparlıyayım
biraz ilerlesin madem sayfalar...laf işitmeyelim saygı değer 85 yaşındaki parkon ablamızdanHemen çağırmazsak iyi olur
Parkon 85 yaşında mı?biraz ilerlesin madem sayfalar...laf işitmeyelim saygı değer 85 yaşındaki parkon ablamızdan
biraz ilerlesin madem sayfalar...laf işitmeyelim saygı değer 85 yaşındaki parkon ablamızdan
ahahahahahah parkon 85 oldumu yaaaaa hahahahahahahabiraz ilerlesin madem sayfalar...laf işitmeyelim saygı değer 85 yaşındaki parkon ablamızdan
Umarım parkon bunları okumazahahahahahah parkon 85 oldumu yaaaaa hahahahahahaha
Ben gönderdim bile yemin ederim.İstersen bu mesajını özelden parkon'a yollayalım hemen gelsin
KADESA'nın yalancısıyız diyordu Hanım abla, sen mi çıkarttın 85 yaşında diye Nevreste?
Umarım parkon bunları okumaz
beni seviyorsun dımı abla
Haklısınız.Oralardayım genelde.
BDV çok sıkıcı bence mesela.
Sağ ol abla, fark edilerek aday gösterilmem çok hoşuma gider.
Anladım ben rahat olun!
MİSK, canıııııııııııımmmm
Parkon 85 yaşında mı?
Kim dedi?
olduuileeeeeahahahahahah parkon 85 oldumu yaaaaa hahahahahahaha
ben hanım abladan duydum vallaaa yoksa bilmem etmem parkonun yaşınıParkon 85 yaşında mı?
Kim dedi?
Biz de seni seviyoruz abla.Hepinizi seviyorum şekerler
Bildiğimiz arkadaşlarımızı takip etmek güzel
Kadiş dedi
olduuileeeee
PARKON'u tanımam ama Ben galiba biliyorum. :) Özelden de yazdım kendisine "bu kadar değil misin? 85 diyorlar." diye. :)ben hanım abladan duydum vallaaa yoksa bilmem etmem parkonun yaşını
aman nevreste gözünü seveyim etme eyleme..kıyma banaİstersen bu mesajını özelden parkon'a yollayalım hemen gelsin
Yok ben de ilk kez duyuyorumBen gönderdim bile yemin ederim.
KADESA'nın yalancısıyız diyordu Hanım abla, sen mi çıkarttın 85 yaşında diye Nevreste?
Alzheimer mı var diyorsunokusada hemen unutur 2 sn sonra hahahahahahaha
Hepinizi seviyorum şekerler
Bildiğimiz arkadaşlarımızı takip etmek güzel
Kadiş dedi
olduuileeeee
PARKON'u tanımam ama Ben galiba biliyorum. :) Özelden de yazdım kendisine "bu kadar değil misin? 85 diyorlar." diye. :)
Toptan bittik galibaaman nevreste gözünü seveyim etme eyleme..kıyma bana
SağolllhayatımBiz de seni seviyoruz abla.
CiddeyadımııPARKON'u tanımam ama Ben galiba biliyorum. :) Özelden de yazdım kendisine "bu kadar değil misin? 85 diyorlar." diye. :)
malesef canımmmm malesedffffffYok ben de ilk kez duyuyorum
Alzheimer mı var diyorsun